Sp3lca napisal/-a:To se je vse spremenilo v en sam OT! Ravno iz tega razloga sem vzpostavila dejstvo, da se je obregnila ob suhe-ker ni imelo povezave s temo in se mi je zdelo zato neprimerno, pol pa gledam zaradi tega 2 strani OT, ker se napadajo "prekle:bajsike". Če bi vedela, da se bo zato usul plaz besed bi bila tiho. Mogoče pozabljam, da je ženski forum
pomojem odvisno kolko je tip star. če je še mlad pol bi sigurno rajš vidu da bi bil z eno starejšo, izkušeno... bol ko so starejši pa itak gledajo za mlajšimi. Ok, zdej odvisno kakšno je razmerje, ampak če gledamo naprimer tip 20 let, punca 15 je očitno da sam zaradi seksa, ker psihično si nista enakovredna...nista na enaki ravni. kaj se lahko 20 letni tip, ki je že na fakulteti pogovarja z osnovnošolko ?
Če je tip star recimo 20 in ima 15,16 let staro,jo ima zaradi seksa,nasploh je 16letnico lahko zadovoljevat,furaš z 15 let starim BMWjem na pjače,jo pobiraš pred šolo. Ni nobenega napora,da dobivaš seks.
Če pa je tip recimo star od recimo od 26 naprej pa ima ima mlajšo dekle pa so teli razlogi.
-vse bitja na tem svetu,tudi živali privlačijo mlajši partnerji,ob njih se počutimo mlajše/vitalnejše/bolj živahne/bolj izkušenejše (kar nam daje občutek moči)
-mlajša dekleta so bolj avanturistična/spontana/bolj prilagodljiva,ker se še niso ustalila,nimajo še nobenih velikih planov,in uživajo dan takšen kot je. Kar daje starejšemu moškemu možnost,da izpolni cilje,ki si jih je zadal v življenju (karierni,športni,finančni),ker ima nekaj let miru pred željam po naraščaju,hišah,kreditih.
-podzavestno moški vemo,da ima ženska le neko obdobje v življenju,kjer nam je ženska bolj sposobna rodit zdrave otroke,saj je v obdobju bolj plodna in zdrava. Ženska ki ima 35 težje zanosi s teboj kot 25 letnica (dejstvo.ne me napadit)
-starejši moški,prej doseže finančno sposobnost pred mlajšo partnerico,kar mu daje občutek moškosti,in nadrejenosti,partnerica je odvisna od njega
-imeti mlajšo in bolj privlačno partnerico med ostalimi moškimi povzroča zavidanje,kar nam godi
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
same shit,sam obratno
prej ji lahko da otroka
prej ji lahko zagotovi materialno varnost
lažje jo vodi,ker je bolj izkušenj
pa ker ima nekaj let prednosti,je možnost,da se je zgonil večja
^^ evo to je to, js bi samo še dodala to, da včasih punce izberejo starejšega (tuki mislim ko je malo večja razlika), zarad tega ker je ali podoben očetu, ali pa če punca ni dobila dovolj očetove pozornosti, zato pač kompenzira.
Mislil,sem v kontekstu,da je ženska vzgojena pravilno,bo iskala partnerja,ki ji bo dajal enake stvari kot oče (pohvala,ljubezen,podpora,varnost),ni nobene pedofilije vmes
Če pa je bil oče kak alkoholik,itd,hmmm ni treba biti ravno genij,da ugotoviš da imajo ženske ki prihajajo iz razdrtih družin ali družin z alkoholom,ponavadi iste partnerje. Gre za čisti faktor reševanja,ženska misli da bo sposobna spreobrniti partnerja na bolje,ker ji očeta ni bilo možno.
In ja.še zmeraj sem mnenja da povezave z starši prekleto zaznamujejo naše partnerske odnose
^^ ja ja saj se v grobem strinjam. AMPAK- to, kar ti opisuješ je kompleks in ne "naravno stanje".
meni se zdi, da bolj moški iščejo "mati" v smislu kuhanja itd. kao če ni dobra gospodinja je že fuč. ker si pa itak samo bogatuni lahko privoščijo da bodo vedno hodili ven jest, bo ta teza kar držala. (sigurno se najde tudi kakšna obratna primerjava, ampak to pa res opažam pri fantih).
valda, da ga je mamica tako navadila, da si pri 25ih ne zna oprat enega stroja cot in skuhat nič drugo razen hrenovk. baba kuhat. to je tak tipičen primer mopkega mišljenja- dobra gospodinja. za v postlo pa drugo babo.