Seks v troje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Seks v troje?

Seveda!
220
26%
Khm, dvomim
302
35%
No way!
314
37%
Samo v troje?
21
2%

Skupaj glasov: 857

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

*mala* napisal/-a:Eh, moj brez problema prizna, da ima že z mano zadost dela :lach: in da nebi zmogel še eno :D

Tole sm pa js tud od svojga že slišala :wink: :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Bejbe smotane; itak, da vam lubiji doma govorijo kar želite slišat, mislijo si pa svoje.
To je tko kot bit na dieti (s tem pa mamo punce izkušenj, kaj) - čeprav veš, da ne smeš, gledaš in želiš si lahko še vedno, ane. :D
..in zdej bo še en plaz komentarjev "moj pa že ne".
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

To reče tudi moj...ampak, glede gledanja itd mi je tako-ko je z mano,se nima kaj ozirati.Kaj pa gleda (seveda samo gleda) ko ni z mano, pa mi dol visi.
Nasploh pa tudi jaz preveč hvalim The Rocka, pa mi nič ne reče :lol:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

emanuela napisal/-a:ko je z mano,se nima kaj ozirati.Kaj pa gleda

Me prav zanima, če imaš tudi ti plašnice gor, ko greš z njim po ulici...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Normalno, da jih nima.Ampak je konkretna razlika med pogledati in zijati, obračati glavo :) Stvar spoštovanja pač.Seveda tudi me opazimo hude tipe, ampak nismo tako očitne.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne ker ste še bolj. Ve ko gre kak hud tip mimo ga potem še 100m ocenjujete podolg in počez.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Cosmopolitanka, ne repenči se :) Ocenjujemo samo v družbi kolegic...in vi niste nič boljši :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

McLarnovc napisal/-a:Ne ker ste še bolj. Ve ko gre kak hud tip mimo ga potem še 100m ocenjujete podolg in počez.

Ker vemo, da je RES DOBRIH tipov tko malo, da si ga hočemo vtisniti v spomin, ker verjetno še vsaj kako leto ne bomo naletele na nekaj podobnega :D
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

emanuela napisal/-a:Cosmopolitanka, ne repenči se :) Ocenjujemo samo v družbi kolegic...in vi niste nič boljši :)

Daj zaleti se mi v rit.

Praviš da tvoj tip ne sme gledat drugih bab medtem ko ti lahko gledaš druge tipe ko greš z njim po ulici. Res se mi smili ta tvoja copata...

Sp3lca napisal/-a:Ker vemo, da je RES DOBRIH tipov tko malo, da si ga hočemo vtisniti v spomin, ker verjetno še vsaj kako leto ne bomo naletele na nekaj podobnega :D

Me zanima če si ti res tako popolna....aha...itak... :lol:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Hm...kaj te je razkurilo-dejstvo da si cosmopolitanka ali da tudi punce gledamo?Jaz ne rečem da ne sme gledati...ampak to, kar delajo eni tipi zraven punc-eyes are up here, pal, je pa višek.
Aja, glede zaletavanja...obnašaj se.Tako kakor sem jaz strpna do tebe, boš tudi ti do mene.Jasno?
Pa preberi si napisano, smart ass..
The world is as you are.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

emanuela napisal/-a:Hm...kaj te je razkurilo-dejstvo da si cosmopolitanka ali da tudi punce gledamo?

Nič, ker nisem tako nizek, da bi se razkuril zaradi takih banalnosti. Še zaradi bistveno pomembnejših stvari se ne, ergo mi niti na misel ne pade da bi se razburjal zaradi enega napisa cosmopolintanka ali kaj je že...jeb* se mi... :wink:

Rekla si, da se ko si ti zdraven nima kej ozirat...sorry...tole je bolano in otročje. Podobno kot tisto "mojemu se pa samo name dviguje...."...ROFL... :lol:

P.S.: Drugače imam tudi nick, ki, ne boš verjela, ni Cosmopolitanka. :wink:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Mislim, da si ti mene vzel preresno.Lepe ljudi opazimo vsi, še jaz, pa ni važno ali je tip ali punca. Bi me pa motilo-kar bi mu tudi povedala, da bi se oziral za vsako malo bolj zrihtano...mislim, da tudi tipom ne bi bilo ok, da bi me gledale za vsakim, ki je malo bolj zrihtan itd.
V realnosti je pri nama tako, da še jaz prej opazim res dobro babo kot on... pa če mi je res lepa, bom pokomentirala da je lepa v smislu objektivnosti in ne v smislu a bi jo?Upam, da ti je sedaj bolj jasno in boš naslednjič prihranil lepe izraze.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

In kaj je zate "malo bolj zrihtano"? A te slatke male ćefurkice, ki jih je po ljubljani še pa še?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Hm...mah, tiste mi nisi všeč.Pol kg šminke mi pač ni lepo.Malo bolj zrihtane so mi punce, ki se oblečejo nekako normalno,so namazane ravno prav itd.Pač da so simpatične.Ampak dejansko je pa ful tipom všeč taka oprava-sladka mala itd...ok, jaz jih ne razumem zakaj, pa ok.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

emanuela napisal/-a:Ampak dejansko je pa ful tipom všeč taka oprava-sladka mala itd...ok, jaz jih ne razumem zakaj, pa ok.

Aja? :eek: Jaz ne poznam niti enega normalnega(z moškega vidika gledano) tipa, ki bi mu to bilo všeč...
Odgovori