Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?
monique* napisal/-a:Kljub temu da se se trudiš da se sprijazniš s telesom kakršnega imaš in ti večinoma zavidajo suho postavo še ne pomeni da so potem take pripombe "dovoljene"[
Valda da so dovoljene (v narekovajih ali brez). Ajde, dajte nam jih prepovedat, bomo vidli, če bo zaleglo.

Svoboda govora - lahko izjavim, da so meni osebno suhice (kar je v bistvu relativno) grozne. Kdo drug lahko izjavi, da so mu prsate rdečelaske naravnost odurne, pa se zaradi tega ne bom šla pritoževat nikamor

In slikca na prejšnji strani po mojem mnenju ni žaljiva in sploh ne vem, zakaj takšna reakcija. Peace.

Because I can.
A zdej smo iz tega, da "opravljamo zvezo med 15 letnico in n-letnim moškim" prešli na to, da se žali suhe ženske? A ni za to že ena druga tema?
+1
Bog ne daj, da bi bila situacija obratna in bi kdo reku kej čez obline ali močnejše ženske. Pol kokošk iz foruma bi perje izgubilo od same razburjenosti.

I am skinny and I am sooo offended.
I am fat and I am sooo offended.
I am readhead with big boobs and I am so offended
Pa dajte no.Kot da je bilo ne vem kaj.Če pa imate ve samozavest na nuli zaradi pomanjkanja oblin pa vam znašanje in igranje užaljenosti zaradi tega ne bo nič pomagalo pri tem.
Drugače pa se strinjam s purple_rain
I am fat and I am sooo offended.
I am readhead with big boobs and I am so offended

Pa dajte no.Kot da je bilo ne vem kaj.Če pa imate ve samozavest na nuli zaradi pomanjkanja oblin pa vam znašanje in igranje užaljenosti zaradi tega ne bo nič pomagalo pri tem.
Drugače pa se strinjam s purple_rain

The world is as you are.
tmis_ napisal/-a: Bog ne daj, da bi bila situacija obratna in bi kdo reku kej čez obline ali močnejše ženske. Pol kokošk iz foruma bi perje izgubilo od same razburjenosti.
ah ja ta dvojna merila.
drugač mi je pa tista slikica+besedilo čist kul.

(in ne zaznam napada na suhe, ker osnovnošolke pač niso primerljive s starejšimi puncami. pa tudi če ima katera c košarico.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ker močnejši/bolj zalitih/debelih žensk se pa nikoli ne kritizitra, al kako? Come ON.tmis_ napisal/-a:Bog ne daj, da bi bila situacija obratna in bi kdo reku kej čez obline ali močnejše ženske. Pol kokošk iz foruma bi perje izgubilo od same razburjenosti.
(če se prov spomnim, je celo obstaja tema v stilu "kaj je za vas debela ženska" - oh, kako si drznejo?! :O)
Pol v tem primeru ne bi smel meti niti "what not to wear" teme, pa - hm, a obstaja? - o najbolj zoprnih slavnih, pa ... pa..
Jebeni political correctness.

Moje mnenje je naslednje.. Vsaka ženska je lepa, ne glede na obline ali ne. Tud če ma a košarico, al pa če ma take joške kot moja botra ( nevem kolko košarica je to, sam fuuul težko dobi modrćke
) je to nekomu všeč, zato je butasto met izjave v stilu 'ženska brez oblin je kot moški itd.' Itak vas je polovica tukaj tak nenormalno zakompleksanih da je to nekaj neverjetnega. Me zanima če bi se v realnem življenju upale tako obregnit ob vse, pa pokazat to svojo popolnost. Ker ene in iste v vseh temah obsojate in ste že očitno vse doživele.
Glede 15letnic pa je spet res, da jih je večina še zelo nezrelih in mogoče ravno to privlači starejše fante. Lahko jih malo sučejo tako kot njim zapaše. Se mi pa zdi da si nek 19letnik vseeno ne bi izbral 15letnice za neko resno zvezo

Glede 15letnic pa je spet res, da jih je večina še zelo nezrelih in mogoče ravno to privlači starejše fante. Lahko jih malo sučejo tako kot njim zapaše. Se mi pa zdi da si nek 19letnik vseeno ne bi izbral 15letnice za neko resno zvezo

purple_rain:
A sem mogoče rekla, da se jih ne kritizira. Seveda se jih, samo reakcije so popolnoma drugačne. Sem dovolj časa na forumu, da poznam kakšne drame so bile, ker so si ljudje v določenih temah drznili rečt, da jih debeli ljudje kot partnerji ne privlačijo. Tej so bili označeni kot največji prasci in njihove besede so bile stokrat obrnjene češ kake grde pa govorijo kako si kej takega sploh upajo izjavit. Ko pa se upali kakšen joke na suhe, so pa vse, ki jim joke ni po godu, označene kot paranoične, ker vidijo stvari, ki jih noben ni izreku in se celo ploska zraven na razne slike. Pa da se razumemo-mene osebno prav briga komu se kdo zdi neprivlačen, samo je pa zanimivo videt ta dvojna merila. Če bi kdo pripopal sliko, ki bi prikazovala obratno situacijo, zelo dvomim, da bi kdo thumbs up pokazu zraven, ker bi ga pol foruma obglavlo in pojedlo.
A sem mogoče rekla, da se jih ne kritizira. Seveda se jih, samo reakcije so popolnoma drugačne. Sem dovolj časa na forumu, da poznam kakšne drame so bile, ker so si ljudje v določenih temah drznili rečt, da jih debeli ljudje kot partnerji ne privlačijo. Tej so bili označeni kot največji prasci in njihove besede so bile stokrat obrnjene češ kake grde pa govorijo kako si kej takega sploh upajo izjavit. Ko pa se upali kakšen joke na suhe, so pa vse, ki jim joke ni po godu, označene kot paranoične, ker vidijo stvari, ki jih noben ni izreku in se celo ploska zraven na razne slike. Pa da se razumemo-mene osebno prav briga komu se kdo zdi neprivlačen, samo je pa zanimivo videt ta dvojna merila. Če bi kdo pripopal sliko, ki bi prikazovala obratno situacijo, zelo dvomim, da bi kdo thumbs up pokazu zraven, ker bi ga pol foruma obglavlo in pojedlo.
To se je vse spremenilo v en sam OT! Ravno iz tega razloga sem vzpostavila dejstvo, da se je obregnila ob suhe-ker ni imelo povezave s temo in se mi je zdelo zato neprimerno, pol pa gledam zaradi tega 2 strani OT, ker se napadajo "prekle:bajsike". Če bi vedela, da se bo zato usul plaz besed bi bila tiho. Mogoče pozabljam, da je ženski forum 

And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.