Jz sem navijala za Majo, tko in general. Sem že po prvem nastopu pogledala par videov iz Satchma pa Hribarja in mi poje fenomenalno. Pa pr 18ih sfura nastop, k da je profi in že 10 let na odrih.
(ajde, ignorirajmo un padec. shit happens. sam je peljala nastop pol dalje, k da nič ne bi blo. svaka čast.) Men je vau. Pa še rokerka po duši, hehe.
Drgač Maestro itak pričakovano hud nastop. Pa men je čist kul, da so se prijavili. Konc koncev prej res niso bli splošno znani po celi Sloveniji, kljub temu da so profiči. Men primerjave z Venturinijevo in Škufco lih niso na mestu, ker njiju pozna res more or less vsak, od njih sem pa jz od prej sam Škrubeta poznala, ostalih ne. Sem sicer vedla, da mamo pri nas top plesalce v mnogih kategorijah, ampak nastopov nisem pa nikol videla/gledala in mi je blo kul vidt, kolk zlo dejansko obvladajo.
Vode je bil men prej hud, ker je dejansko interpretiru komade po svoje in to kr kul. S tem svojim komadom je tut pomoje mal falil, bi verjetno bl zapalilo, če bi odpel kej znanega. Ampak čeprou me komad ni fasciniru, je vseen za 15 letnega mulca dost okej narejen.
Alen poje okej, ampak ta hvalisanja o nekem jakem edinstvenem vokalu so meni pretirana. Al pa sam meni ne potegne. Tina kjut, čeprav jodlanje ni my thing. Sanjo sem zdej prvič vidla pet (prejšna nastopa sta mi ušla), mi je bla okej. Čeprou se niti približno ne spomnim kaj točno je pela, tko da je verjetno očitno, da me ni uibr fascinirala. Faniko je pomoje trema zdelala, je bil Tivoli mal prevelik zanjo. Allthat kul, znajo plesat. Sicer manj fascinanten nastop kot od Maestro, ampak za 4 dni vaje kr fajn. Bi verjetn tut Maestro meli mal slabšo točko, če bi mel zgolj en teden za vajo in sestavljanje, ne pa trikrat tolk
Lina, Lina, Lina, hmm .. ma men je premlada za zmagat na takem šovu. Poje sicer dobr, sploh za 7-letnega otročka. Ma posluh, ni kej. Ampak pomoje bi mogla najprej še mal čokolina pojest, mal zrast, bi se ji mogel glas razvit in potem bi se mogla prijavljat na take zadeve oz. utirat pot v glasbenih vodah. Kake resne muzike zdej itak še ne more delat, do časa ko bo to možno, bo pa itak že zdavnej pozabljena. Pomoje, če bi mel zdej možnost gledat 10 let starejšo Lino, bi mela mal manj navijačev oz. sms-pošiljateljev, kljub temu da bi mogoče še boljše odpela - ker pač ne bi blo faktorja prikupnosti, ki je zdej odločil. Z denarjem bojo pa hvalabogu starši upravljali. Mi delujejo dost okej in verjetno ne bojo pognali €€ za pony-like neumnosti. Upam sam, da bojo znal tamalo ukrotit pa fajn pokontrolirat v vsem tem pompu, ki ga zdej doživlja.
Ee, pa Devilse sm skor pozabila. So mel kul točko. Bi jim prvoščla zmago, ker se spomnim še njihovih srednješolskih nastopov, pa je tole ful bolj dodelano in je itak poštena točka za pogledat.