Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

Ne bom pameten za nekaj česar ozadja ne poznam ... ampak jaz bi rekel, da njemu ni do tebe .. ker to kar govori so relativno tipični izgovori tipov, ki se s puncami po tem ko gresta narazen še da pogovarjat ... Poznam ful takih primerov ... ampak ne bom pa trdil kako je v tvoji situaciji, ker situacije ne poznam ....

Kaj storiti? Odvisno kaj bi rada ... ga prebolela ali še bila z njim?
Jaz imam vedno prav.Slika
veca_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a veca_ »

ne vem,...on trdi drugace,...da me se vedno ljubi in da ga full boli ko nisva skupaj,..kao da ga muci in mu ni vseeno.
Pravi da je zmenoj nekaj planiral po novem letu vendar sem ga js zasrackala in zdj sam ne ve ka bi.Pravi da ce mi da priloznost in ce ga znova razocaram da je pripravljen sam sebi presodit, ker bi sam sebi ocital vse skupaj,..pravi da ce me nebi ze prej opozarjal bi blo vse kul tk mi je pa 100 krat povedu eno in isto stvar vendar js sm se vedno po svoje,...razumes??
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Kaj si tako zasrala, da ti ne more odpustit? Si ga prevarala al kaj?! Ker v to dvomim, bom rekel samo nekaj:

Kjer je volja, tam je pot!

Če bi te resnično ljubil in če bi ga resnično zelo bolelo ... potem bi zagotovo našel elegantnejšo pot ...

Ja, razumem ... In pravim ti, da njegovim besedam kot takim ni glih za verjet. Tu nekaj smrdi ...
veca_
Sramežljivka
Sramežljivka

a ves kk,..veckrat sem zasrala stem da sem naredila ljubosumno sceno in seveda kr hitro vzkipim,..moja napaka VEM.in on pravi da to ne gre tako,..veckrat mi je oprostil in zdaj pravi da vec ne gre tako,..da ma dost tega oproscanja,..pravi da njegove besede so vse sle v prazno in da kao ga nisem hotla sploh upostevat in da je temu treba narediti konec...ceprav ga bo bolelo itd da ne nastevam vsega,...pravi da ce bi vsaj mal ga poslusala da bi blo vse ok,...ker je zadnje kar je zelel da me zgubi,..
vglavem koncano je, js sem kriva zdj me pa sam zanima kako naprej,...kako naj si dopovem da ga po 6 letih ni vec in da moram naprej sama,...tezko mi je full,nemorem opisat ampak zdj morm placat za to in kaj naj,..na napakah se ucimo in mene je izucilo,...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Zakaj pa si bila ljubosumna če pa nima nobene kolegice?

No, saj je vseeno .. on ti bo naprtil slabo vest in tako bo on lažje zaživel .. in ker si ti čist zacopana v njega mu boš vse to verjela .. Če bi se ti postavila zase in mu rekla, da nisi ti kriva in mu vrgla pod nos marsikaj kar je naredil on (dvomim da je bil popoln angelček 6 let) .. in mu rekla, da naj mu je kar žal da te je izgubil in mu rekla, da si našla enga ful fajn kolega in da se z njim lažje pogovarjaš kot z njm ... pol boš vidla reakcijo ........ ampak sem ziher da tega ne boš delala ....

Če bo šlo tko naprej kot zdej pišeš .. grem stavit, da bo v dveh mesecih imel drugo (če ne še prej) al pa se bo z eno zapletal al kej takega ... moje mnenje je, da se te je naveličal.
veca_
Sramežljivka
Sramežljivka

ok hvala ti na tem,...ne vem kaj reci res,...mogoce mas prav,..cao
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

midva sva končala par dni nazaj...nisem si več podobna. ne morem dojet da je to konec, da se ga ne bom več mogla dotaknt,da sm zgubila človeka k mi je bil k sonček k je blo vse temno.u seb čutim samo še ubijalsko praznino, ni mi za nič...
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

*srčica* napisal/-a:midva sva končala par dni nazaj...nisem si več podobna. ne morem dojet da je to konec, da se ga ne bom več mogla dotaknt,da sm zgubila človeka k mi je bil k sonček k je blo vse temno.u seb čutim samo še ubijalsko praznino, ni mi za nič...

