-Zasvojena sm s čigumiji, bognedej da bi šla v šolo brez njih
-Prva dva meseca šole oz. včasih malo dlje me že od nižjih razredov drži pretiran perfekcionizem:vsa snov more bit urejena tip top, napisana z mojo najlepšo pisavo, naslovi simetrični, če se mi kaj zalomi, gre list ven x) Zadnja leta sicer opažam, da se je to mal omililo, ampak je še vedno precej čudno, glede na to, da mi zadnje mesece pa dol visi za vse
-Še bolj čudno (glede na prejšnjo točko):iz zvezkov se sploh ne učim. Ne morem. VEDNO si delam nove izpiske še na snov iz zvezka, pa nej bo to še tko potratno
-Pred spanjem morm nujno na wc x)
-Ne preklinjam. Nikol. Ne morem

Nisem bla pretirano konzervativno vzgojena al pa kej + skos obkrožena z vrstniki, ki so kar po mornarsko kleli, tko da sm mela vse predispozicije, da bi se navadla, ampak nekak kletvic ne spravim iz ust

Notranja pregrada očitno ;P
-Včasih sem, ko sem dobila kakšno novo stvar, le-to vlačila s sabo povsod. Primer:dobila sem nov blokec/plišasto igračo. Vzela sem ga s sabo v dnevno, ko sem gledala tv, potem spet v kuhinjo, ker sem brala, pa nazaj v sobo, pa na nočni polički sem ga mela...

Od vsega tega je zdej ostala mila oblika:če kupm kakšno stvar, ki mi je res zlo všeč, se ne morem upret, da je ne bi nekak vtaknla v torbico, ko kam grem, čeprov je ne bom niti slučajno rabila
-Skoraj vedno spim pokrita z vsaj enim koščkom odeje, tud če je +37 stopinj
-Pred spanjem nujno preverim, če so vrata zaklenjena x)
...in še mnoooge druge do neskončnosti