Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

Zapišite vprašanje, skopirajte zadnji seznam na tej naši temi in se zapišite na konec čakalne vrste;

bejbika, str. 29 za Natašo
Sončno_dekle, str. 29 za Natašo
Majchyy, str.30 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
J.Lo ... str 31 za Natašo
Lnhuis4, str. 32 za Natašo
Maudisa, str. 32 za Natašo
spely_, str. 32, za Natašo
rdečakapica,str.32 za natašo
Čokolada***,str 32 za Natašo
Iziris, str 32. za Natašo
Chocolates, str. 33 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
yordania, str 33 za Natašo
ribicaX, str. 34 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
*milka* str. 34 za Natašo
dandejcica, str.34 za Natašo
shania, str. 34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
^Sophie^, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo

Ja, žal je čakalna vrsta res dolga.

Mogoče bi bilo fino, če bi se še kakšna opogumila in kakšni punci odgovorila. To ne pomeni, da jaz potem ne bom odgovarjala (lahko eni in isti potem, ko bo na vrsti odgovorim še jaz, pa lahko primerjamo, kako se naše napovedi razlikujejo ... čisto tako, eksperiment ... še najbolj pa zato, da bo lažje čakati).
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

bejbika napisal/-a:No, bo še administratorka mal pofirbcala tuki ... :D

Vprašanje:
Kako mi kaj kaže v ljubezni in na študijskem področju?
Že vnaprej hvala za odgovor.

Ups, smo pustili čakat kar našo moderatorko :wink: ... ni bilo nalašč :wink: ... samo manj časa imam v decembru, pa potem včasih tudi volje zmanjka, da bi se vlogirala in pogledala naslednji v karte. Saj se bo umirilo, ko bo mimo tole hektično predpraznično obdobje.

Torej, ljubezen:

Ključna karta iz katere lahko izhajam, je karta oficirja, ki je padla pod to vprašanje.

Ta karta je precej netipična za čustvene teme, ker kaže na ravno nasprotno: na čustveno zadržanost, rigidnost, distanco. Ker me je zanimalo, zakaj bi ta karta kot ključna padla pod to vprašanje, sem vrgla še nekaj kart za nedavno preteklost in se je odprla naslednja zgodba: neko preteklo razmerje, ki je bilo v precejšnji meri povezano s potjo oz. razdaljo (karta potovanja, premikov) in precej gosto komunikacijo (karta pisma, kaže na stike po poti kakršnihkoli pisanj: sms, msn ...), je močno vplivalo na tvoj današnji odnos do ljubezni in razmerij. Tudi sta kot v paru padla skupaj karti vdove in vdovca, dveh povezanih, pa vendar oseb, ki sta vsak k sebi in vsak zase. Vsekakor gre za zgodbo (meni se zdi, da je tvoja osebna (lahko pa bi bila tudi npr. zgodba tvojih staršev, pa te je ta tako zaznamovala s svojim vzorcem)), ki na nek način vpliva na potek tvojih razmerij.

Ta trenutek si na področju ljubezni in razmerij sicer v stanju potencialov, rasti in čudovitih novih možnosti (karta darila), ampak zdi se, zaradi karte neiskrenosti, ki je z njo direktno povezana, da možnosti takšnih spoznanj, ne boš izkoristila, ker nanje nisi pripravljena. Žal te prav zato v roku meseca dni pričakajo streznitvene karte: karta ljubosumja in pod njo nesreča, kar kaže na to, da se boš s prav takšnimi mislimi in čustvi verjetno morala ukvarjati. Tudi zato, da bi uvidela, da si se doslej premalo odprla (verjetno iz previdnosti). Karta hrepenenja, ki prihaja z januarjem, verjetno zajame še del februarja, kaže na zaziranje v preteklost in šele konec februarja, deloma marca, se ti na področju ljubezni in čustev odpre potiven razcvet v polno (karta svadbe, otroka (novi začetki) kar obetajo).

V aprilu spet nekaj težav, tokrat se v tvoje ljubezenske zadeve vpletejo nekateri ljudje od zunaj (karta izgub s kvartopirci). Zelo mogoče gre za nehotene, a žal slabšalne vplive na nekoga, ki ti bo blizu. V mesecu maju vse skupaj preseka karta smrti, ki kaže na posebno prelomnico, ki obračuna z negativnim v tvoji okolici, posledice pa vseeno čutiš še tja v juniju in morda juliju.

