res sem ga imela rada.
 res sem ga imela rada.Pri kolikih si naredil/a izpit in a je ratalo 's prve'?

res sem ga imela rada.
 res sem ga imela rada. Obožujem vse povezano s prazničnim dogajanjem!
 Obožujem vse povezano s prazničnim dogajanjem!

Ne vem, ce mi je 100% najlepse, ampak ce bi bilo samo po moje (brez drugih mnenj, ujemanj s priimkom, izgovorljivost za mozev del druzine...) bi bil verjetno Lenart. No, ni mu ime tako, ima pa tudi zelo lepo ime
 Ne vem, ce mi je 100% najlepse, ampak ce bi bilo samo po moje (brez drugih mnenj, ujemanj s priimkom, izgovorljivost za mozev del druzine...) bi bil verjetno Lenart. No, ni mu ime tako, ima pa tudi zelo lepo ime   So mi pa nekatera tuja imena za fantke bolj vsec, ampak mi bi bilo brezveze otroku dat recimo anglesko ime, ce noben od naju ni anglez/american/karkoli.
 So mi pa nekatera tuja imena za fantke bolj vsec, ampak mi bi bilo brezveze otroku dat recimo anglesko ime, ce noben od naju ni anglez/american/karkoli.

slovensko ne bi imelo smisla.
 slovensko ne bi imelo smisla. 
  , sošolec iz osnovne bil)
 , sošolec iz osnovne bil)
saarijarvi napisal/-a:Pri naju je obraten problem, on je american in nimam pojma kako bo, ce/ko bova nekoc izbirala imeslovensko ne bi imelo smisla.
 Najin ima ime skandinavskega izvora, a je precej pogosto drugje po zahoodnem svetu. Priimek pa arabski/muslimanski
 Najin ima ime skandinavskega izvora, a je precej pogosto drugje po zahoodnem svetu. Priimek pa arabski/muslimanski