Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ja zgleda smo si res zelo različni, zato so tudi cifre zelo različne. Pr meni ni šans, da mi vedno pride in da se me sam takne, pa mi pride. Mam take dneve, da lahko dela use možno, pa mi ne bo prišlo.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Googi »

Mah pa kaj imate toliko za povedat... meni to zveni kot da ste ljubosumne in zdaj na vsak način želite dokazat, da to ali a) ni sploh možno ali b) ve niti slučajno sploh ne bi hotele tako dolgo seksat.

Jaz seksam 3x tedensko, na začetku zveze sva seksala tudi 4x na dan, zdaj niti slučajno ne. Najboljši seks zame traja ene 20min. Pa predigra ne sme biti daljša od ene ure, ker drugače mi že tolikokrat pride, da se mi enostavno ne da več seksat.

Če pa puncam paše, pa lahko zaradi mene tudi, če 30x na dan... Če pa so to samo pravljice, jah pa naj ima vsaj na forumu življenje, če ga drugje nima... Skratka brezvezno se je obremenjevati s taknimi stvarmi.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Googi napisal/-a:Mah pa kaj imate toliko za povedat... meni to zveni kot da ste ljubosumne in zdaj na vsak način želite dokazat, da to ali a) ni sploh možno ali b) ve niti slučajno sploh ne bi hotele tako dolgo seksat.

Tale tema je podobna tisti o dolžini tičev. Znano je, da je povprečje okrog 15, na tem forumu pa očitno same uporabnice 20+ :)

Mene načeloma sploh ne zanima, koliko in kako dolgo kdo seksa. Se mi zdi pa zanimivo, da je v tej temi spet opazno odstopanje od povprečja. Po vseh statistikah pari seksajo nekajkrat tedensko, tukaj so pa očitno sami zajci.

Mislim, saj konec koncev je možno, da je to nekakšen Cosmo fenomen, ker že revija sama spodbuja seksualno življenje, ampak še vedno se mi pa zdi skrajno neverjetno. Sploh ko zgodbice o multiplih orgazmih pišejo 17letnice, ki v isti sapi povedo, da so junfer pa ravno prejšnji teden izgubile.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Mogoče je pa dost svežih parov. Js si ne predstavljam čez par let seksat tolk kot zdej, ko sva skupi par mesecev.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

jullia_ napisal/-a:Sploh ko zgodbice o multiplih orgazmih pišejo 17letnice, ki v isti sapi povedo, da so junfer pa ravno prejšnji teden izgubile.

Zakaj pa to ni mogoče? Multiple orgazme lahko doživljaš tudi med samozadovoljevanjem, zato ne vidim povezave med tem, da to ni mogoče, če nedolžnost zgubiš šele pred enim tednom.

Sicer pa, meni je vseeno če pretiravajo ali ne. Če se lažejo, itak lažejo same sebi, mene s tem nič ne prizadanjeo. Če pa je vse res, jim pa samo privoščim. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Aha, nesporazum :) Mislila sem na multiple vaginalne orgazme.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

No, pa tudi to se meni ne zdi skrajno nemogoče. Maš vibratorje in nešteto drugih pripomočkov, s katerimi lahko to doživljaš. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-tjasa-
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a -tjasa- »

ah, pa ne obremenjujte se s tem. če je pač sexala tok časa, svaka ji čast!
drugač pa ni rečeno, da po dolgi zvezi, da se ti ne da več sexat. men se zdi, d je to vse odvisno tud od tega kok si star.... :?:
drugač pa, vsi smo zajčki na začetku al pa tud še pol naprej...
-tjasa-
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a -tjasa- »

aja!!! je pa čist možn, d je pogledala na uro. pač pogledaš na uro, kdaj greš ležat, pol pa ko končaš s sexom, pa pogledaš kdaj greš spat... čist možn d je to tko. al te pa sm zanima kok je ura... k mogoče vas ostalih pa nikol ne zanima kok je ura(ne mislm sm med sexom)? pač je vmes pršlo pa tok sexa....
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Sam ene ste res smešne ... Ne vem zakaj nekdo ne bi seksal 5x dan. Če cel dan nimaš nič pametnega za počet ... Drugo je, če hodiš v službo + faks, imaš še par drugih obveznosti ... Če sta pa od jutra do večera skupaj, pa jaz ne vidim razloga, zakaj ne bi uspelo večkrat na dan seksat. (Pa to zdaj ni napad na tiste, ki večkrat na dan seksajo, da nimajo nič bolj pametnega za počet :lol: )

Pa še nekaj glede ure ... Greš npr. v posteljo in začneš gledat neko nanizanko. Po 5ih minutah je akcija, ki traja xx časa, potem pogledaš na uro in vidiš, da si seksal xx časa. Ne pravim, da je vse to načrtno, ampak v določenih pogojih prec veš, koliko časa si se predajal užitkom. :wink:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

eh, punci je bilo med seksom dolgčas pa je gledala na uro...pa še zapomnila si je čas, ko je začela trpeti ter čas, ko je bila rešena...izračunati skupan čas trpljenja pa potem ni več problem... :)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

*skokica* napisal/-a:Sam ene ste res smešne ... Ne vem zakaj nekdo ne bi seksal 5x dan. Če cel dan nimaš nič pametnega za počet ... Drugo je, če hodiš v službo + faks, imaš še par drugih obveznosti ... Če sta pa od jutra do večera skupaj, pa jaz ne vidim razloga, zakaj ne bi uspelo večkrat na dan seksat. (Pa to zdaj ni napad na tiste, ki večkrat na dan seksajo, da nimajo nič bolj pametnega za počet :lol: )

Jz sm hotla to povedat, da se mi zdi malo verjetno, da ene seksajo 3x, 4x na dan. V drugi temi priznam, da pa vidiš, da so tolko zaposlene čez dan, da komi dihajo. In nikjer ni obenjen seks. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Če sem iskrena, niti ne povezujem tem skupaj in mi niti ni v interesu odkriti, katera laže katera pa govori resnico. :D Hotla sem samo povedati, da se DA, oziroma ni totalno nemogoče in ni treba kar po defaultu predvidevat, da ima punca samo veliko domišljijo.
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a *arabic_girl* »

kolikokrat le lahko... :D drugače pa med vikendom ker med tednom sva narazen :(
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

moi T napisal/-a:Ja zgleda smo si res zelo različni, zato so tudi cifre zelo različne. Pr meni ni šans, da mi vedno pride in da se me sam takne, pa mi pride. Mam take dneve, da lahko dela use možno, pa mi ne bo prišlo.

tudi jaz se podpišem pod tole.
Odgovori