Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
- Volcjikamen
- Sramežljivka
- Volcjikamen
- Sramežljivka
claire napisal/-a:miaw napisal/-a::eek: sori no, sam meni se to zdi extra malo. meni zgleda za 10 cm max.
enako. jaz bi dala mogoče 12 največ.
Glede na pouprečje in komentarje tle gor, so mel očitno usi moji podpouprečne. Uf, še dobr, da tega nism prej vedla, bi me loh še mott začel.
Ah.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha napisal/-a:claire napisal/-a:miaw napisal/-a::eek: sori no, sam meni se to zdi extra malo. meni zgleda za 10 cm max.
enako. jaz bi dala mogoče 12 največ.
Glede na pouprečje in komentarje tle gor, so mel očitno usi moji podpouprečne. Uf, še dobr, da tega nism prej vedla, bi me loh še mott začel.
Ah.
tazga ma moj,pa bolj zadovoljna ne bi mogla bit in se mi niti slučajno ne zdi premejhen ampak lih pravi. Tok da gre lahko do konca in je fajn

Dol mi visi za centimetre. Zarad mene je lahko 5 cm pa če mene zadovolji me ostalo res ne briga...
- Volcjikamen
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
- Volcjikamen
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
- Volcjikamen
- Sramežljivka
Volcjikamen, nobody likes a smartass! Raje napiši da ima tvoj tip (oz. ti) 25centi curo in iz tebe seveda ne naredi ražnjiča, niti mu ne visi v školjko ko serje, ker je RAVNO PRAV (ta komentar na tiče vseh dolžin je totalno smešen
)

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
keepsake napisal/-a:Volcjikamen, nobody likes a smartass! Raje napiši da ima tvoj tip (oz. ti) 25centi curo in iz tebe seveda ne naredi ražnjiča, niti mu ne visi v školjko ko serje, ker je RAVNO PRAV (ta komentar na tiče vseh dolžin je totalno smešen)
Bejbi

A:'' Veš moj tip ima pimplna, ki je bla bla bla, take pa take barve...pa meni se zdi najlepši, najboljši itd., pa obrezan je!''
B:'' Pa kva je s tabo? Kako lahko seksaš z tipom, ki ma obrezanega? Kva teb ni jasn, pa tud men ni jasn!''
In potem se razvname debata na dolgo in široko kdo ima prav...in ne me sedaj na grmado obesit, kako pa ti nisi taka...a vredu? Sva zmenjeni?
Tako da, o tem kako nobody likes smartass bi se dalo diskutirati, ker veš kako ti povem...če bi ti bilo vseeno za tele izjave, meni verjemi da se ob njih ne bi spotaknila...temveč bi se nasmehnila in si mislila...poglej,poglej...nekdo še šali. In pa, po čem sklepaš da je tale model ali modelka prišla v to temo, zato da se pohvali z dolžino...a si sanjala o tem slučajno??
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...

ok, Antena, gremo po vrsti. Z 'bejbi' me ne naziva nihče, niti fant, niti familija, še najmanj pa random ljudje s foruma. Tovrstne kvazi pokroviteljske pomanjševalnice lahko mirno obdržiš zase. Če se že spotikaš ob forumski bonton, ti ob tej priliki povem še, da se posta pred tvojim ne citira.
Zanimivo je tudi kako nekateri pogruntate lame provokacije nekaterih (v tem primeru uporabnika Volcjikamen), ne pogruntate pa da izjava Nobody likes a smartass ni šopirjenje in letenje perja ampak zgolj zehajoča replika na nepotreben dialog o žaljivkah dipshit, horseass al kaj vem kaj (poglej si eno stran nazaj zakaj se je že šlo točno).
Ob šalah se seveda mirno nasmiham, ko so le-te smešne. Kar pa zgoraj omenjena pač ni, zeh.
In ja, ko že ravno vprašaš, danes sem sanjala nadvse dolge kurce, celo noč!

Če imaš nadaljne probleme z mano, te naprošam da se poslužiš opcije ZS!
(a vredu? sva zmenjeni?

/OT
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep