Big Brother 2008
No pa maske počasi padajo. Imajo novo nalogo, delo v tovarni pudingov. Danes so morali podložniki izdelati 900 pudingov v 8 urah.Še delajo,ampak jim ne bo uspelo.
Marko se je čisto srpemenil,oziroma je potrdil moja opažanja.Cel dan ne DELA NIČ,tako kot ni že prejšnji teden,razen ko so ga prosili naj gre v smeti. Ni sodeloval pri pripravi vzorčnih pudingov,ves čas hodi naokrog z rokami na hrbtu in komandira druge. Razvil je tudi posmehljiv odnos do podložnikov,saj je dejal,da so oni tukaj zato da pucajo,in da bo vse rezerve,ki pridejo notri če pridejo,po htirem postopku nominiral. Ko je jedel je poklical jeanine,da mu je prazno skodelico odnesla v kuhinjo (zanj je bilo to pretežko). Ko pa ga je sara prosila,naj umakne pladnje s pudingi,je rekel da je še dovolj časa od naslednje pošiljke in da bo kasneje.
Upam da gre čimprej domov,še tamaro bom bolj vzljubila kot tega kretena. Hvala bogu je tudi folk opazil njegovo spremembo in nima več toliko privržencev.
Marko se je čisto srpemenil,oziroma je potrdil moja opažanja.Cel dan ne DELA NIČ,tako kot ni že prejšnji teden,razen ko so ga prosili naj gre v smeti. Ni sodeloval pri pripravi vzorčnih pudingov,ves čas hodi naokrog z rokami na hrbtu in komandira druge. Razvil je tudi posmehljiv odnos do podložnikov,saj je dejal,da so oni tukaj zato da pucajo,in da bo vse rezerve,ki pridejo notri če pridejo,po htirem postopku nominiral. Ko je jedel je poklical jeanine,da mu je prazno skodelico odnesla v kuhinjo (zanj je bilo to pretežko). Ko pa ga je sara prosila,naj umakne pladnje s pudingi,je rekel da je še dovolj časa od naslednje pošiljke in da bo kasneje.
Upam da gre čimprej domov,še tamaro bom bolj vzljubila kot tega kretena. Hvala bogu je tudi folk opazil njegovo spremembo in nima več toliko privržencev.
Smetka_, sm vesela, da še kdo tko misl. On je brezdomec ja, ampak meni se ne smil (že vem zakaj) in mi je brezveze k že zdej vemo kdo bo zmagal. Tam v studiu je itak glavni favorit, v teh oddajah k so vsak dan pa sploh ne pokaže realnega stanja. Skrčjo tko, da se čist drugače pokaže. Recimo Sandija ful malo pokaže, pa še takrat, ko ga pokaže se zafrkava z Dado. Človk bi mislu, da ceu dan sam okol skače pa afne gunca. Pa jih ne. Ko se kaj dela v kuhinji, je vedno tam. Z razliko od Markota... Kot je rekla Smetka, js mam tud kartico in tale Marko ne naredi NIČ, nič od nič. Ful je u komot na koncu pa izpade kot največji revež.
..Sicr je pa res, da bi on denar najbolj potreboval, ... ma nevem. Se bom kr ustavla
.
..Sicr je pa res, da bi on denar najbolj potreboval, ... ma nevem. Se bom kr ustavla

it's amazing what you can hide just by putting on a smile.
Men je mal bedno k jih je tok velik nominiranih. Sam že zmer ni tist, ki bi ga jst prvega dala ven-to je Dejan, ki mi je res
beden in antipatičen do konca. Upam, da bo v naslednjih tednih čimprej nominiran in odletel, ker ne verjamem, da se bo tok spremenil, da mi bo kul.
Je pa to glede nominacij voda ma mlin A kanalu, več ko bo kandidatov za ven, več bo evrčkov v blagajni
V petek sm res uživala k sm gledala une face od podložnikov, sploh Sebastjana k mu je najbrž kr vrelo v glavi, prej je mislu, da ma vse pod kontrolo, pol se mu je pa rahlo podrlo use skup
in un prisiljen nasmešek od Tamare in tist k je med zobmi rekla Markotu "sej si si zaslužu".
Mislm pa, da si res kolkr tolk realno sliko o stanovalcih ustvarš, če maš kartico in jih čez dan mal gledaš, ko pa tist zvečer, ko mal zrežirajo dogajanje, in lahko kdo čist drugač izpade ko pa je v resnici.

Je pa to glede nominacij voda ma mlin A kanalu, več ko bo kandidatov za ven, več bo evrčkov v blagajni

V petek sm res uživala k sm gledala une face od podložnikov, sploh Sebastjana k mu je najbrž kr vrelo v glavi, prej je mislu, da ma vse pod kontrolo, pol se mu je pa rahlo podrlo use skup

Mislm pa, da si res kolkr tolk realno sliko o stanovalcih ustvarš, če maš kartico in jih čez dan mal gledaš, ko pa tist zvečer, ko mal zrežirajo dogajanje, in lahko kdo čist drugač izpade ko pa je v resnici.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
jemina napisal/-a:Tale Sebastjan je tak kreten, da mu ni para. Skoz ponavlja, da ostalim privošči, hkrati jih pa šimfa
Hehe no me veseli, da dobivate tako mnenje

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni gresta tudi najbolj na živce sestrci, ki sta ful otročji in se sploh ne znasta normalno pogovorit. Ena bolj pametna ku druga
. Aja pa Jeanine me je dns mal šokirala z unm: Ej Naske, te morm opozorit, da čingum ni ne kruh ne voda. Haloooo? Od kdaj je pa čingum hrana?
Damjana pa mi je ful faca
. Kako je klicala ElTyba, če je dobr piščanc pa kruh?
Ženska si zna zabavo narest, meni je ona zaenkrat res kul.

Damjana pa mi je ful faca

Just dance and everything it´s gonna be ok!