Hrčki

Vse o živalih.
Odgovori
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Si imela kdaj sploh hčrka? Ali samo tako predvidevaš da so no fun? Sicer pa ne obstajajo samo mini hrčki, ampak tudi zlati - navadni, pa so veliki. Sicer ne tako kot prašički, ali itak.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

nismo in tud nimamo želje :P
te male živalce morš met notr zaprte (ja ja, tisto kar jih vzameš ven na vsake toliko pa da jih pocartaš ni nič).. pr nas pa to ne laufa, mi mamo pujske skos spuščene (no, pa ptiča tud) - razen ponoči jih zapremo..

se nam lepo sprehajajo po dnevni, fehtajo ko bi rada jedle (kar je itak skoraj skos :lach: ), ko bi se cartale tud včasih pokažejo, se oglašajo, lezejo v škatle, vrečke (vse treba prešnofat seveda) - no, pa probat tud :lach:, preurejajo če jim kaj ni všečno postavljeno.. grejo ven iz hiše na dvorišče (same!!) ter nazaj notr... itd itd.. skoraj kot mali mini kužati :D

nope, ne menjamo pujskov :hearts:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

No, zdaj ne vem kako je z prašički, vendar so hrčki nočne živali, tako da lahko imam kletko itak cel dan odprto, pa ne bosta prišla ven, ker pač spita. Meni je vseeno kaj kdo ma, meni so glavno hrčki zakon + dokler ne boš sprobala kako ga je imeti, ne moreš govoriti kako in kaj.
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ashi »

če ti hrčki niso kul jih ne komentiraj. sicer pa.. meni tudi pujseki niso kul ker nekontrolirano kakajo pa lulajo.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Meni so drugače tudi prašički všeč (kot vse živali!), vendar so preveliki. Raje imam majhne hrčke :)

Drugače pa-dala sem skupaj Mišo+Karlija. Upam, da ga M. ne bo ubila. Bom počakala čez noč. Če bo vse ok ju pustim skupaj, če ne pa ne. Karli sicer zgleda grozno prestrašeno, ždi poleg Mišine hišice. Miša njemu je pa pojedla vso jesti. mah svašta :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja,no...ponoči nisem slišala da bi se pretepala ali kaj. ker včeraj ko sem jima čistila kletko je Miša pretepla Karlija, ampak začuda on ni šel stran od nje. Zdaj mi je kul, da imata 3nadstropno kletko, ne da sem ju vedno prej mogla prikrajšati za določene etaže, ker pač skupaj naj ne bi živeli. Živa sta še oba, sem sestro klicala domov:) hehe. Upam, da bo ok, pa upam, da ne bo kakšnih otročičkov, ker sta različne vrste in sigurno ne bi bilo vse ok če bi se sparila.

haha-na hišici sedi? To pa že dolgo nisem vidla. Moja Miša1 je tudi rada sedela na hišici (pa kakce je metala dol :lol: ).

Ugriznil jo je? Fuck...boga :D
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

hehe :D ja moj hrčo vgrizne vse ki so njemi antipatični :D čuden je :) btw... buuuuuuuuulma, kak sta kaj karli pa miša? ka delata? sta se ziviva? poročaj o dogajanju in morebitnem podmladku :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Misliš, da je antipatičnost razlog? :D
Ej, živa sta še. Ni za verjet. Karli itak ne upa v njeno nadstropje. Ona se je pa danes pripeljala k njemu, pa je celi prestrašen odbežal v kot, samo potem se je že opogumil in šel do nje. Karlek si je vse to seno na kup nametal, pa v tunel not itd. Ali Miša se je itak s to svojo guzico uspela pripeljati k njemu :rofl:
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

ja direkt tak je ka tisti keri so mu anti (beri mu ne dajo hrane) pač nastrada :D joj.. miša ma tudi velko rit? :D moj hrčo... omg,... :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, to bo razlog-hrana :D Požrešni hrčoji,no. hehe. Ja, velko rit. Pa precej veliko skledico za hrano ma in ko not sedi in se prehranjuje direkt celo zasede. Omg! Bo jo treba na dieto dati, če ne jo bo se razneslo :D
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objava Napisal/-a Nita* »

kak jaz pogrešam mojo hrčico :(

katera vrsta hrčkov pa je najbolj za cartanje pa to?
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

zlati al pa ruski če ga zdresiraš :D
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

jao ashi..
Nimamo hrčkov ker nam niso ql - pač niso naš tip živali, ni šans. In ja, imam pravico in lahko komentiram v kateri koli temi, če mi je neka stvar kul al pa ne - za to pa je forum!
Ti pa, če že ignoriraš moje opozorilo pa spokaj prebrat pravila foruma in pobriši te smajlije že enkrat!!! :evil: (lepo zraven svojega posta stisneš knof uredi in jih pobrišeš - tole funkcijo uredi pa prosim uporabljaj tudi, kadar nekaj pozabiš napisat, al si se zmotla,... ne pa da za svojim postom še en post stisneš)

aja, pa od kje tebi da pujski nekontrolirano kakajo in lulajo? (da pa veliko več lulajo in kakajo od teh hrčkof je pa itak logično, ddd - če so pa parkrat večji (sloni tud vrjetno kakajo in lulajo precej več kot pa nevem, en lev recimo.. malo razmisli preden blekneš)) :roll: :lach:

Bulma, sj js mam tud rada živali ;) je pa res da ne čisto vseh (žužkov & pajkov pa res ne maram):D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz imam izkušnje samo z ruskimi, pa so super za cartanje.

No,no, ne se kregati :D Hah-moram priznati, da si je kolegica ta teden kupila morskega prašička in sem bila čist paf kak je sladek. Joj...samo vseeno mam raje moje bolhe.

Drugače pa - ja, no, priznam - žužkov tudi jaz ne obožujem, pajkov se celo bojim :oops:
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

keya napisal/-a:ashi (in ostale katere jih imate preveč:P) briši smajlije!! dovoljenih je max 5 na post & ne po 9, ipd ;)

drugač pa meni hrčki niso.. sploh.. no fun :P sej so še kr lušni v trgovini za gledat, ipd - samo zdej ko mamo doma enkrat morske prašičke nebi nikoli šli na te mini hrčke :P so nam morski prašički preveč zakon :hearts: :D

si ze mela hrčke da lahko reces da so no fun?
Odgovori