Pa poslala sem ti mail,pa sliko itd.
Aja,moja telefonska pa je: 041/541-422-samo valda bom tam tak večino časa nedosegljiva.Upam,da se ne bove zgrešile tam :S
Aja,moja telefonska pa je: 041/541-422-samo valda bom tam tak večino časa nedosegljiva.Upam,da se ne bove zgrešile tam :S
Lahko pa si ti mene dobro predstavljaš 
Sorry...na koncu si pa čist fajn ven izpadla. Ojoj..moje predstave grozne pač 

Juhu! Komaj čakam da te spoznam!!!

.........hec, pa to:))
Najboljše da se čez dan dobive...da ne se ne bove iskale ponoči med vsemi tistimi darkerji 
Ali si pa dave kot si že enkrat rekla- roza Cosmo majice
Hahaha

Sem že en čas ne spoznala koga zanimivega :S

Jaz sem se pa pred nekaj urami priselila domov iz Mbja. Še samo na izpite se bom vozila. Hjao!! :S
Zdej pa čakam če mi jo uspe dobiti,če ne si pa ziher grem v petek jo kupit
Ker lani sem dobila fan paket za nagrado (majica MC,obesek MC,4 posterji, cd Graveworm) letos pa mam višje cilje. Hahaha
Uf,bendi ki mene zanimajo iz glavnega odra:
Najboljše je da se v petek dobive,da te bom pol poznala in te bom naslednje dneve lahko kje srečala ne da bi se nama trebalo zmeniti. Mi gremo valda nekje v petek ob 5:00 zjutraj-računam da se bomo vozili 6 ur,ker smo se lani tudi. Pa se šotor postavi in kaj poje...pol pa se komot lahko dobive! Najboljše je takrat ko bo začelo dogajat kaj na glavnem odru ker za malega še ni ur kdaj se bo kaj igralo.
Žurka,ha? 
..........pijača je hudič (tko sem pomerjala ene majce tam pr mrčndajsu in pol odložim pulover na mizo kjer so bile same črne metalske majce- pa še noč je že bila in pol v malo pijanem stanju nism opazila da sem tam na mizi pustila svoj pulover)

Upam samo da vreme ne bo zatajilo. Da bi kakšen dež sral tam vse 3 dni :S

Upam samo da vreme ne bo zatajilo. Da bi kakšen dež sral tam vse 3 dni :S