Angel girl napisal/-a:Sestrca je na počitncah v L.A.ju in dons ponoč dobim sms da je v Universal studios in da je vidla Wisteria Lane od Gospodinj uiiiiiiiiii jst bi tuddddd
ja seveda se da gledat 3. sezono jst komi čakam, da vidm kaj bo zdej ...
Me prov zanima kva bo zdej Susan nardila k se je Mike zbudu (sem z belo napisala, da ne boste brale tiste, ki še niste pri 3. sezoni )
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
Evo pogledala... Ja zanimiv je blo ampak Eddie... Njo bi pa kr fentala! prokleta prasička! Pa tko sm bla že vesela na konc prejšnga dela zarad Mike-a, ampak ... Pa vesela sm za Bree, da je mal bolš s familijo, ko usaj neb bla s tem psihičom...
Men se pa ful dopade Edie...Taka ful izziva pa to...Mi gre pa pošteno na živce tist bedn lekarnar Kr en no... Najbol sm se pa režala k je od Susan hčerka nastopala u cerkvi...hjo...kok je dobr fušala...Mene je skor pobral
Ma na sploh je nadaljevanka ful taka...zanimiva...Pritegne ful pozornosti Pa na sploh je res tko- družinske težave na zelo izvern način...Redno gledam res!!