Zdj grem na morje za en tedn, pol po morju se pa začne misija: dobiti hrčka
Moj Josif je biu tut ruski hrček, pa so men tut teli najbl luškani k so tko cortkano mali pa lep kožušček majo
kako je pa ime tvojmu? 

in sm jst čist popizdila da kokr krava pa ne bo
uglavnm čist smehi.

°PeeKaBoo° napisal/-a:Zanimiv kko usi najprej določmo napačn spol..boge živalce, če bi ns razumele, bi lah še kšne posledice to pustil na njih![]()
Sugar_baby zdj sm vidla šele slikce tvojga oz. tvoje mazice & je res luškana ja
amm joke

(a je to pr takih živalcah sploh možn drgač?
)

hehe.
Če pa se ne bosta se pa pretvarjata
hehe.

še posebi zdj, k so 'kletke' velke & prostorne..notr jim lah nrdiš pravi mali adrenalinski park
pa glede na to, kar sm tle prebrala, česa use ne smejo jest..lah zuni to komot sami najdejo pa pojejo...tko pa usaj lastniki skrbijo za to

Bulma napisal/-a:Omfg! Nekaj ur me ni gor, pa spet cele polne stvari. Da se razume-to mi grozno pašehehe.
°PeeKaBoo°-eh, jaz sem v nulo naštudirala hrčke. Še knjigo sem si kupila v Zooticu - totalno zakon! Vašima makar kakšno knjižico prinesi, da si kaj prebereta. Plus vsega sem 10000%, da se bosta pri slikicah hrčkov topila tako da bo jojČe pa se ne bosta se pa pretvarjata
hehe.
pol bom pa rekla, če lah tko..za probo, da ga mam jst 2 tedna & če jima kj nau ušeč..ga bom dala fantu..on ga ma pa tko lahk 

(sam upam, da nam pol razočarana) ... bi mela pa ruskega 100%..Ker so mi najbl luškani pa še pomoje mam tko največ šans, da se mi bo pustiu božat
Josif se je kr pustu....men je npr. zlo važn, da lah crkljam svojo živalco pa se je dotikam..je pomoje čist drgač občutk, k pa če jo sam gledaš pa usake tok primeš & že zbeži 
Dosti hodijo v tvojo sobo?