Ponavljam + tako zobozdravnisko vprasanje, ce imas modrostne zobe - osmice se notri, ali si si jih dal/a izpulit?
Tako, da se verjetno ne bom.
, na koncu sva bila Gomez in Morticia Addams. 
?
jaz se spomnim, ko mi je sestra rekla pri 18. letu: "boš videla, čez nekaj let boš ZIH marala pir!"
ain't gonna happen. pregrenko je. kak jabolčni cider mi je potem še kar ok.
Koke nisem nikoli in unih drugih raznih tabletk tud ne.. (Mela sm pa tega zadnjega bivsega, ki je sprobaval vec stvari od teh tabletk, se v srednji.. pa neko druzbo je mel s privat partiji, kjer si lahko narocil v naprej kaj bi rad..
).
dvakrat zrolano, ampak tisto ni imelo nobenega efekta, ker nisem sposobna zadosti inhalirati, da bi kaj prijelo.
), sem poiskala eno od kavarn, ki so imele tisto kao legit licenco za prodajo in sem tam brownie kupila. No tisto pa je konkretno zadelo. Pa je bilo fino, ni bilo nič slabega, sam čas je šel izjeeeeeemno počasi.
).
Da ne omenjam, ko sva bila z mojim na plaži in je od nikjer prišla nevihta s strelami in se je folk okoli pooočasi začel odpravljat, nekateri sploh nič reagirali, jaz pa tam vsa panična in živčna, kot da nas najmanj nezemljani napadajo. Sucks. Mogoče bi bila koristna kakšna hipnoterapija ali kaj podobnega (je mogoče bil kdo?)