Upam, da je tema koliko-toliko aktualna.
Torej, imam problem, ali je moj, ali fantov...tega še ne vem, zato se obračam na vas, na nepristranske
S fantom sva skupaj skoraj 3 leta. Vsa 3 leta, super zveza, res, enkrat mi ni prišlo na pamet, da nekaj ne štima, ali da se ne vidim več z njim. Zelo se ujameva, privlačiva se še danes, še bolj kot prej, na začetku sva se lotila pravilno, odločila sva se, da se štekava in da bova skupaj, pa bova videla kako pa kaj. In bilo je tako dobro, da sva se tudi vselila skupaj, od takrat je še boljše. Nekako imava podobne cilje v življenju, isto misliva, se spoštujeva. Super je
Zdaj pa dalje...Jaz sem ljubosumna, to vem, tega se zavedam. Zakaj, ne vem. Nisem bolano ljubosumna, da bi bila jezna ker nevem...se s kakšno žensko pogovarja, se pa zelo bojim, da bi se nad kakšno žensko preveč navdušil. Kakšne so sedaj težave..aja, v naprej se opravičujem za dolgovezenje, ampak sem človek, ki na kratko ne more pojasniti bistva.
V prvih dveh letih zveze, sva bile ogromno skupaj, tudi delala sva v slični smeri, oziroma nama je služba dopuščala, da sva tičala skupaj kot dva zajca.To leto se je malo obrnilo. On obiskuje določen tečaj, oziroma se usposablja za neko stvar, jaz ga ne. Naj takoj pojasnim, da se ne gre za te stalne termine, je pozen domov, izgovori prijatelji..Ne ne, sploh ne. Nekako se mi zdi, da se zavedam kako je, če te nekdo vara, mislim, da bi točno vedela, če bi me varal on, vsaj takšna znamenja bi spregledala, vseeno pa nisem sigurna, zato sem zdaj tukaj

Nikoli ni pozen, največkrat zgoden, saj veliko stvari odpada, jih je premalo...Vem kako je, sem tudi sama bila na tem tečaju.Vedno pride dobre volje, NIKOLI ni dišal po drugi ženski, ali imel kakšna druga znamenja, kakšna šminka...Res nikdar.
Kar se tiče seksa, vedno bolje. Nikoli nisva seksala monotono, morem rečt, da se v tem ujameva, redno si poveva da nama je fajn, da je bilo super...Glede tega ni zavor...
Telefon. Takrat mi je prvič utrgalo živec. Shranjena nova ženska(nisem brskala, sms je dobil), telefonov si ne skrivava, tudi on ga ni še nikdar skrival pred mano. Torej sms, z vsebinami kot: odpadejo prve 3 ure, ali izpit naslednji teden v torek, lep pozdrav, uživaj...Ker imava v navadi, da si veliko poveva, se pogovarjava, vem za katero žensko se gre, vem tudi, da ima fanta, s katerim že nekaj časa živita skupaj.
In seveda, je treba pogledat e-maile. In sem jih. V bistvu so se začeli čisto "uradno", tu pa tam kakšna stvar o tečaju, nič takšnega. Bil je en, v katerem sta se pogovarjala o vremenu.
Našla sem tudi star chat, izpred meseca, kjer sta se pogovarjala o računalnikih, ona si ga kupuje, on ji svetuje. Zakaj ji ne svetuje njen fant?
Mailov pred mano ne skriva, niti jih ne briše. Vse skupaj sem mu omenila, ga vprašala kaj se dogaja, ni razumel kaj me moti, da ni niti blizu varanju, da naj še enkrat premislim vse skupaj, če me pa kaj zanima, pa naj ga vprašam.
Torej, v najini zvezi ni v bistvu nič narobe, nič ni zamrlo, vse je isto, super. Oba sva zadovoljna, se imava rada, isto načrtujeva prihodnost kot prej...
Ne morem pa si pomagati, da dvomim...Cel čas. Potem berem forume, in take bedarije, kot so nevemkoliko znakov, da te vara. Potem premišljujem. Res je začel poslušati drugo zvrst glasbe, oziroma druge zvrsti, vendar še vedno posluša kar je prej poslušal.
Ne vem no, neumno mi je že razmišljati o temu, vseeno pa ne bi rada da pride tako daleč, da me vara ali da ga odženem stran od sebe...
Na pomoč