meni že vse preseda..ampak če sem z drugmu, mislim nanj....

onegirl111 napisal/-a:a je noramalno da po treh mesecih..ne dam priložnosti drugemu fantu...in se jočem za bivšim?
meni že vse preseda..ampak če sem z drugmu, mislim nanj....
Tamala` napisal/-a:
Jst tega nikoli nisem razumela... če je bivši je bivši, nimaš kej jokat za njim.
Po en stran ti preseda, po drugi strani ga objokuješ. Vprašaj se če on tudi zavrača ženske, ki se mu ponujajo samo zato ker misli nate?
Kakšno jokcanje za bivšim, blah, so last year.
Razlagalka napisal/-a:Veš, mi2 sma narazen že 4 mesece. In ne mine dan, ko ne bi pomislila nanj. Ni noči, da ne bi sanjala o njemu. Enostavno sem ga resnično ljubila in to se ne da kar tako pozabit. In čeprav je po tvoje prebolevanja so last year, a misliš, da to delamo, ker nam je fajn? Verjemi, da bi raje tudi mi znova ljubile in znova se imele fajn. Ampak če ne gre, ne gre.
lubii* napisal/-a:Mislim, da je prebolevanje pač odvisno od vsakega posameznika...nekatere ločitev le malo gane in očitno lahko grejo naprej brez večjih objokovanj....za nekatere pa se ob takem trenutku podre svet in treba ga je postavit nazaj...kar pa zahteva čas,voljo...
bejbika napisal/-a:Ojoj.
Mi2 z unim štruklom sva bila skupaj skoraj šest let in ne mine dan, ko NE pomislim nanj. Nikoli, odkar sva narazen, nisem niti 1x razmišljala o njemu, ga poklicala, objokovala. Pa on vedno sprašuje o meni moje kolege, jaz nisem nikoli. Ker me več ne zanima. Preteklost je preteklost.
In govort, da ste jih imele rade. O moj bog, on je bil moj svet, pa ni več. Pa je danes to nekdo drug. Ampak dokler ne dojameš pri sebi, da je neumno sedeti doma in se cmerati zaradi nekoga, ki te NE mara, ne boš nikoli prebolela.
Ker si nekdo, ki te je prizadel, ne zasluži, da si žalostna zaradi njega. Ker, ko te vidi v mestu, da si vsa potrta, on pa je šel dalje, je to še dodatna zmaga zanj. In nikoli, res nikoli nekomu, ki nas/vas je prizadel, ne smemo dati veselja, da nas boli, ker ga več ni ob nas.
In ja, prebolevanje je res so last year. Vsaka solza je zguba časa.
Ali pa nekatere res nimate nobene prijateljice, ker ste jih v času teh enomesečnih romanc skenslale, pa pol jokcate za tipi.