Kajenje [Združene teme]

Za dušo in telo.
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

hihi, ljudje se znajo znajdt, tko da se bo kajhitro kadilo v lokalih :D
bjondina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bjondina »

*QueenBitch* napisal/-a:Jp kadim in nimam niti zelje nehat trenutno. Sem pac bl netipicna kadilka, ki vcasih ne kadi po cel dan ali dva..in kadim ko mi res paše, zato se ne sekiram in ne obremenjujem.

Kot bi brala samo sebe. :) Drugače pa vedno stopim vstran od prijateljev, ki so nekadilci in si prižgem enega, če pa smo na pijači, pa smo itak sami taki skupaj, ki kadimo, tako da ni pene. ;D Kako pa bo pozimi pa bomo videli... mogoče se mi ne bo vedno dalo iti na mraz na čik in bom posledično zmanjševala.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Me prav zanima kaj po s tem protestom gostincev proti kadilskemu zakonu.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Jaz sem kadila izključno zunaj (petek, sobota), ampak zdaj ne bom več (ne paše mi tako zelo da bi zunaj stala in kadila).
Houd de wereld tegen
...Nikyca...
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ...Nikyca... »

js ne kadim, niti še nism probala, in me tut ne mika ... ta zakon mi je pa ful ušeč, k lohk grem u kterkoli lokal, in ni prou nč zakajen notr, tko kt učasih ...
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Jz kadim tko čudn :D recimo čez vikend dost velik pokadim ker mam fanta ki velik pokadi, pol čez teden sem pa lohka tudi po par dni brez in mi ni problem ... če greva pa zvečer ven grem pa z njim ven kadit, mi je pa všeč zakon ko ne smrdim več :)
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a šejla »

Js sm skadila po škatlo in pol na dan, zej odkar je ta zakon zuni pa mogoč pol škatle ali manj. Ma po en stran prav za ta zakon, sam js bi še vseen raj zravn kavice v lokalu še kakšen cigaret...
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Ko sm js včasih kadila, sm skadila manj kot 10 cigaret na dan. Ob petkih in sobotah pa tut po škatlo. Kak dan pa si sploh nobenga nism pržgala. Zj se pa ful fajn počutim, kr ne kadim več. Decembra bo že eno leto od tega, ko sem nehala.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Kadilci bi morali plačevati višje zdravstveno zavarovanje, ker so bolj izpostavljeni boleznim. Kar se lokalov tiče, če rabijo kadilci svoje lokale, potem rabijo tudi invalidi svoje lokale, ker ne morejo z ivalidskimi vozički v lokal,...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

krasna primerjava in krasne ideje.
potem takem se tdu strinjam, da če mormo kadilci večje zdravstvo plačat, potem pa naj ga plačajo tudi vsi ki živijo v večjih ali industrijskih mestih (saj veste smog, tudi uničuje pljuča), pa vsi ki jejo zrezke pečene v ponvi, vsi ki jedo bureke/hamburgerje(pizze in ostalo fast food, vsi ki se vozijo s kolesi po napačni strani ceste, vsi ki radi pritiskajo na gas, vsi ki jejo čokolado...torej, skratka najboljš da Vzajemna še mal premije poveča :) :roll:

in primerjava kadilcev z invaldii.se mi zdi da v večalimanj skorej vsak lokal lahko invalid notr pride :) sicer pa tukaj ni nobene logike.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

O tem kje boš živela je težko odločat, ker ne izbiraš sam kje se boš rodil. Medtem, ko ti cigaretov ne tiščijo drugi v usta.
Uporabniški avatar
Tinki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinki »

Wa, kok mamo mi srečo, d lohk še zmer ob kavici kadimo, kr je lokal v bajti, ki je v privatni lasti in je lokal od lastnikov, ki so lepo naredl kadilnco (kar ni proti zakonu) in lhk tam kamot kadiš. Edin to je, da si kofe neseš tja sam. :wink:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Veš Tinki saj jaz nimam čisto nič proti kadilcem, sak sam skrbi za svoje zdravje. Lokali bi pač morali imeti ločene prostore to je vse, ker ne moreš it na kosilo, če jih okrog tebe 10 kadi. Moti pa me to, ker se imajo zdaj za drugorazredne, ko je nov zakon, medtem, ko prej pa niso imeli pripomb, ko so ogrožali nekadilce. Kdo je bil pa prej drugorazreden?
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Moje mnenje okoli kadilskega zakona... Nekaj časa nisem kadila, zdaj pa spet kadim.
Že dobrih 10 let kadim redno. Pred kratkim (ko še ni bilo tega zakona) sem prenehala s kajenjem za nekaj mesecev. In tik pred tem zakonom sem pričela ponovno kaditi.
Borba med kadilci in nekadilci se ne bo nikoli končala. Prvo kot prvo, ni prav, da moramo kot kadilci ostajati zunaj gostiln, da lahko kadimo. Konec koncev, bi lahko bili kadilci noter, nekadilci pa zunaj. Kdo komu tukaj škodi, je brezveze debatirat. Nekadilci pravijo: "Grem v gostilno na kafe, ki ga hočem spiti v miru." So ga in ga še pijejo v miru. Kadilci pa pravimo: "Grem v gostilno na kafe, na čik pa na čvek." Nikogar nismo motili, nikomur škodovali. Konec koncev, če komu kaj ni bilo všeč, se je lahko odstranil, kje pa piše, da mora ravno poleg kadilca stat?
V glavnem, nekaj držav je že spoznalo, da je zakon bedarija, tudi naša bo. Nekaj let za "sodobno" Evropo, pa dobro. Bolje pozno, kot nikoli.
Ne toleriram kajenja v avtu, če so v avtu otroci. Ne toleriram kajenja v zaprtem prostoru, kjer so prisotni majhni otroci. Ma vsi ostali bumbarji, ki študiramo s svojo glavo, bomo pa že poskrbeli za to, da bo nam ozračje fino.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

Kje pa piše, da morajo kadilci stat zraven nekadilcev? :roll:
Odgovori