Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

dixy napisal/-a:jst mam jutr mato pa se šele dons začnem učit :D tko da tiste k mate u četrtek se nimaate kej sekirat k maste več kot dovol časa :wink: ....pa niti nism cgenij u mati k sm jo mela skos dve :oops:

Jst mam tud jutr matematiko in se bom začela danes učit.. Sam upam, da mi bo ratalo vse predelat.. :?
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
princeskaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princeskaa »

jst mam v petek matematiko in sm se danes začela učit... sam enih stavkov niti prebrat ne znam,kaj šele da bi se jih naučila :roll:
a pr matematiki dobiš tudi kšn primer za zračunat al sam te bedne definicije?
What's the craziest thing you've done lately?
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

princeskaa napisal/-a:jst mam v petek matematiko in sm se danes začela učit... sam enih stavkov niti prebrat ne znam,kaj šele da bi se jih naučila :roll:
a pr matematiki dobiš tudi kšn primer za zračunat al sam te bedne definicije?

Večinoma dobiš primere za zračunat, pol moraš pa zraven še kak stavek povedat, ampak itak ni treba točno po definiciji, ampak lahko napišeš kako formulo, kej narišeš in mal opišeš, kaj si tela s tem pokazat.. Vsaj tko je nam profesor od matematike povedal..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

če rab ktera kej od the curious incident of the dog in the night time nj reče mam neki k nam je prfoxa nrdila...lah pošlete zs z mejlom pa dobite ;)
Tamceek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamceek »

tmalaa napisal/-a:
dixy napisal/-a:jst mam jutr mato pa se šele dons začnem učit :D tko da tiste k mate u četrtek se nimaate kej sekirat k maste več kot dovol časa :wink: ....pa niti nism cgenij u mati k sm jo mela skos dve :oops:

Jst mam tud jutr matematiko in se bom začela danes učit.. Sam upam, da mi bo ratalo vse predelat.. :?

jaz mam tud ju3 mat :? in me je že dans strah..jooj to bo polomija :?
..just wanna dance, wanna go insane...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst mam pa jutr anglo, v četrtek pa umetnostno, pol,v soboto pa mato :?

Za anglo me je ful strah, ker nisem nek ekspert za govort v angleščini...komi da kej spacam skupi :( Sam upam lahko, da jutr potegnem kakšno temo ki mi bo kukr tok uredu.

Za umetnostno me najprej ni blo nč strah, dons mi je pa sošolc reku da so krene stvari (kot npr. razvoj portreta)..mi pa tega sploh nč uzel nismo bemti.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

ZuZa a slovo si ze mela?
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Evo, potrjujem slovo kombinacije... Jst sm dobla dons prvo (torej Matiček se ženi...) in tud ostali so dobl točn tko kokr piše tm :D Ena druga iz druzga razreda je pa dobla Samorastnike in čist drugo nalogo... Očitno je več različnih kompletov pa se mi je mal "usral".

Btw: http://tamika1989.blogspot.com Pišem sproti kombinacije za matematko, ki so jih danes imeli sošolci, če so povsod iste, pa ne vem...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Josephina napisal/-a:ZuZa a slovo si ze mela?

Ne slovo mam v pondelk..to je še dost časa hehe. Zdele naprej to troje pol pa še slova :? . Joj nj bo že konc ker ne morm več. Zdej ko bi se loh fajn naučila pa si kej lahko dvignla se mi čist nč ne da..mah ta matura gnila.
dixy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dixy »

Pink Panterka napisal/-a:Evo, potrjujem slovo kombinacije... Jst sm dobla dons prvo (torej Matiček se ženi...) in tud ostali so dobl točn tko kokr piše tm :D Ena druga iz druzga razreda je pa dobla Samorastnike in čist drugo nalogo... Očitno je več različnih kompletov pa se mi je mal "usral".

Btw: http://tamika1989.blogspot.com Pišem sproti kombinacije za matematko, ki so jih danes imeli sošolci, če so povsod iste, pa ne vem...

:lol: jst pa tebe poznam...sva na isti šoli...aja pa moja sošolka je tut mela matička :D
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Js sm tud na isti šoli, pa tud mam Tonči :D Bom še js povedala, kaj sos ošolci mel, k zvem.
classy
Kofetarica
Kofetarica

Ok, mata:

-praštevila, sestavljena števila, kriteriji deljivosti (kdaj je z 2 3 4 5 ...)
-eksponentna, če je a>0 pa 0<a<1 (razlike pa podobnosti - to vrjetn sm spada, da primerjaš? msg sm dobila pa nevem)
-nemogoč in zagotov dogodek, nasproten dogodek, vsota dogodkov pa eno nalogo iz tega (računanje vsote pa računanje nasprotnega

pa:

-racionalna (definiraj ulomek, kdaj sta dve racionalni števili enaki(?-neki tazag))
-sinusni izrek (zračunat neki v trikotniku)
-aritmetično zaporedje - formule, dobil primer za zračunat
Uporabniški avatar
princeskaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princeskaa »

mene zanima če je ktera k je že mela ustne zamenjala listek? pa a ste pol dobile kej boljšga al še kej hujšga? :D
What's the craziest thing you've done lately?
classy
Kofetarica
Kofetarica

Naša matarca skos poudarja, kako Murphy deluje in da na ustnbem itak dobiš kar ne znaš, pa da če zamenjaš bo še slabš. In je sošolc dons dubu statistiko pa verjetnost, k niti delal nismo (no, verjetnost smo mal). Pa reče da bo zamenju. Pa matarca: pazi, Murphy vedno deluje. Pa je vseen zamenju, pa dubu res najlaži pol (tale sinusni izrek iz prejšnga posta). ko da...loh se ti userje =)
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

classy: sej ti ni blo treba znat vsega dobesedno povedat, ne??
sploh nism vedla da dobiš tolko vprašanj.. :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Zaklenjeno