Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

lakeesha, popolnoma te razumem, saj se sama večkrat tako počutim. Sama sem pred 3 tedni imela tako krizo, sem mu poslala sms, ampak mislim, da bi bilo boljše, če mu ga ne bi. Ker mi je še enkrat zatrdil, da sem krasen človek, ampak z menoj pa ne more ve biti. Sama vse to vem, ampak na živce mi gre, ker sama sebe ponižujem. Bodi močna, zdrži. Še bodo noči, ko se ti bo sanjalo o njemu in še bodo dnevi, ko boš mislila nanj. Ampak vsakič bo lažje, lažje boš prenesla in nekega dne ti bo vseeno. Bodi močna in zdrži ter pomni, kar te ne ubije, te naredi močnejšega !!!!!
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

hvala vsem za nasvete, zs-je
zaenkrat mi še ratuje upirati se želji, da mu pišem,
ne vem kako bo "ju3"... če bom "padla" bom padla (in mu poslala sms)
hvala vsem, bejbe super ste :bussi:
ne morte si mislt kolk mi pomenijo vsi ti posti namenjen "samo meni"
hvala
(bom poročala kako pa kaj...)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

lakeesha, preberi si svoj podpis, ker je zelo pameten :) Samo upoštevaš ga ne. Daj jutrišnjemu dnevu priložnost.
Skuhaj si zjutraj kavico, privošči si en res hud čokoladni rogljiček in trač revijo, v primeru lepega vremena pojdi na sprehod, sicer pa pridi zvečer v KUD v Trnovo na predstavo.
Ne se že vnaprej odločit, da boš cel dan tuhtala o pošiljanju smsa in travmirala. Na tak način bo to samo še eden od objokanih, žalostnih dni, ziher pa ne tvoj najlepši.
Uporabniški avatar
ShivoNe
Sramežljivka
Sramežljivka

:(

Neprebrana objava Napisal/-a ShivoNe »

Čaw...tema zame :( 3 mesce sem bla z fantom,vse je bilo popolno.Na začetku je bil mogoče on preveč zagret,tako da mi niti ni bilo všeč.Ampak sem se hitro navadila na njega in zdaj ga imam rada tako,da ne vidim več razlogov iti naprej.Pred 2 tednoma me je izbrisal iz svojega življenja,ker mu je najboljši prijatelj rekel,da sem ga prevarala!Bolj sem mu hotla dopovedat, da sploh nikjer nisem bila, in da res ni mogoče, bolj je on verjel prijatelju.In tako so zadeve tako,kot so. Prijateljice mi govorijo, naj se ne mučim, ker res ne morem bit s fantom, ki so mu prijatelji na 1.mestu, ampak zame je on VSE :( bi se že prilagodila.Pač ne bi šla niti iz hiše, ko bi on šel s prijatelji ven.res-pripravljena bi bila to naredit. Nekje-globoko se mogoče zavedam, da z njim res ni prihodnosti,ampak se ne morem sprijaznit, in ne wem kdaj se bom...
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

nevem kaj ti naj rečem shivone... a mu res ne moreš nikakor dokazat da si bla takrat doma? in kje bi naj bla, pa te je njegov prijatelj videl? in kje je bil on takrat??
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

nočeš met fanta ki ti popolnoma nič ne zaupa...bo pretežko zate, in si tega ne zaslužiš.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: :(

ShivoNe napisal/-a:Pač ne bi šla niti iz hiše, ko bi on šel s prijatelji ven.res-pripravljena bi bila to naredit.

Ne seri. Kaj točno bi imela od takšne zveze?
Uporabniški avatar
ShivoNe
Sramežljivka
Sramežljivka

Melani napisal/-a:nevem kaj ti naj rečem shivone... a mu res ne moreš nikakor dokazat da si bla takrat doma? in kje bi naj bla, pa te je njegov prijatelj videl? in kje je bil on takrat??

finta je v tem, da on noče dokazovanja.Ker sem hotla samo to,da se vsi 3 dobimo,pa da pred mano pove-kje in kaj bi naj videl. Pa je reko d mu on verjame in ne rabi zaj nekih dodatnih dokazovanj:( Po moje je tu zadaj nekaj drugega...ne to,da sem jaz kriva,ampak to, da se me je na ta način odkrižal...ne?
Uporabniški avatar
ShivoNe
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: :(

jullia_ napisal/-a:
ShivoNe napisal/-a:Pač ne bi šla niti iz hiše, ko bi on šel s prijatelji ven.res-pripravljena bi bila to naredit.

