Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Tigi napisal/-a:Kk nej ga strgam ven iz srca? Dost mi je tega stokanja in trpljenja...sej delam na tem pa negre...

Jooojjj ko bi ti le znala pomagat?? :( Če bi vedla vsaj približen recept ... :?
Pr men je isto ... že 3 mesece ... ne znam, res ne znam in ne morem ga pozabit!! Jst sm tega človeka mela toooooooooooooooook rada, mislm rajš k cel svet ... pa še zdej ga mam, ne glede na vse kar se je zgodil v zadnjih 3 mescih. :cry:
Sej se zaposlim pa hodim okol pa ne vem kaj še vse ... ampak jst dejansko ne morem ... včasih sm že sama seb tako nadležna, da bise najrajš sklofala ... ampak zvečer me še vedno tok stiska v srcu ... res dobesedno!!
Obup ... jst ne vem, če bom kdaj loh sploh prebolela/pozabla tega človeka ... :cry:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Tiasha sej bo...sorry ampak sem sama na istem.... :bussi: in bi ti z veseljem pomaga če bi lahka...včasih si celo zaželim, da bi nekam padla in zgubila deloma spomin...ampak tisti del spomina, ki se nanj spominja... :cry: :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Tigi napisal/-a:Tiasha sej bo...sorry ampak sem sama na istem.... :bussi: in bi ti z veseljem pomaga če bi lahka...včasih si celo zaželim, da bi nekam padla in zgubila deloma spomin...ampak tisti del spomina, ki se nanj spominja... :cry: :?

Ja to si tud jaz zelim..al pa da bi mela tko en gumb za prevrtet naprej cajt, pa da bi prevrtela do takrat k bi bla s5 kul.
Ker tole se dolg ne bo dobr..in poletje bo cist bad..in...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Gumb DELETE bi mela že zravem kr serijsko bi blo najboljše...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

punce, jz ne vem več, kaj nj nardim, da nau tko bolel :cry:
pogrešam ga najbl možn, najraj ga mam... pa ga ne smem met, vidt, objet, poljubit.... nč ne smem... še slišat ga ne smem, k kuj začnem jokat :cry:
vem, kk se počutte in to ni fajn... ne vem,zakaj je lajf tko nefer :( prou dost mam usega skupi...
najraj bi šla res deeeeelč stran od tuki, pa pomoje še ne bi pozabla... res ne vem, kua nj nardim :( :?
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

tiasha napisal/-a: Jooojjj ko bi ti le znala pomagat?? :( Če bi vedla vsaj približen recept ... :?
Pr men je isto ... že 3 mesece ... ne znam, res ne znam in ne morem ga pozabit!! Jst sm tega človeka mela toooooooooooooooook rada, mislm rajš k cel svet ... pa še zdej ga mam, ne glede na vse kar se je zgodil v zadnjih 3 mescih. :cry:
Sej se zaposlim pa hodim okol pa ne vem kaj še vse ... ampak jst dejansko ne morem ... včasih sm že sama seb tako nadležna, da bise najrajš sklofala ... ampak zvečer me še vedno tok stiska v srcu ... res dobesedno!!
Obup ... jst ne vem, če bom kdaj loh sploh prebolela/pozabla tega človeka ... :cry:

Boš pozabla in boste pozable...cajt je prva stvar. Ker se niste sposobne distancirat od tega kar ste mele z njimi vam to manka...ta cajt in občutki...ne pa sama oseba. 100%. Verjetn se res slišm zlajnana ampak jes sm tut nesmrtno mela rada nekoga...res nesmrtno.. Misnla sm da so me na pol raztrgal k je šla zveza u k**..2 leti sm bla k mrlič in to dobesedno. Bluzila sm po svetu in še zdj se ne spomnem kaj točn sm počela ves ta čas. Letos po tokih letih se seb smejim. Sej je srček, sej je popoln človk skor,sej je prou huda oseba za ob seb jo met - ampak njegova druga polovica pa ne bi nikol bla. Midva v dveh letih zveze nisva znala skup spacat tega občutka k sm ga občutla prvič k sm lubija vidla...ta povezanost pa da se razumeš brez besed.

In zdj bi fuuuul mela bivšega ob seb-kot frenda al pa starejšga brata...nč več...

Sam še to nej dodam - čas prinese spoznanje da se vsaka stvar zgodi z razlogom in da nekdo zgori pazi na vas... :hearts:
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

*Srček napisal/-a:Boš pozabla in boste pozable...cajt je prva stvar. Ker se niste sposobne distancirat od tega kar ste mele z njimi vam to manka...ta cajt in občutki... ne pa sama oseba. 100%.

