nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ali pa ce jaz umrem prej! potem nisem optimist ampak sem mrtev! :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pehta napisal/-a: A nikoli niste pomislile, da bi vašemu ''pravemu'', dolgoročnemu partnerju s svojo nedolžnostjo lahko podarili najlepše darilo.

Pri tem pa pozabljate, da bi bila nedolžnost najlepše darilo za vsakega iskrenega fanta. Sistem vrednot je popolnoma porušen.

pupika, jaz sem se tukaj spotaknil....in nisem dobil prepricljivega odgovora!
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

~NIA~ napisal/-a:kajla :D

pomoje zate boljš, da se vzdržiš takšnih komentarjev!

Lej, js nisem versko blazna la pa kakorkoli versko prepričana, kar se tiče sexa... pač mam določene VREDNOTE(za razliko od drugih) in mi tudi nekej pomenijo! In ponosna sem nase in na vse tiste, ki nedolžnosti niso dale prvemu, ki je mimo prišu!!!
My dreams are my reality...
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Jochie napisal/-a:
pehta napisal/-a: A nikoli niste pomislile, da bi vašemu ''pravemu'', dolgoročnemu partnerju s svojo nedolžnostjo lahko podarili najlepše darilo.

Pri tem pa pozabljate, da bi bila nedolžnost najlepše darilo za vsakega iskrenega fanta. Sistem vrednot je popolnoma porušen.

pupika, jaz sem se tukaj spotaknil....in nisem dobil prepricljivega odgovora!

tukaj je omenjena beseda DOLGOROČNEMU partnerju(in ne edinemu)... pač, da se ne daš s prvim dol, samo da zgubiš nedolžnost... in ja, tud js mislim, da (vsaj nekaterim) to ogromno pomeni....
*barby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *barby* »

*pupika* napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:kajla :D

pomoje zate boljš, da se vzdržiš takšnih komentarjev!

Lej, js nisem versko blazna la pa kakorkoli versko prepričana, kar se tiče sexa... pač mam določene VREDNOTE(za razliko od drugih) in mi tudi nekej pomenijo! In ponosna sem nase in na vse tiste, ki nedolžnosti niso dale prvemu, ki je mimo prišu!!!

se strinjam....
sej si mld pa neumn....sam kar se sexa tiče se pa lohk mal zamislš da ne greš z usamkim k ga srečaš u pojstlo...idin č ma kdo tak fetiš...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

problem je, da dolgorocnemu partnerju, ki je zaradi kakrsnegakoli razloga drugi, ne mores dati nedolznosti.

kaksno pa je potem najlepse darilo???
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

~NIA~ napisal/-a:ja no.. nevem zakwa bi blo nedoužnost darilo..najlepše..sej je ql.. sam pol itak se dol dajaš iz užitka ne pa zato da boš zravn molu pa pomožnosti poslušal cerkvene pesmi..
mislem dddd... sex je sex pa kamr češ ga utakn! :D

sm ti dve strani nazaj napisala, da še nisi dojela vse poante..to pride z leti...(al pa s tableti) :D

kajla

zame čist nč...in jože, optimist je blo za zdej mišljen ker tko mislš...ne za pol ko boš že umru :wink:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

~NIA~ napisal/-a:sam pol itak se dol dajaš iz užitka ne pa zato da boš zravn molu pa pomožnosti poslušal cerkvene pesmi..

oprosti, tokrat pa ne razumem kaj hočeš povedat.... lahk mal bol razložiš?? :roll:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*pupika* napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:sam pol itak se dol dajaš iz užitka ne pa zato da boš zravn molu pa pomožnosti poslušal cerkvene pesmi..

oprosti, tokrat pa ne razumem kaj hočeš povedat.... lahk mal bol razložiš?? :roll:

hotela je povedati to, da je enim uzitek to, da se dajejo dol vsak teden z drugim, drugim pa, da se ne dajejo dol dokler jim tega bog ne prisepne!

in tistim, katerim bog se ni prisepnil, je ta gluhost vrednota, nam, ki pa smo v seksu uzitkarji, pa naj si bo iz ljubezni ali rekreacije, pa seveda uzitek!
*barby*
Komunikatorka
Komunikatorka

ne se kregat
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

se ne kregamo....le seksat ne moremo! :D :D :D
*barby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Jochie napisal/-a:se ne kregamo....le seksat ne moremo! :D :D :D

sej ti noben ne bran da ne morš...hehe :D :D :D :D :D
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

NIA, ti kr.. medve se itak očitno nebova nikol strinjale in prav žal mi je, da ni Pehte tule, da bi še ona par svojih nazorov povedala. Ti delej kar hočeš, js pa bom tudi! Ker itak ni namen tega foruma, da smo enakega mnenja, oziroma, da kdorkoli kogarkoli v kaj prepričuje!!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

bi moral imeti 85km dolgega tica... :D zal s svojo drago ne morem biti vsak dan skupaj, tako da....bom cas samote izkoristil za debato in izmenjavo mnenj! :D :D :D
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Jochie napisal/-a:bi moral imeti 85km dolgega tica... :D zal s svojo drago ne morem biti vsak dan skupaj, tako da....bom cas samote izkoristil za debato in izmenjavo mnenj! :D :D :D

hehe.pametna poteza dečko! v veselje nam je, da mnenja deliš z nami :D sto ludi, sto čudi...in prav je tako :)
Odgovori