Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Picaboo napisal/-a: hm, najbrž ni, ker pol tud na gimnazijo ne bi pršu, se ti ne zdi?
:D LOL, na gimnazijo je pa res ueasy pridet.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Če je človk tko pametn k ti, pol res nima težav :roll:
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

jemina napisal/-a:hvala bogu, da kmetija ni šov, kjer glasuje folk, ker bi pol spet zmagu tisti, ki se folku najbolj smili

se strinjam

Če bi bilo isto, kot pri vseh šovih, bi bilo dolgočasno. Zdaj pa bo res taprava zmagovalka, ki si zasluži zmago, ne pa en, ki se smili ljudem, ker so ga nevem kaj vse obtožili.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

jemina napisal/-a:hvala bogu, da kmetija ni šov, kjer glasuje folk, ker bi pol spet zmagu tisti, ki se folku najbolj smili

v tem primeru Klemen :wink:
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

***PINKYCA*** napisal/-a:
Klemen: butast. Ponavjal je prvi letnik gimnazije. Ima vse možnosti, da nekoč postane psihopat.

glede na tvojo izjavo, bi lahko jaz rekla da ti nisi naredila niti prvega letnika trgovske šole! Kaj ma tu sploj veze da je ponavljal, saj je naredo in zdaj dela fax

1. gimnazijo lahko naredi vsak, ki ima cajt, da doma sedi na riti in se uci faktografske podatke. Nisem zasledila, da bi za gimnazijo naredit rabil kakšen posebno visok IQ.

2. Jaz sem naredla faks, trgovska šola me ni nikol zanimala :roll:

3. Tudi če Klemen zdaj dela faks, to še ne pomeni, da je pameten. Povprečen IQ je 110, ena neodvisna raziskava pa je dokazala, da za nardit doktorat zadostuje IQ 100. Torej še vedno lahko trdim, da je butast, ne glede na to, da je star 24 let in mu manjka samo še 1 izpit. :roll:

4. Glede na to, da je pa Klemen tud kmet, saj kolk sem zasledila prihaja s kmetije, sem pa od njega itak v vsakem primeru pričakovala več. Njegovi zametki psihopatstva pa so se precej jasno pokazali tam, ko se je sam snemal s kamero in skakal po nekem drevesu.
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dorothea »

jemina napisal/-a:Ah vi se kar razburjajte, Klemen je šel domov tko kot je prav. Sj lahko pol glasujete zanj pa bo avto dubu. hvala bogu, da kmetija ni šov, kjer glasuje folk, ker bi pol spet zmagu tisti, ki se folku najbolj smili

podpis! pa še to k pravte da je adrijana debela prasica, vi pa ste idealne navzen :roll: no, če pa že ste pa s takimi izjavami dokazujete kako grde ste navznoter. pa da ne bo pomote nisem fenica adrijane in za kogarkoli bi to napisale bi se zbunila!!!
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

dorothea napisal/-a:
jemina napisal/-a:Ah vi se kar razburjajte, Klemen je šel domov tko kot je prav. Sj lahko pol glasujete zanj pa bo avto dubu. hvala bogu, da kmetija ni šov, kjer glasuje folk, ker bi pol spet zmagu tisti, ki se folku najbolj smili

podpis! pa še to k pravte da je adrijana debela prasica, vi pa ste idealne navzen :roll: no, če pa že ste pa s takimi izjavami dokazujete kako grde ste navznoter. pa da ne bo pomote nisem fenica adrijane in za kogarkoli bi to napisale bi se zbunila!!!

