orion lady napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a::lach: čiken fajt
dejstvo je da mi ogrožamo zdravje njim, oni nam ga z drugimi rečmi,
ok a mi lahko poveš s čem tebi nekadilec ogroža življenje ( konkretno nekadilec )??
Se kar strinjam s Tiasho. Večina k se jih tuki buni nejbrž lahko kadi samo v lokalih ker doma pač ne vedo ( ne mislim zde Jochia, Purple pa nejbrž še kakšen odpade ) in zato ne bodo mogli kadit ob kavici. Buhu in kaj zdej. Še mene kot kadilko je motilo da sem prismrdela domov.
nisem mislna da konkretno nekdailec, ampak nevem, hitro vozi in neprevidno

hotla sm to povedat da so pač iz vseh strani ogrožanja a ne...
sicer sem tud jst vse bolj in bolj vesela za ta zakon...pa ne da bi nehala kadit...to sploh ne, ker mi sede kadit, ampak zato ker bi manj zapravla...no zdej se že počas ufuravam in mislm da že kakšen tedn nism bla na kavic zunej

prej sm bla tud dvakrat na dan

....
hihi, sama sebe si zadimila

hecam se da nou spet kej narobe...
Ma nevem...meni osebno se ne da ubadat s tem al prismrdim domov a ne...če smrdi pač operem, če ne smrdi tud operem, ker pač ne osim dva dni istih oblek nikoli....če mi čupa smrdi mi itak tko in tko začne smrdet, če ne druzga zarad smoga...nevem...jst grem pač na kavico se družit in uživat in sigurno se ne mislim takrat živcirat in ubadat s smradom...za kaj pa so pralni stroji in voda+mila?da se opere/mo a ne
me pa moti seveda pretirana zakajenost loklov..sm pa že omenila da v take lokale ne zahajam...
to o kajenja po 22 uri, še zmeri ne verjamem...ne vidim nobenga pomena tukej

...
a ti bi povedala če bi se šla zavarovat da kadiš??ja jst nism, sicer mi tud treba ni blo, pa je napisala da ne kadim