vivki napisal/-a:Men je tut bla ful všeč rubi
Btw...za igralca :
Eduardo Santamarina (Marisol) .... Alejandro Miranda
Sebastián Rulli .... Héctor del Valle
Eduardo ja... uffff...

Un je smotan tadrug...

Katie napisal/-a:Men je najboljša telenovela Klon. Všeč mi je ker je bla neki posebnga, prkazoval so arabski svet...no pa tud igralc ni bil švoh![]()
Drugače mi je bla pa še všeč Inocente de ti.
Tele k so pa zdej na Pop-u so pa čist bedne. Edin Amores de mercado se je zdej mal popravla in je dejansko zanimiva.
somebody napisal/-a:3. septembra bo spet nova telenovela; Razigrani par oz. Sos mi vida - mal nerodn prevod. nadaljevanka pa bo argentinska.
anchy511 napisal/-a:somebody napisal/-a:3. septembra bo spet nova telenovela; Razigrani par oz. Sos mi vida - mal nerodn prevod. nadaljevanka pa bo argentinska.
to je sigurn najbol smešna in najbol odštekana nadaljevanka kar sm jih kdaj gledala. natalia oreiro in facundo arana sta the best!!!js sm jo že gledala na hrvaškm rtl-lu, sm jo niso pustili do konca, zadnih 50 delov sploh niso pokazali!!!!!
Mayikaaa napisal/-a:amores de mercado mi je fajn telenovela ... pa pol rubi je bla itaq zakonpa tut maščevalka ni bla švoh .. pa una tut koje igrala gabriela spanic not 2 sestri,ko je bla ena hudobna druga pa vredu (ne spomnem se naslova). Pa baje naj bi prišu vn Rubi 2
wiw