Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Venera8
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Venera8 »

to pa res nisem merila, tut tle gor najbrž nebi objavla, važn da ma zame dost dolgega... :wink:
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Volcjikamen »

Jaz sem svojga prejšnjega pustila, ker je imel premajhnega in ga nise mčutila. Pa sva se zelo dobro ujela, ampak kaj ko je imel majhnega. In če je slab seks tudi zveza propade, a ni tako.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Pa sta se potrudla,da bi izboljšala seks kko drugače al je biu največji problem doužina ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

NI šlo. Dolžina je dolžina.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

claire napisal/-a:
miaw napisal/-a::eek: sori no, sam meni se to zdi extra malo. meni zgleda za 10 cm max.

enako. jaz bi dala mogoče 12 največ.

Glede na pouprečje in komentarje tle gor, so mel očitno usi moji podpouprečne. Uf, še dobr, da tega nism prej vedla, bi me loh še mott začel.

Ah.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Aloha napisal/-a:
claire napisal/-a:
miaw napisal/-a::eek: sori no, sam meni se to zdi extra malo. meni zgleda za 10 cm max.

enako. jaz bi dala mogoče 12 največ.

Glede na pouprečje in komentarje tle gor, so mel očitno usi moji podpouprečne. Uf, še dobr, da tega nism prej vedla, bi me loh še mott začel.

Ah.

tazga ma moj,pa bolj zadovoljna ne bi mogla bit in se mi niti slučajno ne zdi premejhen ampak lih pravi. Tok da gre lahko do konca in je fajn :D
Dol mi visi za centimetre. Zarad mene je lahko 5 cm pa če mene zadovolji me ostalo res ne briga...
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

A ni ta tema bullshit??
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Recimo, pa sj si ti tud, so what.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Vidim, da tega izraza sploh ne poznaš. Človeku se reče dipshit, ti dipshit.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ne, če si kravji drek, si pač kravji drek, sprijazni se(pardon bikov ane..).
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Lahko bi vedela, da se bullshit uporablja v prenesenem pomenu.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Volcjikamen, nobody likes a smartass! Raje napiši da ima tvoj tip (oz. ti) 25centi curo in iz tebe seveda ne naredi ražnjiča, niti mu ne visi v školjko ko serje, ker je RAVNO PRAV (ta komentar na tiče vseh dolžin je totalno smešen :lol: )
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

keepsake napisal/-a:Volcjikamen, nobody likes a smartass! Raje napiši da ima tvoj tip (oz. ti) 25centi curo in iz tebe seveda ne naredi ražnjiča, niti mu ne visi v školjko ko serje, ker je RAVNO PRAV (ta komentar na tiče vseh dolžin je totalno smešen :lol: )

Bejbi :wink: , saj načeloma...kaj me pa briga...se ne bi vtaknila v tole tvojo trditev, ampak zanimivo kako se punce spravite na nekoga, ki mu je pa malce dolgčas in si je zato izbral cosmo forum da se pošali ali kaj jaz vem, kaj bi rad s tem dosegel...pa me niti ne zanima. Ve, pa vsako mnenje, ki je drugačno od vašega napadete kot da vam je zraven pomrlo pol familije, pes, hrček in še kaj.

A:'' Veš moj tip ima pimplna, ki je bla bla bla, take pa take barve...pa meni se zdi najlepši, najboljši itd., pa obrezan je!''
B:'' Pa kva je s tabo? Kako lahko seksaš z tipom, ki ma obrezanega? Kva teb ni jasn, pa tud men ni jasn!''

In potem se razvname debata na dolgo in široko kdo ima prav...in ne me sedaj na grmado obesit, kako pa ti nisi taka...a vredu? Sva zmenjeni?

Tako da, o tem kako nobody likes smartass bi se dalo diskutirati, ker veš kako ti povem...če bi ti bilo vseeno za tele izjave, meni verjemi da se ob njih ne bi spotaknila...temveč bi se nasmehnila in si mislila...poglej,poglej...nekdo še šali. In pa, po čem sklepaš da je tale model ali modelka prišla v to temo, zato da se pohvali z dolžino...a si sanjala o tem slučajno??
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

:gruebel: :rofl:
ok, Antena, gremo po vrsti. Z 'bejbi' me ne naziva nihče, niti fant, niti familija, še najmanj pa random ljudje s foruma. Tovrstne kvazi pokroviteljske pomanjševalnice lahko mirno obdržiš zase. Če se že spotikaš ob forumski bonton, ti ob tej priliki povem še, da se posta pred tvojim ne citira.
Zanimivo je tudi kako nekateri pogruntate lame provokacije nekaterih (v tem primeru uporabnika Volcjikamen), ne pogruntate pa da izjava Nobody likes a smartass ni šopirjenje in letenje perja ampak zgolj zehajoča replika na nepotreben dialog o žaljivkah dipshit, horseass al kaj vem kaj (poglej si eno stran nazaj zakaj se je že šlo točno).
Ob šalah se seveda mirno nasmiham, ko so le-te smešne. Kar pa zgoraj omenjena pač ni, zeh.

In ja, ko že ravno vprašaš, danes sem sanjala nadvse dolge kurce, celo noč! :cool:

Če imaš nadaljne probleme z mano, te naprošam da se poslužiš opcije ZS!
(a vredu? sva zmenjeni?
:lol: )

/OT
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
18-ko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 18-ko »

Mali črnček vpraša očeta:
"Ati, se lahk igram s tvojim tičem?"
Ati: "Lahko, samo ne it čez cesto."
Odgovori