Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

daylight
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala

Neprebrana objava Napisal/-a daylight »

Googi napisal/-a:^^mislim, da si si že sama odgovorila, zakaj ga pogrešaš. Ne zaradi njega samega, ampak zaradi tega kar ti zveza nudi. Mislim, da si naredila prav. Zdaj, če se je fant strinjal s tem, da zvezo končata, potem mislim, da ni problema zakaj ne bi morala biti prijatelja še naprej, če pa ga je konec prizadel pa mu daj malo časa, da te preboli.

Ti pa se udeleži kakšnega cosmožura, pevskega zbora (če rada poješ), se začneš ukvarjati s kakšnim skupinskim športom ali pa greš na kakšen tečaj,... razmisli kaj bi te veselilo, tako se boš zaposlila pa mimogrede boš še kakšne zanimive ljudi spoznala :)

No, fant se je strinjal s tem da končava, če pač tako čutim, ampak vidim da ga je prizadelo. Včeraj je blo vse ok, normalno sva se pogovarjala, danes pa dobivam sms-e da neve kako bo brez mene in da bi še kr z mano bil.
In jaz ga težko gledam oz poslušam takega, ker ga imam vseeno še vedno ful rada.
Stikov noče on prekinit, jaz pa tudi ne, ampak nekako se mi zdi da bova mogla vsaj za nekaj časa da se zadeve "ohladijo".
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Meni se zdi brezveze bit z nekom, zato da nisi sam. On je tebi predstavljal samo zapolnitev prostega časa, to pa do njega niti malo ni fer.
In pomoje delata napako, ko vzdržujeta redne stike. Prijateljstvo po koncu zveze sicer je možno, ampak najprej je potreben čas, da se čustva ohladijo.
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

Hmmmm malo premisli, pa probaj ugotovit,če je res vse tak kot se ti je zdelo. Da ti je blo bz z njim. Če ga maš rada, in on tebe , pa nista imela nobenih resnih težav je še upanje. Mogoče trenutno niti sama ne weš kaj bi rada. Razmisli, razmisli....
daylight
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala

Neprebrana objava Napisal/-a daylight »

jullia_ napisal/-a:Meni se zdi brezveze bit z nekom, zato da nisi sam. On je tebi predstavljal samo zapolnitev prostega časa, to pa do njega niti malo ni fer.
In pomoje delata napako, ko vzdržujeta redne stike. Prijateljstvo po koncu zveze sicer je možno, ampak najprej je potreben čas, da se čustva ohladijo.

Sej zato sem zvezo zaključla. Ni mi predstavljal samo zapolnitev prostega časa, to je bilo mogoče na koncu. In kakorkoli, nisva blizu doma tako da se nisva videvala dosti.

bina_ napisal/-a:Hmmmm malo premisli, pa probaj ugotovit,če je res vse tak kot se ti je zdelo. Da ti je blo bz z njim. Če ga maš rada, in on tebe , pa nista imela nobenih resnih težav je še upanje. Mogoče trenutno niti sama ne weš kaj bi rada. Razmisli, razmisli....

Ma o tem če bi še z njim bla sem razmisljala kar neki časa in se mi zdi najbolje tako, torej da sva narazen sla.
Res nevem točno kaj bi rada, vem pa da ni pošteno da sem z njim če do njega ne čutim kar bi mogla do fanta. Zaradi navezanosti, navade in straha pred tem da sem sama nebom z njim. Ne zdi se mi pošteno do njega.
addie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a addie »

Samo čas rabiš. Tut jaz sem se isto spraševala kaj bom počela ko sem fanta pustila po 4 letih. Ampak čez nekaj časa ti njegova bližina ne manjka več toliko, najdeš ful enih novih aktivnosti, tisto kar prej nisi počela. Jaz sem se ful več družila s prijatelji, se ukvarjala s športom, pa na kak tečaj se lahko vpišeš. Sej kakšno osebo ziher imaš, s katero bi lahko šla na pijačo, sprehod...
Kmalu se ti bo življenje ustalilo in boš videla, da si se prav odločila.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

jez sm ponoč sanjala bivšega in po letu in 8-ih mesecih s5 ugotovila,
da ga še vedno nism prebolela (čeprou sem večkrat mislla, da je stvar za mano). :grosseaugen:
že cel dan me trga, rada bi mu poslala sms,
rada bi vedla a se tud on kdaj name spomne,
a me kej pogreša, a me je že pozabu... :cry:
pogrešam ga :cry:
ne vem zdi se mi kot, da sem na začetku, da ga nikol ne bom prebolela...
kva naj nardim? mu naj pišem?
moj srčk je še vedno zdrobljen, ne vem kdaj se bo pocajtu, če sploh... :grosseaugen:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

