Kolkr berem, se vas vse preveč zj osredotoča na tisto besedo moj, tvoj, njen, kr sploh nima pomena. Ne vem no heh, men se zdi bedasto rečt fant s katerim sm v zvezi ampak kr enostavno okrajšam na "moj fant", čeprav ne mislim s tem, da je moja last in se nima smisla zj vpičit v eno samo besedico. Tolk o tem.
Potem pa še to. Ne ni preveč lep občutek, ko se kr naenkrat pojavi ena deklca, ki si želi "mojga" fanta in še sploh, če je ta "moj" fant lažnivc, da ni večjega

in mi razlaga kako me ljubi, kako on ne bi nikoli, potem pa izkoristi vsako najmanjšo priliko, da za mojim hrbtom gre k njej in njej "piha na dušo" kako je ona taprava zanj. Težk je s takimi ljudmi. No vsaj men je bilo, k sm ga imela tko fejst rada in sm si tk fejst želela, da vse kar je povedo, da bi blo res, ampak žal ni blo. Ona pa je tud vedla glih sam to, da ima on punco in seveda vse tist kar je on njej nagobcal. Tk da, sej je niti ne morm obsojat, da je delala ne vem kak zločin, k itak je bil on samo "moj tip" in ne "moja last", ampak je pa zelo bolelo, vsak njen klic, vsak sms, čist tk, kot da bi bila na kosilu, pa bi se za sosednjo mizo en vstal in začel iz mojga krožnika dol jemat

... no verjetn bi ga en čas butast gledala, morda se celo začela smejat, ampak enkrat imaš pa dovolj. Sicer pa, je sam na tistmu, ki je v vezi, da razjasni, kako je na stvari. Js npr. sm vedno kr povedala, da "imam" fanta in takoj postavla meje, nekateri tega ne nardijo in potem pride do takih težkih debat

in kdo ima zj prav??? Enim se zdi nemoralno, drugim logično, tretjim čist normalno.
Vem pa, da se bo vedno najdla kera, k ji bo "moj tip" všeč.. ko si bom seveda najdla kerga

upam sam, da bo naslednji bolj zdrave pameti in ga vse tiste lovke ne bodo uspele ujet, k itak bo vse na njem in če ne bo hotu, ne bo nč, če bo hotu pač bo znova isto kot sm že doživela, ampak s to razliko, da bom ob prvem mal bl krepkem sumu sam spokala in šla naprej

Ne mislim se pa zarad nobene več sekirat, k itak s tem nč ne bi dosegla, potem še ima samo večje veselje.
Pridkane bodite punce