Matura [Združena tema]
am mi(poklicna matura)..smo zvedli koliko pik je za 2,3,4,5 na dan ko smo dobli rezultate...tak da po mojem prej ne bo...ker itak ne veš kolko pik si dobil..ehe...predvivedat pa po mojem tudi ne moreš...ker jaz sem bla presenečena.hehe...na poklicni je blo za mat. samo 40 % potrebnih...kr so full slabo pisali...
jaz sem mela ang.
jaz sem mela ang.
LoveLy* napisal/-a:na poklicni je blo za mat. samo 40 % potrebnih...kr so full slabo pisali...
Seveda smo slabo pisali, če so pa letos en kriterij za "neumne" uvedl.
Pri eni nalogi sem zgubila 2 točki in sicer zato, ker .. V nalogi so bili podani koši košarkaša s 6ih tekem. Izračunat je bilo potrebno povprečno število košev. Js (in vsi ostali moji sošolci) smo to izračunali tako, da smo v zg. ulomkovi črti sešteli koše s tekem in delili s 6 (s tekmami pač). No, prišlo je 22 košev. Rezulat pravilen. Odgovor pravilen. Zakaj torej samo 3 točke? Ker bi mogl narest 2 računa: v prvem seštet koše, v drugem pa delit.

-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
Ja, ta nov kriterij je dober za tiste, ki so prej imeli slabše ocene, ker so zdaj za vsako napisano formulo dobili točko, čeprav jim mogoče ne bi bilo treba sploh pisati tega in bi lahko rešili kot ti. Jst sm na svoji maturi tud vse napisala, pol pa skupi zložila glih zarad tega, da mi ne bi pol kdo odšteval. Čeprov je zguba časa, ampak sej ga je blo zadost tko al tko.
- _ninchyka_
- Debatorica
- Kraj: *paradiž*
_ninchyka_ napisal/-a:js sm bla pa pred leti zlata maturantka![]()
pa sm se lah z Zverom slikala
hahaha
![]()
pa še pogostili so nas kot najbl elitne goste
![]()
jaja fajni občutki so to
![]()
hehe h sreč nimam nobene pretirane želje da bi se slikala z Zverom al pa karkoli..tku da nism nč fouš

Mah jst bom živčna fasala v pondekl ponoč. Ok itak prbližno vem kakšni bodo rezultati..pa sem še usejen tresem. Najbl bedno mi je to ker sem 100% da bom mogla it izbolšvat gefo pa še kej zraven in vem da ne bom mela volje se učit sred avgusta
. Sam tko al tko se bom pol loh vpisala šele drug let na tisto stvar k hočm, ker v 2.roku pa ni šans da pridem gor.
En uprašanje mam: če se jst vpišem zdej na tist kr mam pod 3.željo pa pač ne hodim in grem izbolšvat maturo pa se pol drug let vpišem nekam drugam...Pol nimam več unga bonusa za pavziranje? Al kako se to gleda?

En uprašanje mam: če se jst vpišem zdej na tist kr mam pod 3.željo pa pač ne hodim in grem izbolšvat maturo pa se pol drug let vpišem nekam drugam...Pol nimam več unga bonusa za pavziranje? Al kako se to gleda?
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
_ninchyka_ napisal/-a:js sm bla pa pred leti zlata maturantka![]()
pa sm se lah z Zverom slikala
hahaha
![]()
pa še pogostili so nas kot najbl elitne goste
![]()
jaja fajni občutki so to
![]()
Mi se pa lani nismo z Zverom slikal

A bo letos kera tle zlata, da pove kakšna darila ste dobil?

Pa še tist za odbijanje točk....ok, nj bo tko, da tist k ne zna tok, pa sam sešteje koše (u tem primeru) & dobi 2 piki..sam pol bi jih lah pa avtomatsko dal še unmu k use skp nrdi u enm koraku..

....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Letos smi zdi da je nagrada 500 €. Res škoda, da nbom zlata maturantka ker bi mi pršlo prou
Je pa rekla ena profesorca sošolki, da je bla letos tko svinjska matura zto ker je blo lani ful preveč zlatih maturantou.. Mislim halo?! Ne da bi bli veseli, da smo tko pridni! Mogoče zarad teh € je država obubožala in niso hoteli več ponovit tega
ŽuŽa: se mi zdi da pravico do pavziranja maš lahko, samo letnika ne smeš ponavljat kr pol avtomatsko moreš pavzirat.. neki takega.

Je pa rekla ena profesorca sošolki, da je bla letos tko svinjska matura zto ker je blo lani ful preveč zlatih maturantou.. Mislim halo?! Ne da bi bli veseli, da smo tko pridni! Mogoče zarad teh € je država obubožala in niso hoteli več ponovit tega

ŽuŽa: se mi zdi da pravico do pavziranja maš lahko, samo letnika ne smeš ponavljat kr pol avtomatsko moreš pavzirat.. neki takega.