vsi pa vemo kaj je to doma, zna bit katerakoli svinjarija nafilana z maščobo..In če poješ kosilo "kakršno pač je", potem moraš odvzet z večerje, ker drugače kljub temu tvojemu teku ne boš hujšala, ne boš imela primankljaja kcal. tako da..imaš ubistvu dve možnosti, ali jej normalno kosilo(da si ne delaš hrane posebej, sama, torej ješ kar doma delajo..) in večerjo zmanjšaj na minimum( s tem boš sicer trpela, če si bolj ponočnjak) ali pa kosila jej skrbno in pazljivo in potem tudi za večerjo pojej kak zrezek, tuno, jajc, etc.
 vsi pa vemo kaj je to doma, zna bit katerakoli svinjarija nafilana z maščobo..In če poješ kosilo "kakršno pač je", potem moraš odvzet z večerje, ker drugače kljub temu tvojemu teku ne boš hujšala, ne boš imela primankljaja kcal. tako da..imaš ubistvu dve možnosti, ali jej normalno kosilo(da si ne delaš hrane posebej, sama, torej ješ kar doma delajo..) in večerjo zmanjšaj na minimum( s tem boš sicer trpela, če si bolj ponočnjak) ali pa kosila jej skrbno in pazljivo in potem tudi za večerjo pojej kak zrezek, tuno, jajc, etc. 
To, da si se lotila odstranit kruh z jedilnika je super, odstrani tudi testenine(ali pa jih omeji na 2x na teden..), jej več rib(ljudje ful pozabljamo na ribe) in beljakovin iz mesa, navadnih lahkih jogurtov, skute in zelenjavo.
S takšnim načinom kakor si se odločila boš hujšala, ampak počasneje, kar je dobro. Ma pa minus takšno hujšanje, obupaš, ker nisi vztrajna. Aja pa še tvoji zajtrki..preveri kakšne kosmiče ti to ješ(kok majo cukra, majo kakšne čokoladne koščke in tako sranje?) in kosmičev se zjutraj ne poje več kot tri, štiri žlice. Kombiniraj s sadjem in navadnim jogurtom/posnetim mlekom.
Glede trebuha..ma ja veš, z nobeno vadbo ti nau ratal dobit "sanjskega ploskega" trebuščka, če imaš takšno konstitucijo, da se ti maščoba nabira na tem predelu. Identično je zženskami, ki imajo veliko rit ali ogromna stegna, trebuh in roke pa vitke. Tek je sicer super, ampak poudarek je na tvoji prehrani, da boš pa imela ta sanjski ploski trebuh boš pa morala konkretno shujšat, tvoje noge bodo na koncu presuhe, trebuh pa lep. Ker imaš pač takšno konstitucijo, da boš vedno imela malce več v trebuhu, kakor na drugih delih telesa. To te itak ne sme odvrnit od hujšanja, samo pač, malce dlje boš morala it s hujšanjem!
Eh ko bi jaz sebe poslušala
 ko pišem takšne poste, mi itak vedno  na misli pride, da sploh nima veze kok ti veš o hujšanju, zdravi prehrani in ostalmu sranju, če nisi vztrajen in nimaš volje.
 ko pišem takšne poste, mi itak vedno  na misli pride, da sploh nima veze kok ti veš o hujšanju, zdravi prehrani in ostalmu sranju, če nisi vztrajen in nimaš volje.

), mi je pa všeč čebulna/olivna čebata
 ), mi je pa všeč čebulna/olivna čebata