Vidiš to zame ne drži ... Jst ga blazno pogrešam kot osebo. Ne, da mi manjka njegova bližina samo zarad občutkov in časa, ki sva ga preživela skupi.
Ampak pogrešam njega, ker je bil 6 let moj najboljši prijatelj, moja družina, moj fant ... moje vse. Vse kar mi je na tem svetu kej pomenilo je bilo on. In ga resnično pogrešam kot osebo. :cry:
Težko je, ko ti oseba kar naenkrat zgine iz življenja ... tko, da jst ga resnično pogrešam ... v vseh pogledih.
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Tigi ne boš ga pozabila k ga boš vidla bo tko k takrt ko si ga prvič...mela boš mravlince pa tist občutek zaljubljenosti v trebuhu...verjemi.....poskrbi da se vidita kaj prej!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

nincy...zakaj tk prej?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Tiasha pa Zvončica za vaju se mi pa prou zdi da bosta kmal spet srečne,pa ne vem zakaj sam res držim pesti :)

joj hvala, veš kok upam da imaš prav :) jaz sem že dosti boljše, to ko sva bila še skupaj se mi zdi že fuuul daleč, na najino zvezo gledam bolj z distanco, pa najrajši bi sama sebe skloftala kako sem lahko preživela tri leta s tako malo pozornosti iz njegove strani. itak da zdaj vidim samo slabe strani, ampak pomoje da je to stokrat boljše kot pa da bi mislila kako je on popoln in najboljši pa kako sva si usojena in kako bi bilo če bi bilo drugače. ker si nisva usojena in on ni pravi zame :)

pa gledam druge srečne pare in vidim kaj vse ni bilo tako kot bi moralo pri nama. po eni strani sem žalostna zaradi sebe ker sem pustila da se nekdo tako grdo obnaša do mene, po drugi strani sem pa vesela, ker vidim, kaj me čaka enkrat v prihodnosti :)

punce, sej bo, tut me bomo spet srečne s kom drugim in sama to že komaj čakam :wink:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Zvoncica, a mi slučajno misli bereš? :wink:

Se strinjam z vsako besedo. Meni se tudi zdi dejstvo da sva nehala nekaj dobrega in pravilnega zame. Zalužim si več in upam, da bom to kdaj dobila. Trenutno pa se predvsem zopet navajam biti sama.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

no jaz se v bistvu nisem imela kaj dosti za navajati, ker sva se že prej videla tako, enkrat na teden. tako da sva imela vsak svoje življenje. sem pa vsak dan boljše, čeprav sem ravno par dni nazaj sanjala o njemu (prvič odkar sva nehala) in je bila ena taka situacija, da sva se srečala in sem bila vsa jezna na njega ker mi ni dal lupčka. no pol sem se zbudila in sem se spomnila da mi ni dal lupčka zato ker sva nehala... zgleda da je v moji podzavesti še vedno precej prisoten :?

drugače se pa trudim uživati v samskem življenju, čeprav ne počnem nič drugega kot sem prej :)
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Tigi napisal/-a:nincy...zakaj tk prej?

...ja zato,ker nikoli ne veš kaj pa on čuti?lahko da ko boš ti spoznala da je on pravi zate ...bo pa on že srečno skakou z drugo okoli...ti se boš pa tolkla po glavi zakaj si toliko časa čakala....pa ti imaš še priložnost ga dobiti nazaj(no sej ne vem ali ga hočeš ali ne)?samo če ga poskrbi da se vidita!

....jz vm usm želim, da bi to čim prej dale skos sploh pa tiasha(njene poste berem že 3 mesece pa sploh ne najdem besed zanjo kako bi jo človek dejansko saj malo potolažil in ko berem njen blogc...sem totalno brez besed k ne morš vrjet da ima kdo lahko tako rad enega človeka,res si napisala tok lepih besed da te derekt v srčk zadanejo...in ti res želim da bi čim prej pozabla da bi bla spet srečna tko kot si bila pred 3 meseci z njim ali brez njega),Zvončica(zate enako velja...tudi pri tebi berem poste že nekaj časa...pa ti želim enako kot Tjaši..),jagodka(mi2 sva se pa o tem že pogovarjale takoj ko si prišla in sem ti rekla da si ne zaslužiš takega fanta tako da ti srčno želim da bi našla nekaj kar si res zaslužš...mogoče boš pa celo tukaj našla kašnega :D ...no sej pomoje veš na kaj to leti:)
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

nincy, zdj si mi pa narisala velik nasmešek na usta :D ja, vem na kaj oz. koga to leti hehe lol.... no ja, nikol se ne ve an :D ampak trenutno itak nočm nobenga spljoh... morm najprej mal prebolet pa pozabt na bivšega, k mi itak skoz dneve in noči skače po glav :( sicer s tistimi lepimi spomini, ampak useen... no ja, sj z drugimi mi ne more, k slabih stvari med nama ni blo :)
ok, rajš grem, k nočm spet o njem govort :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

jz mam pa dons ful slab dan, pa skoz na njega mislim, pa na jok mi gre... pa zadnje tri dni sm o njemu sanjala, pa to nič takega da sva skupi al pa kej... :cry:
Zaklenjeno