Meni tale k je zmagala prou grda pa še neumna povrh vsega.Sem res mislna da bo zmagala Vanesa ker je bla najlepša.Ok, sam da ni zmagala Sara Jug k ona mi je pa res mimo, jo poznam k je tle z naših koncev in se tko drži da konc.
Men ni nobena tisto zares lepotica, še posebi pa ne zmagovalka. Vse so neki brezizrazne, nič ne izžarevajo, dolgočasne čist ... Pol se pa še vse tak držijo, s tistimi fejk nasmeški od enga ušesa do drugega, da je že prav smešno vse skup.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
no angel napisal/-a:Men ni nobena tisto zares lepotica, še posebi pa ne zmagovalka. Vse so neki brezizrazne, nič ne izžarevajo, dolgočasne čist ... Pol se pa še vse tak držijo, s tistimi fejk nasmeški od enga ušesa do drugega, da je že prav smešno vse skup.
Saj res, pol pa včasih vidiš pri kateri, da ji že vse usta začnejo dregetati.
nič ni katarina čas tok bajna tut ne...
v real life je ful mejhna, ma ultra čudno oblikovano rit, ki se ne sklada s postavo in obraz ves gubav od pretiranga make-upa...
Jaz jo vsak dan skoraj vidim pa mi ni čudna...nisem pa zdaj gledal njene riti...bom jo v ponedeljek če jo vidim kaj pogledal
No saj to je bilo itak samo tako rečeno na hitro...ona je bila fotomodel prej tudi...res je majhna...ampak saj tudi ni več tako rosno mlada konec koncu, če bo katera od teh deklet ki zdaj tekmujejo izgledala pri njenih letih tako v redu ji bo samo za kapo dol dati
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE