Haha,.... po dolgem času sem spet malo na forumu in sem se prav nasmejala tem postom
Včeraj smo si zvečer pri prijateljih pripravljali pico in ena kolegica mi je rekla, da baje obstaja seznam "najtežjih" fakultet v Sloveniji. Ne vem kje se ta seznam nahaja, se bo pa ona pozanimala in vam sporočim.
Na prvem mestu je medicina, na drugem pravo lj, na tretjem strojništvo lj, potem pa dalje še ostali naravoslovni faksi. FDV, ekonomija in podobni prebliski so baje čist na koncu seznama.
Pa ne me zdaj napadat, ker jaz tega seznama nisem sama sestavljala, niti ga nisem videla, napisala sem, kar sem slišala. Mogoče celo ne drži
Drgač pa še en primer: zadnjič sem se slučajno ustavla pri kolegu v pisarni, ki je čuval en izpit na socialni pedagogiki (mislim, da je to v okviru Pedagoške fakultete), pri predmetu, ki ga uči profesorca iz našega faksa (torej pravo lj) in je slučajno imel še en izvod izpita in mi ga pokazal. Jaz sem misla, da me zajebava. Po moji oceni bi bil takšen izpit primeren za 9. razred osnovne šole. In kolega mi reče, da so to pisali v 3. letniku te socialne pedagogike (ali obstaja na tem faksu kakšen prilagojen program??). WTF!!! 10 vprašanj za obkrožat, pa taka vprašanja in odgovori, da brez učenja dobiš 10, baje jih je pa celo še nekaj padlo. In potem so vsi faksi enako težki, pa folk je ful užaljen če jim rečeš, da so FDV in podobna sranja (beri pedagoška, filozofska, ekonomija, uprava) kr nekaj.
Sveta Marija pomagavka