a veste da jaz še nikoli nisem uporabil rolling eyesa? neverjetno a
ps konki, jaz poznam 10 brata, resno. V našem kraju se je rodil 10 brati, in ker je bil v yugoslaviji navada, da ima vsak 10 otrok za botra Titota, in so mu na krst pripeljali 10 limuzin daril pa podpisano sliko družeta.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Jaz imam pa kompresorje, kondenzatorje, ventile in druge 'pomembne' zadeve, ki me v bistvu sploh ne zanimajo. Slovenščino in književnost sem imela zmeraj rada, zato mi je Deseti brat zakon.
na internetu sem preveč prijazen, in imam 1000x večjo toleranco do ljudi iz internet in se mi jih ne da ocenjevati, medtem pa ko v RL lahko podajam subjektivna mnenja.
Sploh pa jaz ne zavijam z očmi ko sem jezen, začnem govoriti popolno slovenščino, brez naglasa, in končujem stavke z besedo PIKA.
Ali me razumeš draga Konkubina PIKA
Chloe sej jaz tud ne, zato pa nisem mela volje za branje Sem v 4. letniku in na maturi komaj ugotovila, da mi v bistvu slovenščina leži in da sem mogoč sam mal prelena bla No pa tud smotane prfokse smo meli ker smo vsako leto menjali, kr neki
^^ah nikoli nisem jezen nate, če nalimaš vsaj en komad mojega stila, si vštet za forumskega brata/sestro. You my little sista, imam sedaj še eno poleg ta prave, ki je trenutno zabarikadirana v kopalnici.