red*cherry napisal/-a:A pa ne mi rečt, da boste vedve volile drugo stranko kot vajini starši?
Mene še nikoli niso vprašali koga sem volila, kaj šele da bi mi prigovarjali koga naj volim. Ponavadi je tako, da če gremo 4 volit, potem obkrožimo 4 različne kandidate
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
js sm šla volt dop, sm se pa odločila za to kokr sta se fotrčk pa matka.. sm se tut prou odločla mi je blo pa najbl smešno k vidm tko napisano na tisti listi za obkrožt- lista za čisto vodo
singing*girl23 napisal/-a:js bom vrjetn zares..golobic mi je eden najpametnejsih ljudi v nasi politiki, zato...
Vsi so dobili "kviz vprašanje" in golobič izbere številko 8...kasneje se je izkazalo, da je bilo to najlažje vprašanje. Novinarka: Trubar je napisal prvi dve knjigi, kako se imenujeta? Golobič: khm...hhmm....c...Abecednik.... in kaj še...
No so mu povedali odgovor...Katekizem.
Veš, ko si ven iz srednje šole take stvari hitro pozabiš.
Verjemi, da on ve veliko stvari, o katerih ti pojma nimaš... Res, podcenjevanje drugih nima meja...
red*cherry napisal/-a:A pa ne mi rečt, da boste vedve volile drugo stranko kot vajini starši?
Mene še nikoli niso vprašali koga sem volila, kaj šele da bi mi prigovarjali koga naj volim. Ponavadi je tako, da če gremo 4 volit, potem obkrožimo 4 različne kandidate
Pri nas je enako, plus to, da imam sama popolnoma nasprotna politična prepričanja kot moj oče in mami.
Mogli bi naredit tko ku v Turčiji k so volitve obvezne.Najbolj so mi pa bedni taki ljudje k ne grejo na volitve in se potem neki bunijo.Če ne greš nimaš kej govorit.
Pri nas je enako, plus to, da imam sama popolnoma nasprotna politična prepričanja kot moj oče in mami.
Sej nism rekla, da je to nujno, pri nas doma mi tud ne govorijo koga naj volim. Sam pač povem, da pri VEČINI je tako, da ponavadi familija voli eno stranko, ker so pač starši nekega mnenja, valda da govorijo pozitivno o favoritu. Pol pa večina otrok voli istega kot starši.
lolitaa napisal/-a:Mogli bi naredit tko ku v Turčiji k so volitve obvezne.Najbolj so mi pa bedni taki ljudje k ne grejo na volitve in se potem neki bunijo.Če ne greš nimaš kej govorit.
se strinjam. manj kot 50% volilna udeležba...kakšni državljani pa smo..
Mah, Janša al pa Pahor, vse skup je isti drek ... me res zanima če bomo zdej kej boljše živeli. Pa recimo tisti, ki se tak noro veselite zmage SD-ja: kaj recimo pričakujete, kaj bo Pahor nardil?
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine