nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

kepka napisal/-a:pozabljate pa morda na to, da so se vcasih porocale zenske se kot deklice, mnogo prej kot se danes, ne ravno po lastni volji v veliko primerih. tudi otroke so imele dooosti prej - in ker jih ni prinesla storklja.......
.

in danes se poročajo pa zaradi tega ker je to očitno v modi, otroke pa deklice rojevajo v stilu UPS, s tem ker so nepremišljene, nezaščitene in ker se premalo cenijo..na koncu pa se še sprašujejo kdo je oče...

mogoče smo res malo falili temo ja...jaz končujem svoj OT. :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kepka napisal/-a:bo placala zelo visoko ceno za lekcijo.)

v tale stavek sem se spotaknil...kaksno ceno placa zenska, ki se da dol z veliko tipi, ki zgubi zgodaj nedolznost, itd???

pisete v stilu, kot da bi zgodnja izguba nedolznosti, seks z veliko tipi, itd vodilo avtomatsko v neko negativno izkusnjo!

cemu tako razmisljanje???
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

sej ni avtomatsko...poznam jest recimo kar dost punc, ki so se spotaknile ob nepravem in potem obžalovale, da so mu dale noge narazen..poznam pa tudi take, ki so zelo zgodaj zgubile nedolžnost, tudi z nepravim-pa jim ni bilo nikoli žal...
kakor komu paše jest pravm..samo je pa res vseeno mal kruto to, da se pri 11 daješ dol na veliko...ok, tud 15 leta niso lih najbolj zdrava..vseno se gre za določen princip in določeno tezo sexa..sex se danes sploh ne ceni več kot neko poglabljanje čustev oziroma neko združevanje z ljubljeno osebo, ampak le not vn, not vn in orgazem...
sej proti temu nimam nič, sam se pa potem nosijo posledice pri mladini...in pač moti me tud to, da pridem v diskoteko in notr mladoletnice oblečene kot kurbe v bolgariji in obupno iščejo kurce :roll:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

pardon za offtopic, ampak morda nisem jasno zapisala, ali pa Jochie, nisi dobro prebral.

ce se punca odloci met spolne odnose, je to njena stvar. motiv je tisti, ki je zaskrbljujoc. (ampak konec koncev, ce je pa tako trapasta, da pade na finte fantov, oglasevalcev, filmov, .... bo placala zelo visoko ceno za lekcijo.)

prevod: ce se bo punca odlocila za izgubo nedolznosti zaradi sebe, OK, ce pa proti svoji volji (ne zavedoc se tega seveda, ker sej vemo, to delajo vsi in da zraven ful uzivajo, in bo stvar planirala itd.) ji bo zelo verjetno zal. zelo visoka cena je pa relativen pojem, ali ni? lahko je spolno prenosljiva bolezen ali pa zlomljeno srce.

a je bolj razumljivo, Jochie? :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kepka, razumljivo je razumljivo, ampak trdim, da zenska seksa proti svoji volji samo, ce je posiljena. nobenega drugega faktorja ne sprejemam. nenazadnje pripadamo vrsti "misleci clovek".
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Tudi alkohol in razne tabletke so krive za sekse, ki sicer niso posilstvo a bi do njih v ''normalnem'' zavedanju gotovo ne prišlo...
Kako že gre tisto: punca pijana, ritka prodana...
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

Ne malo si zamešala...ni rit

Evo olepševalnico -> punca pijana vagina prodana :D
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pehta napisal/-a:Tudi alkohol in razne tabletke so krive za sekse, ki sicer niso posilstvo a bi do njih v ''normalnem'' zavedanju gotovo ne prišlo...
Kako že gre tisto: punca pijana, ritka prodana...

pehta, misleci clovek se lahko sam odloca, ce bo konzumiral tabletke, alkohol, karkoli. in nobene stvari (razen posilstva) ne stejem za olajsevalno okoliscino... poslje hebanja nema kajanja...
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a u_k_i »

joooj pehta..dej pretiravat... ne glede ne to kok si pijan, si se sposoben sam odločat, veš kaj ti ne sede, jst po sebi vem, da sem še bolj ostra pijana in veliko manj tolerantna...prav tako, ti nihče ne zliva pijače po grlu, ali tišči tabletk v grlo...so redki primerei, ki bi pa spadal v kako drugo temo...

pač, velika večina ljudi razmišlja drugače kot ti, zdej trdit da je ful nedolžnosti zgubljenih samo zato ker so bla dekelta pijana/zadeta je pač mal utopično...jim je pač zasedel...
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Xenna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Xenna »

Tudi pod vplivom alkohola in raznih drugih substabc še nikogar niso razglasili za neprištevnega. Sicer pa vsaka oseba sprejema odločitve zase in tako mora tudi posledice.

Je pa tako - pod vplivom alkohola si punca pač upa nekaj kar si trezna morda ne. Vseeno pa si to želi. Jaz vem, da niti koma pijana ne bi bila z nekom s katerim ne bi hotela. Če pa bi se šlo za nekoga, ki mi je všeč, pa se mu recimo trezna ne upam približati, bi mi pa alkohol pomagal, da bi se opogumila.

Drugače pa Pehta, ob tebi dobim občutek kot da je seks nekaj umazanega ?!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

dvojni post
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 01. Jun. 2006 10:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

samo v vednost: trenutno je na trgu droga, ki se ji reče "liquid exctasy", oziroma rape drug. droga za posilstvo, po domače. če nimaš svojega kozarca vedno na očeh, ti lahko to dolijejo notri. nima vonja, nima okusa, ženska (ali moški) pa postane voljna, in se ne upira tako kot bi se sicer. cela noč je potem blackout, punca se pa zbudi nekje, s tipičnimi poškodbami, kot so pri posilstvih. in nikoli ne ve, kdo ji bil "tisti". drugače se pa strinjam z jochiejem :) vsak je odgovoren za svoje vedenje, ne glede ali je trezen ali je pijan ali na nevemčem, če je to vzel po svoji volji.

pa ljudje smo tudi različni. eni se napijejo, da so kome in se jih da izkoristiti, drugi imajo mejo in se jim to ne more zgoditi. drugače pa sem mnenja, da alkohol pomaga tistim, ki hočejo seksati. pa nekaterim se takrat spustijo kriteriji, potem jih je pa sram :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Heh zvoncica, to so amaterji. Ze leta ostajajo take droge.
Najbolj znan Date Rape droga je Rophynol http://www.hopeforhealing.org/daterapedrug.html. Ravno zaradi razvpitosti, kot date rape drug so zdej v Rophynol zacel dajat barvilo, da pijaco obarva.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Zame izgovor, da je bil nekdo pijan, preprosto ni dober izgovor. Se strinjam s Xenno. Vsak je pa odgovoren zase, tok da če se napije da zase ne ve, je po moje tut sam kriv, če ga kdo izkoristi, ker se izpostavi nevarnosti. Tele droge so pa pol druga zadeva, če ti kdo kaj v pijačo zliva, itd.... :roll:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Mahagonij napisal/-a:Heh zvoncica, to so amaterji. Ze leta ostajajo take droge.
Najbolj znan Date Rape droga je Rophynol http://www.hopeforhealing.org/daterapedrug.html. Ravno zaradi razvpitosti, kot date rape drug so zdej v Rophynol zacel dajat barvilo, da pijaco obarva.

pa kaj je to drugače, zdravilo? ne dela mi nobena druga stran, ki so na tvojem linku. če mene vprašaš, se bodo še vedno našli ilegalni laboratoriji, ki bodo to proizvajali brez barvila. ali pa mešali koktejle, ki so že tako ali tako vsi pisani. btw ko smo bili septemba na absolventu, so nas vodiči svarili, naj ne pijemo koktejlov ali česarkoli kar natakar ne odpre pred nami v lokalih (4 so bili najeti s strani collegiuma, no ti niso bili nevarni), ker naj bi nekateri to mešali v pijače. lahko da je reklamna poteza collegiuma za te 4 lokale, je pa lahko tudi logika domačinov, da bi se turisti kao bolj zabavali in več seksali, saj vemo da grejo eni tudi zato dol. no jaz sem že itak dost hipohondrična in se takih stvari ful bojim, ampak tudi ostale punce niso hotele tvegati. Tudi tiste, ki so pri pitju in ostalih substancah bolj liberalne.
Odgovori