Js sm to nedeljo poslala mail, da bi šla na pregled, pa so me naročili za danes

Se splača kontaktirat po mailu in ne bit zahteven glede ginekologa (pa mi je moj prov v redu).
*mala* napisal/-a:Mogoče imaš preprosto tako zasedenega ginekologa.
Js sm to nedeljo poslala mail, da bi šla na pregled, pa so me naročili za danesŽal ne moram jit dons, ker imam druge obveznosti.
Se splača kontaktirat po mailu in ne bit zahteven glede ginekologa (pa mi je moj prov v redu).
Jess° napisal/-a:Hei. Nevem kje si ti to pobrala da je pregled vedno samoplačniška storitev, ampak jst sm bila včeraj na pregledu in nisem nič plačala.
Sicer pa, mam eno vprašanje. No, kot sm že omenla sm bla včeraj na odvzemu brisa, pa me zanima, če je kateri punci kaj poškodovala vaša ginekologinja z unim račjim kljunom al kako se mu že reče? Ker dnes sm na vhodu v nožnico opazilo, kot da bi bila koža poškodovana (olupljena) in naredila se je kot neka bulica, iz katere včasih malo zakrvavi. Aja pa še to, opazila je vnetje in me namazala notr (pomoje z jodom). Je možno da je to od tega, pač jod na zdravi koži pa jo malo razžere pa to?
Summer055 napisal/-a:Jess° napisal/-a:Hei. Nevem kje si ti to pobrala da je pregled vedno samoplačniška storitev, ampak jst sm bila včeraj na pregledu in nisem nič plačala.
Sicer pa, mam eno vprašanje. No, kot sm že omenla sm bla včeraj na odvzemu brisa, pa me zanima, če je kateri punci kaj poškodovala vaša ginekologinja z unim račjim kljunom al kako se mu že reče? Ker dnes sm na vhodu v nožnico opazilo, kot da bi bila koža poškodovana (olupljena) in naredila se je kot neka bulica, iz katere včasih malo zakrvavi. Aja pa še to, opazila je vnetje in me namazala notr (pomoje z jodom). Je možno da je to od tega, pač jod na zdravi koži pa jo malo razžere pa to?
če te namaže z jodom je možno, da ti iz nožnice še nekaj dni teče krvav izcedek.
Sem ravno prej brala v eni reviji