Ne seri. Kaj točno bi imela od takšne zveze?

saj vem da nič... Dosegel je, da sem se do konca zatreskala v njega, zaj pa tak...Pa ON je meni začel pisat,ON meni rekel,kak me ma rad blabla... Če bi bla na njegovem mestu?da ti best frendica reče,da je tvojega vidla z nekom?kaj bi naredla?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Točno to soočenje, ki si ga ti hotela imet. Pri mojih prijateljih si sicer težko zamislim, da bi mi lagali glede tega, lahko bi se pa recimo zmotili in koga zamenjali z njim.
Uporabniški avatar
ShivoNe
Sramežljivka
Sramežljivka

jullia_ napisal/-a:Točno to soočenje, ki si ga ti hotela imet. Pri mojih prijateljih si sicer težko zamislim, da bi mi lagali glede tega, lahko bi se pa recimo zmotili in koga zamenjali z njim.

saj to je to! Ziher ne bi bli pol užaljeni, ker bi preverla.Saj nemreš na besedo verjet, ker se čisto lahko zgodi, da se kdo zmoti...
Vseeno...morm nekak naret, da bo vedel, da se je motil in mu bo žal. Samo še ne vem kak naj to izpeljem...
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

vem da je to tezko slisat..amapk mogoče je to res samo izgovor da sta nehala.. ker ti če mas nekoga rad si mu pripravljen prisluhniti, ne pa da tkole odjebes kokr da ni nč..
ribca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ribca »

Lakeesha kak si? Kej bolš? Vem da je težko pozabit, tut jest sem pred 1,5 mescem šla narazn s fantom, kar je bil takrat šok, pol sem pa misnla da sem se po mescu končno spravla skup...in k že mislm da zdej pa nekak bo šlo naprej, pa izvem da ima punco...kak imaš lahko po manj kot mescu novo zvezo (narazn naj nebi šla zarad druge), je res da sta sošolca že neki časa, ampak...k sem prebrala tvoj post sem se res zamisnla...res ga nebi rada tolk časa prebolevala... enkrat je ena napisala tak fajn 'i love you, but i love me more' probej si to zapovnt, čeprov je težko...glede sms-ov pa...se strinjam po eni strani z vsemi k pravjo da ne, po drugi strani pa...je težko prebolet zavrnitev, ampak mislm da je lažje kot če še vedno upaš

veronika_ napisal/-a:jst se pa ne strinjam. res ne vem zakaj in kako ste se razšli in to je zelo pomembno :!: mogoče se lahko zdim komu brez samospoštovanja al krkol, samo jst sm vedno dala vedet človeku kako se počutim (ok ne da ga lih nadleguješ vsak dan s tem). lajf je prekratek da bi bli tok zlo preponosni, da človeku ki nas je mogoče prizadel ne bi povedali da ga mamo še zmerej radi in bi se še skor dve leti spraševal kaj pa če...ne hvala. mam raj dokončno zavrnitev, al pa da probava še enkrat pa tut če gre vse narobe, vsaj vem da je konc in prebolim v parih mesecih, ne pa 2 leti...rabm vedet da je res konc in da sva probala vse.
sm bla v isti situaciji k več meseceu nism mogla sploh pozabt na bivšega in sva se pogovorila in še enkrat probala in sm vesela da sva, ker mava zdej bolšo zvezo kt sva jo mela prej...
zdej pač odvisno je tut od situacije, mogoče ste pa mele sam res slab dan in ste začele o tem razmišljat...tut to se zgodi.

strinjam se z veroniko...ker verjamem oz. hočm verjet, da sta dva lahko spet skupej negleda na to kaj se je zgodl, vsak se lahko spremeni če se hoče...

ShivoNe tut jest mislm, da je to bl ko ne izgovor, probej se pogovort z njim, če se lahko...pa ne obremenjuj se preveč, vem da je težko, ampak edina stvar k jo 'uničuješ' si ti sama, če ti ne vrjame te ni vredn, pa čeprov je težko to sprejet...

