Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

^^ sj bo punce ;) jutr ob takm času bo že usega zdaaavni konc :) k vas tko berm, me prime, da bi še jst zutri šla na net gledat kko vam je šlo :)
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^ne bo še zdavnaj konc...potem bomo morali čakat še 5 dni da vidmo, če smo sploh sprejeti :? Tisto bo tudi cel šok...

Zdej lih jokam in sm vsa žalostna...Kr u prazno jokam, sploh nevem zakaj...Če bo slučajno kaj šlo narobe pri maturi, bo to zame en velik osebni poraz...Ker nisem navajena, da mi gre karkoli kdaj sploh narobe...
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

^^ uh sj res, še to :? jst tut vem kko je to, k nis navajen, da ti gre karkol narobe & si pol razočaran, če sam ena stvar, ni tko k si mislu/pričakvou, da bo :?

No, upam, da se vam bo usem izšlo, tko k si želite...tut, če nau tok pik kokr bi jih rade mele, važn, da na željeni fax pridete ;) pol vm bo itak useen za use..sam, da ste se rešle :)
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

MilkyWay napisal/-a:Js sm sanjala, da sm nardila maturo in sm bla reees zelo vesela... Ko sm se zbudila, je bil zame prav šok, ko sm se zavedala, da so pa to ble navsezadnje le saaanje... :?

hvala enako, meni se je sanjalo da sem dosegla 88 točk.... ampak potem sem bla tako razočarana, ko sem se zbudla... pa me je še zdaj ful strah :(
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Ja js do 3.8 sploh ne bom vedla, ce sem sprejeta, ker sem na morju. :?
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Ja, za ene bo ju3 ob takem času vsega konec, za druge bo pa mogoče šele začetek :roll:
Js na srčeo sm navajena na poraze in porazne rezultate tko da ni panike.. samo se mi tko ne da, sm planirala da nbom uzela v roke knjig pred novembrom :roll:
Mam prou tisti grozn občutek v želodcu, k vem da me neki muči (vsaj zdej vem kaj me, k ponavadi mam kr tko tak občutek :D ) in ko smao pomislim na 5h zjutrej me stisne.. Zakaj ni že vse mimo? :(
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

Josephina napisal/-a:Ja js do 3.8 sploh ne bom vedla, ce sem sprejeta, ker sem na morju. :?

a ne gre nihšče namesto tebe pogledat rezultate?... pa ti potem javi preko sms-a
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja rezultate bom zvedla jutr, sam k pa po posti dobis, ce si sprejet na faks, to pa zvem sele avgusta, ker smo vsi na morju.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

aja... no samo saj točke ti že okvirno povejo če maš dobre šanse al slabe...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

MilkyWay napisal/-a:Js sm sanjala, da sm nardila maturo in sm bla reees zelo vesela... Ko sm se zbudila, je bil zame prav šok, ko sm se zavedala, da so pa to ble navsezadnje le saaanje... :?

ej jst sm dons isto sanjala :eek:

me je pa tolllkkk strah, na šithu sm bla in so mogl usi poslušat o tej maturi pa usi so me miril.. sam itak.. kar je je.. po testih sm mela dobr filing zdej pa čedalje manj..

meni bo fant pogledal zjutri ob 5ih, sama neupam :/ sam vrjetno bom useen 5 do 5ih pršla dol pa sama čekirala da ne bo on vidu moje sramote :?
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

mene tudi že redno mantra. sploh ne morem očesa zatisnit. fant zraven že lepo spi, mene pa samo stiska v želodcu. naj že mine. karkoli bo, samo da bo mimo. pa da bo vse pozitivno. :oops:
ne bom zdržala še teh pet ur pa 40min. :?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Se 22 minut. :D
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

aleluja, jaz tudi odštevam. :?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Nja, js ze cist zivcna. Pa zravn upam, da mi ne bo net crknu, ker so take nevihte. :?
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

jaz že tudi odštevam... sem pa že od treh dalje ful slabo spala, pa skoz sem se bala, da ne bom mogla pogledat rezultatov, zaradi nevihte. no zdaj me je še pa strah,d a se kakšne številke ne bi ujemale... pol bom pa še dlje časa živčna :?
Zaklenjeno