Essence
- sunnydayka
- Komunikatorka
- Kraj: lj
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
je res da je ne uporabljam neki dosti .. najraje pa imam Maybelline od dekoratiwne kozmetike..
tusi essence sm weckrat probala raznorazne izdelke in sm zelo zadowoljna .. se posebej z gloski za ustnice ter tudi maskare niso slabe.
amapk useno sm zlo nawajena na Maybelline .. drugace priznam da se kaj tudi od essence najde w moji dekoratiwni torbici
tusi essence sm weckrat probala raznorazne izdelke in sm zelo zadowoljna .. se posebej z gloski za ustnice ter tudi maskare niso slabe.
amapk useno sm zlo nawajena na Maybelline .. drugace priznam da se kaj tudi od essence najde w moji dekoratiwni torbici

- _ninchyka_
- Debatorica
- Kraj: *paradiž*
-
- Kofetarica
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
- Kontakt:
Anelise napisal/-a:a ste vidle,da majo spet neke limited edition?
http://www.essence.eu/products/poseidon-s-love.html
http://www.essence.eu/products/urban-jungle.html
ce jih je kera kje vidla,se priporocam za info
videla že oboje.. urban jungle majo v mullerju v lj, ampak sem jo samo na hitro čekirala...
poseidon's love sem pa dnes pošteno prečćekirala, jo majo pa v lendavi... meni je noro lepa, ena izmed najlepših oblikovno in tak, ampak nažalost barve niso ravno moj stil... majo 3 barve lakov za nohte rdečega,belega in modrega, moder svinčnik za oči, rdeč in roza lip gloss, bronz perle ki pa so zlo grobe in zlo preveč roza za moj okus, palčke za popravke make upa in zlo lepo 4 barvno paleto senčk, ampak spet barve ki ne pašejo na moj obraz, neke lila modro roza zadeve...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
- rdeče vrtnice
- Kofetarica