Po eni strani mi je film bolan do konca, po drugi strani je pa ful zanimiv. Tudi jaz težko podam oceno.

floribunda napisal/-a:Včeraj sem končno pogledala Inception, priznam da se mi ni zdel vreden ogleda v kinu in sem čakala na DVD izdajo...in sem mela kar prav.
Ne vem al so bila moja pričakovanja previsoka, zaradi vsega pompa, ki se je okoli tega filma dogajal al je ta film čisto zares navaden crap.
Polno lukenj in nesmislov v zgodbi, prenapihjenosti in sploh nobenega zaresnega scenarija.
Kot da bi en navdušenec nad psihologijo, ki si je glih eno knjigo prebral, in Freuda zgooglau (pa še to bolj površno) napisal scenarij za film.
Da o tem da ultranadarjena študentka arhitekture očitno še v življenju ni slišala za Escherja, sploh ne govorim.
Igralska zasedba zelo všečna, vse ostalo totalno prenapihnjeno.
haley napisal/-a:^^Jaz sem ga gledala kak mesec in pol nazaj in se mi scene tudi še zmeraj odvijajo v glavi. Po eni strani mi je film bolan do konca, po drugi strani je pa ful zanimiv.
Se kar strinjam z oceno.kepka napisal/-a:Morning glory - kar simpaticno naiven film, za dezeven vecer, ko se nimas kam dat in v kinu ni drugega. Mal netipicna vloga Harrisona Forda, ampak je kar prepricljiv. Ne pricakujte prevec, pa vas bo film cisto zabaval (sploh zabavni so dueli Diane Keaton - Harrison Ford). 5.5/10 znotraj zanra, seveda