Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ja, kje pogledaš kolk pik rabiš za pozitivno?
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

am mi(poklicna matura)..smo zvedli koliko pik je za 2,3,4,5 na dan ko smo dobli rezultate...tak da po mojem prej ne bo...ker itak ne veš kolko pik si dobil..ehe...predvivedat pa po mojem tudi ne moreš...ker jaz sem bla presenečena.hehe...na poklicni je blo za mat. samo 40 % potrebnih...kr so full slabo pisali...
jaz sem mela ang.
Uporabniški avatar
Jagodkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jagodkaa »

a mogoče katera ve kdaj gremo lahko pogledat v lj svoje pole?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

LoveLy* napisal/-a:na poklicni je blo za mat. samo 40 % potrebnih...kr so full slabo pisali...

Seveda smo slabo pisali, če so pa letos en kriterij za "neumne" uvedl.

Pri eni nalogi sem zgubila 2 točki in sicer zato, ker .. V nalogi so bili podani koši košarkaša s 6ih tekem. Izračunat je bilo potrebno povprečno število košev. Js (in vsi ostali moji sošolci) smo to izračunali tako, da smo v zg. ulomkovi črti sešteli koše s tekem in delili s 6 (s tekmami pač). No, prišlo je 22 košev. Rezulat pravilen. Odgovor pravilen. Zakaj torej samo 3 točke? Ker bi mogl narest 2 računa: v prvem seštet koše, v drugem pa delit. :stupid:
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

^^ o bad..zard tega 2 pike :? jst bi prej 2 pike zbila tistmu, k koše posebi sešteje :lol:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Ja, zarad tega. In ful je še teh butastih for. Mislim halooo? Kriterij pa je tak, za tiste k mal manj znajo, da bi dobil vsaj neki točk če bi recimo samo koše skup seštel. :stupid: Bedarija da ni večje!!!
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Haha, ne me hecat, a res al kaj?
No, to je pa presenečenje dneva, da so tkole delal. Iskanje neznanja (čeprav ga imaš!) :lol: KAKO TIPIČNO!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Na žalost je res tko. :roll: Najbolj me pa matra to, ker sta mi samo 2 piki zmanjkali do 3. Čeprau še danes ne vem kako mi je ratal tako slabo pisat, ker sem vedno imela 5. Pomoje glih zarad teh "tanovih" kriterijev ocenjevanja.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Ja, ta nov kriterij je dober za tiste, ki so prej imeli slabše ocene, ker so zdaj za vsako napisano formulo dobili točko, čeprav jim mogoče ne bi bilo treba sploh pisati tega in bi lahko rešili kot ti. Jst sm na svoji maturi tud vse napisala, pol pa skupi zložila glih zarad tega, da mi ne bi pol kdo odšteval. Čeprov je zguba časa, ampak sej ga je blo zadost tko al tko.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Nam je pa prof. pozabu povedat, da mormo vsako stvar posebi delat. Tut v šoli nikoli nismo, tako da tut zdej nobenmu ni potegnl da bi šou tko reševat. Ma ja.. Bom prebolela. :)
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objava Napisal/-a _ninchyka_ »

js sm bla pa pred leti zlata maturantka :D :D pa sm se lah z Zverom slikala :razz: hahaha :twisted: :rofl: pa še pogostili so nas kot najbl elitne goste :D :D jaja fajni občutki so to :P :P
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

_ninchyka_ napisal/-a:js sm bla pa pred leti zlata maturantka :D :D pa sm se lah z Zverom slikala :razz: hahaha :twisted: :rofl: pa še pogostili so nas kot najbl elitne goste :D :D jaja fajni občutki so to :P :P

hehe h sreč nimam nobene pretirane želje da bi se slikala z Zverom al pa karkoli..tku da nism nč fouš :P zame bojo fajn občutki če u ponedelek zagledam dvojkico pri matematik na ekranu..oh to pa bi bili srečni občutki :D
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Mah jst bom živčna fasala v pondekl ponoč. Ok itak prbližno vem kakšni bodo rezultati..pa sem še usejen tresem. Najbl bedno mi je to ker sem 100% da bom mogla it izbolšvat gefo pa še kej zraven in vem da ne bom mela volje se učit sred avgusta :wall: . Sam tko al tko se bom pol loh vpisala šele drug let na tisto stvar k hočm, ker v 2.roku pa ni šans da pridem gor.

En uprašanje mam: če se jst vpišem zdej na tist kr mam pod 3.željo pa pač ne hodim in grem izbolšvat maturo pa se pol drug let vpišem nekam drugam...Pol nimam več unga bonusa za pavziranje? Al kako se to gleda?
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

_ninchyka_ napisal/-a:js sm bla pa pred leti zlata maturantka :D :D pa sm se lah z Zverom slikala :razz: hahaha :twisted: :rofl: pa še pogostili so nas kot najbl elitne goste :D :D jaja fajni občutki so to :P :P

Mi se pa lani nismo z Zverom slikal :eek: damn..zj bom pa ceu dan slabe volje :rofl: drgač pa po resnic povedan..se men sploooh ni dal it na to 'elitno' stvar :?

A bo letos kera tle zlata, da pove kakšna darila ste dobil? :P

Pa še tist za odbijanje točk....ok, nj bo tko, da tist k ne zna tok, pa sam sešteje koše (u tem primeru) & dobi 2 piki..sam pol bi jih lah pa avtomatsko dal še unmu k use skp nrdi u enm koraku.. :gruebel:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Letos smi zdi da je nagrada 500 €. Res škoda, da nbom zlata maturantka ker bi mi pršlo prou :D
Je pa rekla ena profesorca sošolki, da je bla letos tko svinjska matura zto ker je blo lani ful preveč zlatih maturantou.. Mislim halo?! Ne da bi bli veseli, da smo tko pridni! Mogoče zarad teh € je država obubožala in niso hoteli več ponovit tega :P
ŽuŽa: se mi zdi da pravico do pavziranja maš lahko, samo letnika ne smeš ponavljat kr pol avtomatsko moreš pavzirat.. neki takega.
Zaklenjeno