Meni je ponavadi poslikavo kr tko nardila, ker ji je blo to noro fajn, pa nism rabla nč doplačevat Zdrži ti pa na gelu to tud do naslednje korekture - če prej pač dol ne zbrišeš
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Punce, spet se je tema razvlekla na nedovoljene OT-je.... Tukaj limate slike vaših nohtov in kakšne tud pohvalte al pa pograjate, tema o lakih, gelih, cenah, bla, bla, bla,..je pa v drugi temi.
uuuuuuuuuuu kako lepi....:)....res so srčkani....jaz bi tudi mela kako lepo poslikavo..vendar..niam časa da bi si kaj naredla..pa itak nisem spretna..tak da...hehe...bodo kar naravni ostali...oz. pač z lakom premazani
lolitaa napisal/-a:Oblika in dolžina mi je všeč, poslikava pa ne kr so preveč kičasti.
meni pa poslikava ni, ker ne maram vzorcev ki spominjajo na živalske (ali pa to so!).
sicer pa glede teh nohtov, če že taka poslikava, bi se tudi jaz omejila na noht ali dva.
No to so pa moji nohti, s tem, da res nč ne skrbim zanje. Na vsake tolk časa jih poščipam in če se mi da jih nalakiram s prozornim lakom...no tle sm se še clo potrudla in nalepla gor dve nalepki