Jaz sem dans opravla z ang bogu hvala samo še slo v pon pol pa pooočittniceee Listek sem mela št. 5
1. slika: ženska ki je brala časopis..
2. grafiti
3. The Curious incident of the dog in night time
dons sm srečala prfoksa za matematko in ga vprašala in ker sem edina punca v letniku si je zapomnu in mi povedal. dons za angleščino je pa sošolc, ki je bil za mano videl k je vpisovala točke v razpredelnco.
sm tud js misnla. ampak je zgleda 12 možnih, ker mi je prfoks reku da sm dobla 12 od 12. zgleda bodo to preračunaval v 20%.... pa sej so matematiki, naj računajo je pa tud reku da je popravlov mature in da je ful slabo letos.
Lučkica napisal/-a:sm tud js misnla. ampak je zgleda 12 možnih, ker mi je prfoks reku da sm dobla 12 od 12. zgleda bodo to preračunaval v 20%.... pa sej so matematiki, naj računajo je pa tud reku da je popravlov mature in da je ful slabo letos.
ja upam d je res, k jst sm se ful zasrala.
drgač pa nadine: na osnovnem nivoju ni pesmc
aya, lučkica: kaj si bla pa vprašana?
jst mam čz 2 uri in že cel dan crkujem od živčnosti
pr matematki:
-kaj je enotski vektor? kdaj sta vektorja kolinearna? pa narisat 3 vektorje. kaKO se vektorje množi z števili.
-mela sm podane ničle in sm mogla polinom sestvat
-narisat na graf= y=x-2 in še 2 take čist simpl premice.
Lučkica napisal/-a:sm tud js misnla. ampak je zgleda 12 možnih, ker mi je prfoks reku da sm dobla 12 od 12. zgleda bodo to preračunaval v 20%.... pa sej so matematiki, naj računajo je pa tud reku da je popravlov mature in da je ful slabo letos.
Ja 12 je vseh možnih ja...Sam mi res ni jasno kaj komplicirajo Ampak dobro no...Pustmo stat...
Ojej ta matematika...Js upam, da letos ne bo tko visokih omejitev, ker če ne ne pridm notr. Sicr je pedagogika okrog 70 točk, španščina okrog 65, ampak če bo tko tud letos, z mojim uspehom od mature tega ne dosežem.
js sm mela pr matematiki:
-podobnost trikotnikov (pa izračunat kote v trikotniku)
-kvadratno enačbo (izračunat ničle dveh enačb, ena je realna ena pa kompleksna)
-geometrijsko vsoto
ej res sm mela u izi sam mi je tuk zablokiral da nism znala usga sama povedat pa pr trikotnikih sm podobnost s skladnostjo zamejala pa take..
sej ni važn kaj govoriš, ker je vsebina sam 3 točke. treba je sam pokazat svoj besedni zaklad. tud js sm mela o teenagerjih pa me je sprašvala če se s kašnim športom ukvarjam pa tko na splošno. ta slika ti sam pove temo o čem govort. če maš leva s kitaro govoriš o živalih (katere maš doma, katere imaš rada, leva vidmo v živalskmu vrtu, kitara- govoriš o glasbi). sploh ni treba točno o tem kar prikazuje slika. moj sošolc je mel ene piramide pa kip svobode pa naj bi govoru o čudesih sveta, on je pa govoru o avtomobilu na vodni pogon.
jz sm pa že konc z maturo prej sm mela matematko pa sm dobila osnovni izrek o deljenju, večkratnikki+ primera
n-ti koren pa pravila+ primer
odvod+ primer