nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Uporabljajte Wikipedio, tm gor se vse najde.

http://en.wikipedia.org/wiki/Rophynol

Medical uses:
It is used primarily for the treatment of severe insomnia that has not responded to other treatments.

Illegal uses:

Flunitrazepam is known to induce anterograde amnesia in sufficient doses; individuals are unable to remember certain events that they experienced while under the influence of the drug. This effect is particularly dangerous when flunitrazepam is used to aid in the commission of sexual assault; victims may not be able to clearly recall the assault, the assailant, or the events surrounding the assault.

Anterograde amnesia is a form of amnesia, or memory loss, where new events are not transferred to long-term memory. After the onset of the disorder, the sufferer will not be able to remember anything that occurs after his attention is shifted away from one subject for more than a few seconds.

Aja pa se kar se pijanosti tice. Na cvickariji smo ga pil s kolegi malo stran od krizank in mimo je prisla ena punca, ki je zgledala da ima 84 promilov minimum. Komaj je hodila in se je pogovarjala sama s sabo. Kasneje, ko je sel prijatelj iskat enega kolega proti krizankam jo je videl, da je tezila enim tipom. Citiram: "dej me". Oni niso hoteli imeti nobenega opravka s tako pijano punco, nakar je zacela jokat: "ne me same pustit!!oneeleven". No ja upajmo, da je imela sreco pa da ni naletela na kakega modela brez morale, sam kaj ko zna bit da se ji to redno dogaja. :?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Xenna napisal/-a: Drugače pa Pehta, ob tebi dobim občutek kot da je seks nekaj umazanega ?!

Zato, ker me ne razumeš. Seks je krona. Pomoje je to najlepša zadeva, ki jo imaš v življenju. Tudi ni npr. malo fantov ali punc, ki bi na vprašanje, kaj jih je do sedaj v življenju najbolj osrečilo, dejali da prvi spolni odnos s punco/fantom, ki sem ga/jo ljubil.

Nekaj umazanega je pa multiseks. Tudi zato, ker zaradi njega zvodeni vse našteto v prvem odstavku.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

..........joj kk sem se pa zdej zapletla...... strinjam se s tem, da je SEX KRONA VSEGA... in tako je... vsaj zame.
Zadnjič spremenil *pupika*, dne 01. Jun. 2006 20:21, skupaj popravljeno 1 krat.
My dreams are my reality...
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Pehta,
Ne vem če sploh obstaja kdo ki te razume oz bi se mu dalo poslušat te tvoje pridige starodavne...

Po moje se boš morala malo spustit na realna tla in spregledat da živimo v 21 stoletju, stvari so napredovale in prav tako ljudje ter njihovo razmišljanje.
Ne vem o kakšni kroni je tu govora :nixweiss: mislim ti pa živiš res v svetu pravljic.

Ne govori nečesar, ki nimaš pojma nap. predvidevanje kaj bi nekdo odgovoril na vprašanje, kaj jih je do sedaj najbolj osrečilo v življenju... kaj te veš kaj koga osrečuje, ja in prav prvi sex z ljubljeno osebo bi odgovorili :roll: ...po moje tudi ja.
Mene osrečuje bolj kot pa prvi sex, da sem najdla osebo, ki me pozna v dno duše, me vsak dan osrečuje, nasmeji, nudi občutek varnosti, se pogovarjava o vseh stvareh ipd...

Ne vem če se res nisi nikoli sexala al kaj, pa predvidevam da nisi, sej sej si še kr samska, po tvoje pa tisti s katerim enkrat sexaš moraš tudi ostat...
Zame, pa tudi za veliko punc prvi sex niti približno ni bil najlepši dogodek v življenju, sej prvič ja najbolj boli in takrat tudi ne veš kako sploh stvar poteka. To pravijo tisti ljudje, ki nimajo priložnosti glih veliko sexat...
Sex še zdaleč ni neka sveta stvar, madona kaj vse se ne plete po pehtini glavi:gruebel: ... to je čisto normalna stvar, ki jo vsi počnemo in je del življenja, na ta način je nastalo človeštvo, ne pa neka svetost...

Najbolj smešno od vsega skupaj pa je, da nam o teh stvareh pametuje nekdo, ki tega sploh ne prekticira :lol:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Se strinjam, da je sex čist neka vsakdanja stvar. Js sem si vedno želela zgubit nedolžnost z nekom, ki mu bo to nekaj pomenilo, v prvi vrsti pa, da bo ON men pomenila nekaj več. In to se je zgodilo. In ni mi žal da sem čakala tako dolgo kot sem. Ni mi žal, da sem čakala najn. In ni mi žal, da sva čakala tako dolgo kot sva. Meni sex pomeni nekaj. IN nIKOLI in NIKDAR nebi šla z nekom, do katerega nebi čutla nič. Strinjam s s Pehto in njenimi določenimi pogledi na sex.

