urszika napisal/-a:U Centru Lj so bli sami Slovenci včeri(mal heca mora bit
)
Lady_fLame napisal/-a:Hehehe kok ste ene face na tem forumu.Svaka cast..
![]()
No,kolikor sem jaz slisala, se je koncert zacel 23:15, kjer je nosila beli komplet, kasneje opb 0:45 pa se je sla spreobleci v roznato modro obleko. Pela pa je tam nekje do 3 ure ja...
Pred koncertom so ljudi zabavali razne predskupine, nek DJ in kaj vem kaj vse se...Zato ker je je GR polnil tako dolgo! Tudi Mark iz Tv paprike je bil tam menda,pa je tistim v prvih vrstah rekel, da tisti ki so se zunaj niso prisli noter,tako da so zato tako dolgo cakali..Tisti,ki so bili pa res zunaj,so mi pa to potrdili,da so potrebovali ogromno casa da so prisli notri..Nimas kaj. Bil je zur in pol sigurno.
Pa tudi nocoj..... Tko mi je zal ker nisem mogla it. Bo ze se priloznost, sej ma Ceca kr rada Slovenijo.
Angel girl napisal/-a:To pa je pozno ja. Haha dj nehi unedve sta zihr že pijane pred gospodarcem zdele pa se dereta: Nije da nije bio ti blizu niti će ko, a ja sam sa svakim otišla predaleko, al nestigneš nigdje kada te slome i sruše ti sve, leti dalje sam dole ne gledaj me...
Jela napisal/-a:Angel girl napisal/-a:To pa je pozno ja. Haha dj nehi unedve sta zihr že pijane pred gospodarcem zdele pa se dereta: Nije da nije bio ti blizu niti će ko, a ja sam sa svakim otišla predaleko, al nestigneš nigdje kada te slome i sruše ti sve, leti dalje sam dole ne gledaj me...
Drgač je prov: Nijedan nije ti bio blizu.. ... al ne stigneš..![]()
Sori, sam motjo me take napakice.![]()