srcica sj ni tk hudo k zgleda..vsakemu od nsa se je to dogajal, se dogaja in se nam bo dogajal..enim z vecjo bolecino, drugim z manjso... ceprav se cudno slisi, ampak je prav da obcutimo, tudi to vrsto bolecine, saj potem drugace gledamo na dolocene stvari oz.osebe, ter znamo tudi cenit... slej k prej bs pretuhtala vse prednosti in slabosti vajine zveze, ter prsla do zakljucka, da se ni smiselno tako sekirat...pojdi ven na sprehod, s prijateljicami, naredi nekaj zase.... in slej k prej bos zopet "stara" srcica, on pa ti bo ostal le se bled spomin na preteklost... veliko srece...drzi se!!
*srčica*
Debatorica
Debatorica

hvala *LooBika*. sam mene je res strah da ne bom prebolela, 7 let ne morem kr tko pozabit.prou ne upam se spominjat najinih lepih časov, ker me tok stisne da mi vzame dih. bojim se, da ne bom nikol več mogla nobenmu tipu zaupat, vedno se bom spraševala če mu je res tok do mene kokr mi na ven kaže, al spet samo slepim samo sebe...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

zakaj pa sta koncala? kokr sm razumela te je ''za nos vleku''?

vem da je osebna stvar, sam ce ti bo kaj lazje se lahko razpises...js vem da bi mi blo, ucasih pomaga ce sam vrzem vse stran od sebe...al pa da si sama nekam napises, nekam kjer bos samo ti vidla..napisi vse obcutke, pisi o slabih stvareh, o tem kako te je prizadel in s cim? potem pa ko ti bo hudo, to preberi...
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Ko sem jaz prebolevala bivšiga sem rabla kr neki časa.Res da sva bla sam pou leta skupi,sem ga mela noro rada in res sm bla noro zaljubljena vanga.
Pač na začetku sem se morala zjokat in dat to iz sebe,potem sem se počas vračala k kolegicam in hodt na pjačke,počas vn hodt,čeprov na začetku sm bla ful nesproščena.Ampak mi je ratal.Počas,ampak je šlo.Vem da se to ne more primerjat z nekom ki je bil v vezi 7let.Ampak rečem vam,da se če se hoče.Ne bo šlo vse tako hitro,ampak počasi se daleč pride.Velik sreče vam želim,pa da ne boste predolgo trpele.
*srčica*
Debatorica
Debatorica

dolga zgodba, predolga da bi jo šla pisat... končala sva pa zato, ker si je po netlogu pisu z nekimi bejbami, pisu komentarje kook so lušne, miške, eni je celo napisu če pride k njemu poslušat en komad...usak tak komentar mi je bil k nož u srce, vem pa da sem sama neumna da sem sploh brala, še zdej jih berem pa čeprou me ubija :wall: tega nism zdržala , vse sem mu povedala, se je smeju kao da kaj je pa to tazga, pa da če je tak problem bo nehu, in pol spet...tok sm bla jezna da sm mu u navalu besa napisala sms da ne morem več... pol sm pod najino fotko na netlog napisala da je blo lepo, pa je odpisu da je res blo, da je pa jezen da sm to kr tko nardila ,sam da to je bla moja odločitev, ne njegova, da ne ve več kako bo naprej. od takrat naprej se mi ne javla več. pol sm mu napisala pol strani dolgo sporočilo v kerem sem mu razložila vse, zakaj sem to nardila, da se mi ne zdi fer da me ignorira vsakič ko mu kej ne paše...na koncu pa še naj mi pove če je to definitivni konec...brez odziva, pol sm pa vidla k mu je ena napisala komentar da sej mu je že neki prej u živo povedala-se pravi sta se dobila...vem da sm tut sama nardila napako, sam sm se res počutla ko budala pa koda mu nič ne pomenim ko sm brala tiste komentarje...mislim a rabi to pisat, star je 23, na netlogu je pa večina 15 letnikov...lahk bi bil saj tok fer da bi se pogovorila, sam očitno se mu ne zdim niti tok vredna...
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Ja oprosti če te bo prizadelo,samo najbrž mu res nisi.Usja trenutno.Ne vem veliko fantov ki končajo dolge zveze se po nekem času želi vrniti,ampak ponavadi punce vse že prebolijo.če takih komentarjev na netu ni nehal pisat,potem veš da ne more štimat neki.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

ni vredno se sploh obremenjevat...tip se pac ne ve kaj bi rad..ima rahlo otrocje fore... prikrival ti je...smejal se ti je..sploh ni pokazal kancka custev...tk da ne sekiraj se, ker se ne splaca.. mislim da je s taksnim dejanjem marsikaj pokazal.... in nisi neumna ker si brala..ce bi bil tolk fer, bi ti sam povedal.oz navsezadnje...taksnih komentarjev sploh ne bi pisal.. ce je bil v zvezi s tabo---
*srčica*
Debatorica
Debatorica

vem da ni vreden, po en stran me to še bol boli, ker sem tok neumna da jokam za njim, namest da bi bla hvaležna da se je končal. po eni strani sem žalostna, po drugi jezna. zdi se mi koda je blo vse zlagan, sama seb se zdim neumna ker sem mu nasedala, ko sva bl skupi je blo vedno use ful dobr, vedno mi je pregnal use dvome, za hrbtom pa to...
Zaklenjeno