Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

haha, pa ce ti pravim, da ne :D pa da sem bla js bolj tist tacudn otrok!
zdej sma pa itak obe najlepse :P
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

^zdej niste obe najlepši, ampak sta obe enaki (tvoja frendica je še kr grda/debela).
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

model, skuliraj se in nehaj težit folku.

in ja, to je opozorilo.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

^
dej no florči, ne bod jezna no.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Ti razumeš, da je konec heca in da si pred banom?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Kaj če se pritožim zaradi žaljenja, a bo še kak korak bliže banu? Ker potem se absolutno pritožujem!
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

totaaaaln OT: a je že kdo letel iz Venice - Treviso? ka majo tam une vrečke za tekočine? d vem, če naj si jih kupujem al ne :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Uf, to si pa rajš kar doma že kupi, da ti ne bodo slučajno cel kovček osebne prebrskali in boš tam dajala v to vrečko.

+ ni bolj nadležnega kot to, da dlje čakaš na kontrolo, ker folk ne da to prej nardit, kljub temu, da povsod piše. Pa če preverjajo pol al pa ne...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Vem vem. sam ponekod kr delijo te vrečkice (npr. Dublin) pa vprašam :D sam mi je glupo kr majo v trgovinah sam pakiranja 100+, pa se pol vlečejo....(al pa zgubijo :D)
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Damn, js sm jih pa zmeri kupovala po letališčih (v Londonu 1 funt 2 ubogi vrečkici). Je še nkol nism dobila zastonj :)
Pomisli kaj vse lahko v ostalih 99 shraniš, veliko ozimnice, mesa :D :D

Kam greš? Babji firbec...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Hahah :D

Barcelona :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Oooo super izbira. Upam da je že ful toplo tam. Kolk časa? tell me more, sej je klepetalnica, hudiča :D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Niti ni tako toplo :/ mam kolegico tam, ki je na izmenjavi pa je rekla, da bi blo bolš, da vzamem plašček s sabo :/ je pa baje sonček, tko da super :D 16 - 18 stopinj, tko nekak.

Greem pa za 5 dni :) kratko, a sladko :D komaaaj čakam. ker v barcelono si pa že reees dolgo želim it, in zdej se mi bo končno želja uresničla :D pa fajn je tko mal it, pobegnat od problemov, prepucat možgane :D <333 potovanja <3 mi je edino žal, da nimam več denarja, da bi si lahk večkrat kej takega prvoščla ;(
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Se strinjam, js mam občutek, da bom kmal morala nehat jest, če hočem uresničit letošnje plane. Že tak si vsak mesec kako stvar rezerviram, plačam in vsak mesec komi rinem s kešom. Jebeš, se bo že sprijaznil folk okol mene, da ne morem ob Ljubljanci kofetkat, pa da grem rajš s pivom v Tivoli, ker je cenejše IN še boljše, kot bit sardina ob Ljubljanci. Se mi zdi, da ne štekajo vsi tega (pol pa poslušam, kak si lahko s pol manj keša k drugi + inštrukcije privoščim kak dopust).

Sj se da kr mal keša zapravt, še posebi če maš za prespat+ kuhinjo.

Fovš, js bi tud šla!!
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Pa ja. Js tut raj "klošarim" pa sem kak teden sam na špagetih s tuno itd, pa si prvoščim kako potovanje :D
Zdej me ful Japonska mika :s sam to pa reees rabiš doost denarja. tk je ful drago, pa še letalska karta.. (čeprov se da dobit za 500e)... Pa New York valda.. :D
Odgovori