It's funny how someone can break your heart and you still love him with all those little pieces... :?
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

lakeesha: ja verjamem da je srček še vedno razdrobljen, samo kaj boš nardila če mu boš pisala? nič dobrega za moje pojme, pusti stvari na miru, pa se ne sprašuj če te pogreša, ker je brezveze. bodi tako močna pa se ne daj, in verjemi da ga boš prebolela. seveda če si to želiš? :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Se strinjam. Pomoje ti bo čez par dni grozljivo žal, če mu boš zdaj pisala in mu pokazala, kako te še vedno boli.
Noben od njegovih odgovorov ti namreč ne more pomagat. Če bo napisal, da tudi on še vedno misli nate, se bosta spet začela zapletat. Če bo odgovor negativen ali pa ga celo sploh ne bo, boš pa še bolj žalostna, ker boš videla, da ti trpiš, on pa ne.
Raje napiši ZS eni od nas, s tem se boš ravno tako izpovedala in ti bo lažje.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js tud mislim da je sms slaba ideja ... Kljub temu da se ti zdi, da je tk kot na začetku in da ga nikol ne boš prebolela, mislim da so to pač trenutki, ko te neki prime in misliš da še kr nisi nč dosegu v tem letu pa nevemkok mescev, ampak je vseen tak bolš, kot pa da mu pišeš in dobiš kakšn negativn odgovor - pol boš pa res na začetku. Tud js sm že velik časa vrgla stran za enga bivšega in po letu in (skor) pol mam tud velikrat občutek, kot da ga nism še čist nč prebolela in razmišljam, kaj bi blo, če bi lahk spet kej blo ... sam po drugi strani pa vem da bi me sam še bolj bolelo če bi me zavrnu, + nočem mu dat vedet da po tolkem času še vedno mislim na njega. Razn tega pa, predstavli si da slučajn prideta nekak nazaj skup, pa te potem pusti ... js že zarad tega ne bi hotla obnovit zveze, ker vem da bi me, če bi me on spet pustu, to dobesedno pobralo. Ne bi prenesla še 1x it čez vse to. In ti verjetn tud ne. Kakšn ZS, kot je rekla jullia_, al pa pogovor s prijatlco, tok da ti bo mal lažje, je boljša ideja. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

jst se pa ne strinjam. res ne vem zakaj in kako ste se razšli in to je zelo pomembno :!: mogoče se lahko zdim komu brez samospoštovanja al krkol, samo jst sm vedno dala vedet človeku kako se počutim (ok ne da ga lih nadleguješ vsak dan s tem). lajf je prekratek da bi bli tok zlo preponosni, da človeku ki nas je mogoče prizadel ne bi povedali da ga mamo še zmerej radi in bi se še skor dve leti spraševal kaj pa če...ne hvala. mam raj dokončno zavrnitev, al pa da probava še enkrat pa tut če gre vse narobe, vsaj vem da je konc in prebolim v parih mesecih, ne pa 2 leti...rabm vedet da je res konc in da sva probala vse.
sm bla v isti situaciji k več meseceu nism mogla sploh pozabt na bivšega in sva se pogovorila in še enkrat probala in sm vesela da sva, ker mava zdej bolšo zvezo kt sva jo mela prej...

zdej pač odvisno je tut od situacije, mogoče ste pa mele sam res slab dan in ste začele o tem razmišljat...tut to se zgodi.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Če jo je 1x pustu, ON njo, in ji ni nikol nč namignu da bi lahk še kej blo, a ni že jasno kot beli dan, da JE dejansko konec? Zakaj bi rabla še eno zavrnitev, da bi to dojela? Js pač za sebe vem, da če me en odjebe in ne pokaže niti najmanjšega zanimanja več za mene, mi je ta zadeva kristalno jasna, se ne rabim še dodatno poniževat (kar pa sicer ne pomeni, da si ne želim, da bi blo drugač).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

ne vem, če ga v toklem času nism prebolela, se zdi kot, da ga nikol ne bom, mogoče bi blo lažje, da me dokončno potolče s povratnim sms-om, kot pa da v nedogled živim v nekem upanju, ki me ubija... :grosseaugen:

večkrat razmišljam o tem kako bi bilo, če bi bla s5 skupi, mela sva se res najlepš, najbol, pogrešam ga! :cry:
dejstvo, da me je prevaral ne boli več... to sem mu odpustila.
ubija me razmišljanje in ugotavljanje kaj počne, ima punco, je srečen, bi bil še kdaj z mano...

vem tud, d bi mi blo lažje oz. bi ga verjentno že pozabila, če bi se lahko komu zaupala, ampak, verjetno ste že kje prebrale, da nimam komu, nimam kolegic (z najbolšo sva prekinili ravno takrat k sva mi2 nehala), mami pa nikol ne razlagam kaj me muči... tko da vedno vse držim v sebi, kar je precej težko...
in tud vam ne morm pisat zs, pa se izpovedat... na nek način se mi zdi d bi najedala, čeprou mogoče ne...
upam, d me zastopte, vse ste full fajn, :bussi: ampak vseen tko ne gre...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

nehaj mislit na njega. Pod nobenim pogojem pa mu ne pišeš, prevaral te je mislim da nebi rada da če bi že bla nazaj skup, da bi še te 1x. Polek tega pa on je ziher srečen zaj, ma drugo, živi najprej, ti pa tičiš v preteklosti. Progaj ga pozabit in pojdi naprej. Saj ni edini s kerim ti je blo fajn, z drugimi ti je še lahko veliko lepše.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

lakeesha, a pa res misliš, da bo en sms z njegove strani naredil kakšno bistveno razliko? Ti sama sebe zadržuješ na nikogaršnji zemlji, ne on in ne me ti ne moremo pomagat prebolet, dokler ne boš sama začela.
Zaklenjeno