To, da je debela bajsa sem napisala samo zato, ker je to edina stvar, ki jo občutim, ko jo vidim. Je namreč popolnoma prazna oseba, brez vsakršne pozitivne energije, z vsakim pride v konflikt, je maščevalna in zahrbtna. Torej je besedna zveza debela bajsa edino kar jo opiše, pa s tem ne mislim nič slabega in se ne norčujem iz močnejših.
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dorothea »

Lastovica napisal/-a:
dorothea napisal/-a:

To, da je debela bajsa sem napisala samo zato, ker je to edina stvar, ki jo občutim, ko jo vidim. Je namreč popolnoma prazna oseba, brez vsakršne pozitivne energije, z vsakim pride v konflikt, je maščevalna in zahrbtna. Torej je besedna zveza debela bajsa edino kar jo opiše, pa s tem ne mislim nič slabega in se ne norčujem iz močnejših.

mislim, da noben besedne zveze debela bajsa ne vzame kot kompliment ali nekaj dobrega ampak kot nekaj slabega oz. norčevanje.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni ej ap Adriana prav fajna. Taka drama queen, ki jo rabi vsak resničnostni šov.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Picaboo napisal/-a:Če je človk tko pametn k ti, pol res nima težav :roll:
Se boljs...zmisljujes si lahko kero srednjo oz. faks hoces. Ce pa nisi izbircen glede gimnazije se da pa s precej slabim uspehom na kako vpisat.
Lastovica napisal/-a:3. Tudi če Klemen zdaj dela faks, to še ne pomeni, da je pameten. Povprečen IQ je 110
Pri IQ testu dobis stevilko tako, da pogledajo kje na gaussovi krivulji si po tockah. Center krivulje je IQ 100, in ker je krivulja simetricna je center tudi povprecje. Torej je povprecen IQ vedno 100.
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objava Napisal/-a Lil`Bee »

Picaboo napisal/-a:

v tem primeru Klemen :wink:

Klemna ne poznam. ne vem kakšen je v resnici, v kolikor pa sem gledala ta show pa je on tudi za mene absolutni moralni zmagovalec.
Adrijana pa tko gleda folk... :eek: kot da sam meso vidi, pa kk bi ga jedla.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Adrijanca bo mogla še kr eno lepo zalogo žganceu pojest (kar ji neb smel bit težko, ni meso, al jebiga, sam da se je) predn bo kokr tok zrela za normalno obnašanje in dojemanje okolice. Kr je res obupna. Pa usakič k jo gledam, me kr mau panika grab, da ji bo odletu varnostni ventičk in jo bo vrgl u luft ... vedno je tok zaripla u ksiht.

Sm se pa učer nasmejala, k sm na radiu Hit poslušala oddajo pohval in kritik poslušalceu in so se usi po vrst začel hudovat nad tole Kmetijo ... Da kašna katastrofa se godi, kr odločajo soigralci, ne pa (objektiuno?!) ljudstvo alias oni sami, kako ni pravice u tem, da je izpadu edini, k si u resnic (?) zasluž zmago, jadi, jadi, jadi.
Mnja, katastrofa najširšega obsega, ki sega izven meja naše male deželice, nepravičnost, k se loh primerja z lakoto afriške dece, Pop tv-jeuska produkcija je izigrala ljudstvo do konca, pa to je neviđeno :lach: :rofl: .

Bi rekla, da so tovrstni "reality" šovi rahlo nevarni za njihove gledalce (večino njih), ki ne ločjo fikcije od realnosti in use tko osebno jemlejo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Sam glede na reklame, ki jih vrtijo, pa zgleda, kot da je že posneto.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

Mahagonij napisal/-a:
Picaboo napisal/-a:Če je človk tko pametn k ti, pol res nima težav :roll:
Se boljs...zmisljujes si lahko kero srednjo oz. faks hoces. Ce pa nisi izbircen glede gimnazije se da pa s precej slabim uspehom na kako vpisat.
Lastovica napisal/-a:3. Tudi če Klemen zdaj dela faks, to še ne pomeni, da je pameten. Povprečen IQ je 110
Pri IQ testu dobis stevilko tako, da pogledajo kje na gaussovi krivulji si po tockah. Center krivulje je IQ 100, in ker je krivulja simetricna je center tudi povprecje. Torej je povprecen IQ vedno 100.

povprečen IQ se giba med 100 in 110 ;) kar je nad 110 je nadpovprečno ;)
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Lastovica napisal/-a:

se popolnoma strinjam :D boljse nebi mogla povedat!
I love SISLEY& RW
Odgovori