tudi moj bivši je govoril kolk me ima rad, da upa da ga nebom nikol pustla,če bom pa kdaj želela da greva narazn, pa da upa da se bova vsaj dvakrat pogovorla o tem, no na koncu me je pustu on sam...glede pogovorov pa nebi zgublala besed...po enmu mescu, ko sm se želela še enkrat pogovort, prav da mu morm dat čas...pol pa zvem da ma punco (čeprov on neve da vem) in jest še vedno upam da bova mogoče nekoč skupi...
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lia7bibi »

ribca napisal/-a:Lakeesha kak si? Kej bolš? Vem da je težko pozabit, tut jest sem pred 1,5 mescem šla narazn s fantom, kar je bil takrat šok, pol sem pa misnla da sem se po mescu končno spravla skup...in k že mislm da zdej pa nekak bo šlo naprej, pa izvem da ima punco...kak imaš lahko po manj kot mescu novo zvezo (narazn naj nebi šla zarad druge), je res da sta sošolca že neki časa, ampak...k sem prebrala tvoj post sem se res zamisnla...res ga nebi rada tolk časa prebolevala... enkrat je ena napisala tak fajn 'i love you, but i love me more' probej si to zapovnt, čeprov je težko...glede sms-ov pa...se strinjam po eni strani z vsemi k pravjo da ne, po drugi strani pa...je težko prebolet zavrnitev, ampak mislm da je lažje kot če še vedno upaš

strinjam se z veroniko...ker verjamem oz. hočm verjet, da sta dva lahko spet skupej negleda na to kaj se je zgodl, vsak se lahko spremeni če se hoče...

ShivoNe tut jest mislm, da je to bl ko ne izgovor, probej se pogovort z njim, če se lahko...pa ne obremenjuj se preveč, vem da je težko, ampak edina stvar k jo 'uničuješ' si ti sama, če ti ne vrjame te ni vredn, pa čeprov je težko to sprejet...

tudi moj bivši je govoril kolk me ima rad, da upa da ga nebom nikol pustla,če bom pa kdaj želela da greva narazn, pa da upa da se bova vsaj dvakrat pogovorla o tem, no na koncu me je pustu on sam...glede pogovorov pa nebi zgublala besed...po enmu mescu, ko sm se želela še enkrat pogovort, prav da mu morm dat čas...pol pa zvem da ma punco (čeprov on neve da vem) in jest še vedno upam da bova mogoče nekoč skupi...

ribca :o ,ne morem verjeti kot bi opisovala mene oz.moj konec zveze :( in sedaj,sta prijatelja?
ribca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ribca »

:)
če sva prijatelja? ko sva šla narazn, je rekel da si želi da ostaneva prijatelja, tut jest sm izrazla to željo...narazn sva šla zato, ker ni vedu kaj mu je, ker pravi da je zasrov, tko kot je rekel da bo...da me ma še vedno rad in nemore gledat kolk me spravla v slabo voljo, jest sm pa vedno nasmejana oz. me ma najbrž zdaj rad na drug način...ko sm mu rekla nej pove če je to zardi druge, je reku, če mu ne zaupam, da itak da ni, rekla sem da mu, ampak če izvem da je blo zarad tega, mu pa zamerm...po enmu mescu sva bla na kavi sicer kot 'prijatelja', ampak počutla sem se nekak čudn in tak sem ga nasledn dan poklicala in mu rekla, da če se lahko še enkrat pogovoriva, da me zanima kaj je ugotovu v tem mescu, pa če si želi da ostaneva prijatelja, da se bova mogla še enkrat (takrat ko sva končala zvezo sva sedela v avtu še 3 ure, mogoče sem čudna, sam vseen mislm da se morš pogovort pol še enkrat k daš skos tisto tanajhujše :)), odgovor je bil, da mu morm dat čas...in potem zvem, (3 tedne je od pijače), prejšn teden, da ima punco...ko že mislm da je konec, da sem se spravla v red, sprejmem, da ne čuti več tega...me zadane najhujš...nemorem razumet kako mi nemore oz. mi ni mogu, tega povedat, že mogoče da nisva šla narazn zaradi druge, ampak pred tremi tedni je pa to že vedel (darilo za rojstn dan je pa sprejel...)...kdo je njegova nova punca nevem zagotovo, mislm pa da sošolka na faksu (že prej sta se dobr razumela, vem da sta se tut pogovarjala o nama...)...zdej me ni še nč klical, pisal...nevem če ve da vem da ima punco...najrajš bi ga poklicala, ampak vem da nebom nič dosegla, lahko samo čakam...
odgovora na tvoje vprašanje nevem :), z moje strani bi bla lahko prijatelja, z njegove nevem...ampak če bova bo pokazal čas in njegova prpravjenost za al pa ne...jest vrjamem v to da sva lahko (in še vedno nekje na dnu srca vrjamem da bi nama lahko uspela tut zveza...)
kkšn predlog kaj naj nardim?
vidva sta prijatelja?
Zaklenjeno