Js sem čakala na pravega. In mi ni žal, da je to bil on, ker vem, da je obema to OGROMNO pomenillo. Da je sex sam še "OKRONAL NAJIN ODNOS", ki je prej temeljil na zaupanju, prijateljstvu in ljubezni...
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

severa napisal/-a:Najbolj smešno od vsega skupaj pa je, da nam o teh stvareh pametuje nekdo, ki tega sploh ne prekticira

zakaj misliš tako? :roll: poleg tega, pa je to čisto njena stvar.. vsak ima svoje poglede na to... in PRAV JE TAKO!
*barby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *barby* »

jst se pa čist s pehto pa pupiko strinjam prou sta povedale
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

jaz tudi. pa pomoje da ni pehta govorila samo o prvem spolnem odnosu, da naj bi bil krona, ampak da je seks med dvema ki se imata rada nekako vsakič krona njunega odnosa. vsaj jaz sem tako razumela. no ja, zgleda da sem bolj romantična duša glede tega :)
*barby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *barby* »

Zvoncica napisal/-a:jaz tudi. pa pomoje da ni pehta govorila samo o prvem spolnem odnosu, da naj bi bil krona, ampak da je seks med dvema ki se imata rada nekako vsakič krona njunega odnosa. vsaj jaz sem tako razumela. no ja, zgleda da sem bolj romantična duša glede tega :)

no ja jst sm tud tko poštekala....
sm jst tud bl romantična pa to...
k jst č ne čutm do enga nč se ne morm jt kr dol dt z njem k bi se pol mal preveč umazano počutla...pa itak da je sex med 2ma k se ljubita vsakič res zlata krona
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

pehta, kako komentiras ponovno zasitje deviske kozice, ki ga opravljajo plasticni kirurgi? namrec da ostanes vse zivljenje z enim, se ti mora vsrati! :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

pa dobr no..ženska ma pač tako razmišljanje..jst se v večjem delu tud strinjam z njo...pač nekateri neradi sexamo z večimi partnerji, pa rajš s tistim in toliko bolj, ki ga ljubimo in on ljubi nas...me ni blo nikol do avanturističnega sexa..nevem zakaj, ampak vem samo to, da tisti ki nisem zaljubljena vanj nikakor ne more bit moj spolni partner...al pa more bit že taka strast da se že kurim ko me pogleda-ampak do zdej sta to občutila samo dav..moj lubi in pa še en prej-s katerim pa nisem sexala, ampak je bila strast d abi, pa pač nisem mogla...
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

severa napisal/-a:Pehta,
Ne vem če sploh obstaja kdo ki te razume oz bi se mu dalo poslušat te tvoje pridige starodavne...

vidiš da še obstajamo taki, ki so nam te "pridige starodavne" všeč?! Oziroma smo podobnega mišljenja kot Pehta...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

saj ne pravim, da ima slabo razmisljanje! ampak taksno razmisljanje je mozno le, ce se ti fejst vserje, ali pa ce zivis na samotnem otoku, kjer sta le ti in on...

poglej, kolikor sem jaz pehto razumel, ona zagovarja, da nedolžnost daš nekomu po dolgem času, ker si jo zasluzi in je to najlepse darilo...

cudovito bi bilo, ce bi v najstniskih letih spoznal dekle, ki bi bila moja prva in zadnja... no, da bi bila nedolznost najlepse darilo, o tem sem ze pisal, da se ne strinjam.

pa recimo, da sem spoznal dekle v najstniskih letih, je ljubezen mojega zivljenja, po dolocenem casu, ko dobi mojo 100% zaupanje, bla, bla, bla, ji dam svojo nedolznost itd, itd....ko sva pa stara xx let, pa ona umre (najbolj krut scenarij)....

kako bo pa gospodicna pehta nadaljevala zgodbo sedaj???
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

pehta napisal/-a:Sicer pa Pehta nima nič proti predporočnemu seksu in tudi misli, da ni treba nič čakat nekih ceremonij in predstav, ki se jim reče poroka. Sem samo proti multiseksu in promiskuitetni razvratnosti, ko se dolčkajo brez kakršnihkoli globljih in dolgoročnih namenov.

to je bla njena trditev in mislim, da smo se kr mal oddaljili od tega. Pehta govori. da je proti razvratnosti in sexanju vsevprek... najbolje pa, da počakamo, da sama pove, kaj točno je mislila..

še vedno pa se strinjam z večino njenih trditev(pe če sama sexa al pa ne). me to čist nič ne briga.. njeno mišljenje pa mi je všeč, ker mi je blizu!!!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

kaj pa če ti umreš prej? :? optimist :D
Odgovori