Led Zeppelin napisal/-a:Osebno mislim da ste ženske, mnogo bolj čustveno inteligentne, in imate višje moralne vrednote od nas moških.
Tvoje mnenje ne odraža znanstvenih dejstev. Ti predlagam, da si prebereš nekoliko knjig, ki z več znanstvenih vidikov naslavljajo napačne predpostavke, ki stojijo za mnenji kot je tvoje, na primer
Pink Brain, Blue Brain Lise Eliot,
Delusions of Gender Cordelie Fine in
Myths of Gender Anne Fausto-Sterling.
Led Zeppelin napisal/-a:Zato sem strog do žensk, želim si da ne bi nikoli nobeni ženski bilo potrebno uporabiti svojo mladost, videz in seksualnost zato, da doseže svoje cilje v življenju. In ja, to me jezi...vem, da ste v mnogo primerih zapostavljen spol, osebno delam v najbolj togem in mačističnem svetu in vem kako nekateri gledajo na to.
Ti tudi predlagam, da nas, če nam ženskam želiš dobro, ne postavljaš na prestol v oblakih, ker nam moški kot si ti, ki nas postavljate na prestol, nato pa na nas, kot praviš, postajate jezni, ko vidite, da nismo nebeška bitja, ampak ljudje, isto tako kot ste vi, s svojo jezo samo škodujete. Ko nas postavljate na prestol, si onemogočate nas obravnavati kot ljudi, temveč samo kot idole, ko nas neizogibno pahnete s prestola, ker ne ustrezamo vašim idejam tega kakšne naj bi bile, pa nas ne pahnete na svoj nivo, temveč neskončno nižje, ker ste od nas pričakovali neskončno več kot od sebe. To ni niti najmanj pošteno do nas in tudi do vas samih ne, ker si onemogočate imeti pristne odnose z nami.
Led Zeppelin napisal/-a:Napisala si, da je problem da se na ženske gleda kot na spolni objekt, se strinjam...težava je tukaj.
Ni težava v tem, da se na ženske gleda kot na
spolne objekte, ampak kot na spolne
objekte, medtem, ko se na moške gleda kot na spolne
subjekte. Ni težava v tem, da ženske in moški lahko ponudijo spolne usluge v zameno za druge usluge ali plačilo, ampak da so ženske velikokrat videne kot spolni objekti, moški pa kot spolni subjekti, če take usluge ponudijo ali ne, kar vpliva na to kako, kdaj, kje, koliko, s kakšnimi cilji in s kakšnimi izplačili ženske in moški ponujajo take usluge. Ženske ponujajo več določenih vrst spolnih uslug, a niti približno ne vse in tudi ne najbolj varne ali dobičkonosne.
Led Zeppelin napisal/-a:Problem je v temu, da jaz gledam na to tako, da se ženska sama določi za spolni objekt, če ona ponudi seks za stvar se sama odloči da bo seksualni objekt.
Oseba, ženska ali moški, ki ponuja spolne usluge v zameno za druge usluge zaradi tega še ni dojemana, še manj pa dojema sebe, kot spolni objekt, če je ali če se dojema kot spolni objekt, pa to ni zaradi spolnih uslug, ki jih ponuja, temveč zaradi
pogledov nanjo in na spolne usluge, ki jih ponuja. Ženska, ki ponuja spolne usluge ponavadi sebe ne dojema kot spolni objekt, niti jo tako ne dojemajo vsi, ki jim ponuja spolne usluge, jo pa tako dojemate ljudje kot si ti.
Led Zeppelin napisal/-a:Svet ni rožnat, in vem da se bo to vedno dogajalo, samo nobeni ženski ne bi smelo na kraj pameti pasti, da bi morala uporabiti seks za usluge. Ker ste boljše od tega, in če tudi traja še 100 let da se nam moškim vbije v glavo, da se tega ne sme zahtevati ali pričakovati od vas da uporabite svojo seksualnost za dosego ciljev.
Če tudi vas tretiramo slabše, še ne pomeni da se morate tudi ve.
Nismo predobre, da bi ponujale kakršnokoli vrsto uslug, dokler si jo želimo ponujati in dokler si jo drugi, ki so vpleteni vanjo, želijo prejemati, in s sabo ne ravnamo nič slabše, če določeno vrsto usluge ponujamo kot če jo ne, dokler si jo želimo ponujati in dokler si jo drugi, ki so vpleteni vanjo, želijo prejemati. Z nami ravnate slabše edino ljudje kot si ti, ki na nas postajate jezni, ko ponujamo vrsto uslug, ki ne ustreza vašim idejam tega kakšne naj bi bile, da bi se do nas vedli dostojno, če je ta vrsta usluge spolna, matematična, fizikalna ali del kateregakoli drugega področja, ki za vaše pojme ni dovolj prefinjeno, nežno, ženstveno ali karkoli drugega, kar je del vaše ideje tega kakšne naj bi bile.
Led Zeppelin napisal/-a:Nekatere moški so idioti, jaz ne krivim tvojih joškatih žensk zato. Pravim le, da so ženske ki znajo dobro igrati na prave karte, in neumni moški ki padajo na njih, nevarna kombinacija.
Ne zato, ker se taki moški ne bi znali nadzorovati ali imeli manj intelektualnih in čustvenih sposobnosti, ampak ker jih imajo, a se jim v takih trenutkih ne zdi dovolj pomembno jih uporabljati. Je bilo že večkrat prikazano, da moški za katere je ponavadi mišljeno, da enostavno ponorijo in iz jeze in ljubosumja in naredijo kaj nasilnega, sami priznavajo, da so se v takih trenutkih lahko nadzorovali, a so si dopustili navidezno ponoreti, ker so si želeli ponoreti. Ti predlagam, da si, če te tematika zanima, prebereš kakšno knjigo Lundyja Bancrofta, ki se izčrpno ukvarja s preiskovanjem in naslavljanjem problematike nasilnih moških. V njegovi knjigi
Why Does He Do That se na primer pojavlja veliko enostavnih primerov, ki prikazujejo kako izredno se znajo nasilni moški nadzorovati, a se ne želijo, ki se meni osebno zdijo isto toliko zanimivi kot se mi zdijo srhljivi.
Led Zeppelin napisal/-a:Ti rečeš temu da ženska ponudi seks za neko stvar, usluga....jaz temu pravim manipulacija. Prav, boli me k.
Led Zeppelin napisal/-a:Lepo da si mi razložila kako deluje prevajalski poklic, sem mislil da je moja sestrična plačana v Kinder jajčkih.
Nisem ti pojasnila kako deluje prevajalski poklic, temveč ti dala primer kako ljudje, ženske in moški, ki ponujajo določeno vrsto uslug, niso vedno plačani z denarnimi sredstvi, temveč včasih tudi s protisulugami in kako jim včasih to tudi ustreza, z upanjem, da boš ti ali kdo izmed ljudi, ki so podobnega mnenja kot ti, premislil o tem, kakšna je razlika med mojima primeroma plačila ene usluge z drugo ali s tretjo vrsto usluge in poskušal to tudi meni in sebi pojasniti. Nisem še vedela, da te, kot praviš,
boli k za utemeljitev svojega mnenja.