Maychy napisal/-a:Bi pa tudi jaz poudarila, da se na to metodo računanja ne gre zanašati ravno. Je pa zelo uporabna, ko si želiš otročka.
Se strinjam s tabo Maychy! Ti morda načrtuješ???
M!NA napisal/-a:urszika napisal/-a:Si beležim, ampak sem prej jemala tabletke.. zdej sm mela pa že kr par tednov nazaj zadnjo menstruacijo, tista je prišla kar normalno.. sicer sem vedno mela to neurejeno, ampak sem mislila da se bo po jemanju tabletk uredilo. Pa se ni (upam da je to vzrok).
Smo že delal test pa še ga bomo.
Odvisno kolko časa jih jemlješ, ponavadi traja, da se telo privadi na tabletke in se šele po nekaj mesecih uredi cikel. Držim pestke, da te obošče čimprej!
urszika napisal/-a:Aja no nism se jasno izrazla.. zdej sm tabletle nehala jemat in sm mislila da bo vseeno urejeno.. in zdej čakam to M k ena budala in sva s fantom cela živčna.
Sta bla pa že dva testa negativna (en dans tud) tko da tole očitno ni tema zame (hvalabogu).![]()
LARIKA napisal/-a:Moja prijateljica in poročna priča mi je malo prej sporočila veselo novico, da je v drugo noseča![]()
. Sicer je na začetku, ampak sem full vesela.
M!NA napisal/-a:Kot je Larika napisala, najbolje da kupiš test. Je pa res, da so kljub nosečnosti možne rahle krvavitve, ki trajajo le dan ali dva.
M!NA napisal/-a:br0ken heart napisal/-a:Ja danes je glih tolko teklo vun da je blo kaj videtKaj te lahko test naredim tut ce malo krvavim oz. PO menstruaciji? Bo znal prav pokazat?
![]()
Hvala babe!:bussi:
Kdaj si mela zadnjo menstro? Test je priporočljivo delat prvi dan izostanka.