Jaz še nisem nič dobila, poslala pa tudi še nisem (kupit moram darilni papir, pa vedno pozabim
Cosmo obdarovanje 2009
-
*SunFlower*
- Kofetarica

-
..Evelyn..
- Cosmopsiho

..Evelyn.. napisal/-a:Aaa jaz ga ravnokar zavijam!
Eeeem eno ful smotano vprašanje ampak jaz še nikoli nikomur nisem pošiljala paketa.. in zdaj pojma nimam kam naj dam naslov obdarovanke, moj naslov ipd..prosim za pomoč pri poštni nepismenosti.
Tvoj naslov v levi zgornji kot, obdarovako pa v desni spodnj kot
Če je pa bolj kot pismo, pa lahko tvoj naslov na zadnjo stran.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn..
- Cosmopsiho

-
*SunFlower*
- Kofetarica

mene je pa cosmobožička obiskala!
in mi poslala zeloooo lepo darilo v zeloooo lepem športnem paketu! in sem vesel kot petletni otrok...
torej da začnem s slikami:
tole je cosmobožička pustila pri poštarju:
in tole je vsebina...
Draga moja cosmobožička, moram ti reči, da si mi poslala prelepo darilo, ki ima poleg uporabne vrednosti tudi sporočilno vrednost! vse cosmopolitanke pozivam, da si preberete sporočilo na zadnji sliki, moja cosmobožička že ve, kaj sem jaz!
no, ko bodo na koncu sporočili, kdo je moja cosmobožička, se ti bom še posebej zahvalil!
hvala, ker si mi polepšala dan oz. predbožični čas! in želim ti, da boš tudi ti predbožični čas lepo preživela! :bussi:
in mi poslala zeloooo lepo darilo v zeloooo lepem športnem paketu! in sem vesel kot petletni otrok...
torej da začnem s slikami:
tole je cosmobožička pustila pri poštarju:
in tole je vsebina...
Draga moja cosmobožička, moram ti reči, da si mi poslala prelepo darilo, ki ima poleg uporabne vrednosti tudi sporočilno vrednost! vse cosmopolitanke pozivam, da si preberete sporočilo na zadnji sliki, moja cosmobožička že ve, kaj sem jaz!
no, ko bodo na koncu sporočili, kdo je moja cosmobožička, se ti bom še posebej zahvalil!
hvala, ker si mi polepšala dan oz. predbožični čas! in želim ti, da boš tudi ti predbožični čas lepo preživela! :bussi:
Danes je pa tudi mene presenetila moja cosmo božička
Evo zavito darilo je zgledalo takole...
Potem sem ga pa odprla in notri me je presenetil kaktus (kamenčki so se raztresli po celi kuverti, tako da jih moram še skupaj spravit-drugače imam rada kaktuse), potem angelček, ki ga bom dala zraven smrekice, dobila sm cd z božičnimi filmi, kar je res super, ker si v teh dneh rada ogledam kakšne take filme, potem ob gledanju filma si bom lahko privoščila liker (mmmm
) in mandlje (jih tudi rada jem).
Tako, da se res najlepše zahvaljujem svoji cosmo božički, za katero se mi niti sanja ne katera je, ker me je res ful presenetila in mi polepšala dan! :bussi:
Evo zavito darilo je zgledalo takole...
Potem sem ga pa odprla in notri me je presenetil kaktus (kamenčki so se raztresli po celi kuverti, tako da jih moram še skupaj spravit-drugače imam rada kaktuse), potem angelček, ki ga bom dala zraven smrekice, dobila sm cd z božičnimi filmi, kar je res super, ker si v teh dneh rada ogledam kakšne take filme, potem ob gledanju filma si bom lahko privoščila liker (mmmm
) in mandlje (jih tudi rada jem).
Tako, da se res najlepše zahvaljujem svoji cosmo božički, za katero se mi niti sanja ne katera je, ker me je res ful presenetila in mi polepšala dan! :bussi:
evo, ravnokar sem nabavil....
mi pride katera zaviti darilo???
jao, ko bo obdarovanka dobila paket, bo po zavijanju sodeč takoj jasno, da nosi cosmobožiček in ne cosmobožička!
edit: mislim, jaz sem pa tudi znanstvenik....zdajle odprem darilni papir in vidim, da je rojstnodnevni, ne božični!
in že se srečujem s problemi pri zavijanju...
tole je čisto A je to varianta...
edit: selotejp je moj najboljši prijatelj!
upam, da bo obdarovanka s kamero snemala odpiranje, ker to bodo smehi!
mi pride katera zaviti darilo???
jao, ko bo obdarovanka dobila paket, bo po zavijanju sodeč takoj jasno, da nosi cosmobožiček in ne cosmobožička!
edit: mislim, jaz sem pa tudi znanstvenik....zdajle odprem darilni papir in vidim, da je rojstnodnevni, ne božični!
in že se srečujem s problemi pri zavijanju...
tole je čisto A je to varianta...
edit: selotejp je moj najboljši prijatelj!
upam, da bo obdarovanka s kamero snemala odpiranje, ker to bodo smehi!

Zadnjič spremenil Jochie, dne 18. Dec. 2009 14:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn..
- Cosmopsiho