Googi napisal/-a:^^mislim, da si si že sama odgovorila, zakaj ga pogrešaš. Ne zaradi njega samega, ampak zaradi tega kar ti zveza nudi. Mislim, da si naredila prav. Zdaj, če se je fant strinjal s tem, da zvezo končata, potem mislim, da ni problema zakaj ne bi morala biti prijatelja še naprej, če pa ga je konec prizadel pa mu daj malo časa, da te preboli.
Ti pa se udeleži kakšnega cosmožura, pevskega zbora (če rada poješ), se začneš ukvarjati s kakšnim skupinskim športom ali pa greš na kakšen tečaj,... razmisli kaj bi te veselilo, tako se boš zaposlila pa mimogrede boš še kakšne zanimive ljudi spoznala
No, fant se je strinjal s tem da končava, če pač tako čutim, ampak vidim da ga je prizadelo. Včeraj je blo vse ok, normalno sva se pogovarjala, danes pa dobivam sms-e da neve kako bo brez mene in da bi še kr z mano bil.
In jaz ga težko gledam oz poslušam takega, ker ga imam vseeno še vedno ful rada.
Stikov noče on prekinit, jaz pa tudi ne, ampak nekako se mi zdi da bova mogla vsaj za nekaj časa da se zadeve "ohladijo".