Tisti pravi, zdravi, pozitivni zalet na tem področju se ti obeta v avgistu. Ni izključeno niti, da gre morda celo za neko novo znanstvo ... kakorkoli že pa se po kartah sodeč zdi, da to pa končno zna biti to!

No, ampak, še bolje, če se tam konec avgusta, če bo ta tema še aktualna (pa če te bo sploh še zanimalo), še enkrat slišiva na to temo, pa da vidimo, kako naprej ...

In študij:

Karti izpolnitve (upanje in hiša) sta padli v bližnjo preteklost, kar pomeni, da na nek način tvoji cilji so že bili izpolnjeni. Ta trenutek pa, mogoče (karta drobiža) zaradi financ, stanje na področju študija, izobraževanj in izpopolnjevanj, niso najbolj ugodne okoliščine. Pravzaprav bi morala biti po kartah sodeč ravno mimo ene večje krize na tem področju (karta nesreče). Kot da je šlo tu vse nekaj kontra tvojih pričakovanj in da si se morala morda celo čemu odreči. Začasno verjetno.

Karte sedanjosti že kažejo, da se situacija umirja. Svečenik in oficir kažeta razumski pristop k problemom, tako da se zadeva sanira. Nekaj težav v prihodnosti še je pričakovati v tej smeri. Ker se pojavlja karta vdove (to je običajno starejša ali pa bolj modra ženska, lahko je pa enostavno nekdo, ki je po 'činu' višji: profesorica, šefica itd), se zdi, da so težave, ki se ti še kažejo v januarju, vlečejo v februar in izzvenijo v marcu, povezane z njo.

Aprila si že na zeleni veji. Vse se nekako uredi. Mislim, pa, da lahko računaš tudi na neko pomoč, nasvet, svetovanje (karta obiska, karta vdovca: pomoč prihaja s strani neke moške osebe)).

Na koncu, tja do poletja torej dobro spelješ, ampak videti je, da bo šlo le težko brez predhodnih težav. Še zdaleč pa ni za obupat.

Eto, toliko zaenkrat.

Kakorkoli že, upam, da se ti obrne na koncu vse tako, kot si sama najbolj želiš :)
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Zapišite vprašanje, skopirajte zadnji seznam na tej naši temi in se zapišite na konec čakalne vrste;

Sončno_dekle, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Sončno_dekle napisal/-a:Pozdravljene....

Tudi jaz imam vprašanje za natašo... S tem vprašanjem se ubadam že kar nekaj časa pa še vedno sama pri sebi ne vem kaj je najboljše.
Zanima me glede ljubezni, namreč v mojem življenju sta prisotna 2 moška. Pojma nimam če je sploh kateri od njiju pravi zame... Prosim če lahko mal pogledaš, kateri je, glede na moj zakompliciran karakter, bolj primeren zame.

Že v naprej hvala za odgovor.

Hm, razmišljam, kako bi to zdaj karte vprašala, ker ne vem, kako naj mečem za enega ali za drugega.

Če bi te imela v živo pred sabo, bi ti samo rekla, da razmišljal najprej o prvem, pa bi pogledale v karte, potem pa, da razmišljaj o drugem, pa bi spet pogledali v karte, tako pa zdaj ne vem, kako naj ju ločim ... ko bi vsaj zapisala, da je eden blond, drugi črn, ali pa eden je žnj, drugi pa blj :lol:

Nima veze. Bomo probali takole:

Glede na to, da je karta pod tvoje vprašanje, za katerega bistvo sem postavila kar tebe, ker to počneš že sama (ti si tista, ki je razdvojena in 'komplicirana' kot praviš), padla karta darila, pred njo pa karta sporočila, ki simbolizira tudi spoznanje, bi rekla, da se je v tem času, ko si čakala na odgovor na tem področju nekaj pomenljivega že zgodilo.

Karte sedanjosti sta precej zanimivi: karta nenadne sreče, prebliska, vzhičenosti in pod njo karta transformacije, smrti. Bi rekla, da se ti prav te dni v tebi dogaja pravi mali vihar. Nekaj se v tebi spreminja, po moje boš počasi tudi opravila s to svojo razdvojenostjo, če še nisi, in mislim, da ti zdaj že veš, za koga je v resnici odločeno tvoje srce in kdo obolj burka tvojo domišljijo.

Čisto enostavno ne bo šlo. Ta notranja preobrazba bo kar obrnila tvoj notranji svet na glavo (karta nesreče, ki ji sledi (mišljeno za tekoči mesec) morda nakazuje celo na to, da je mogoče zaradi obotavljanja tudi ena od priložnosti na nek način 'zapravljena').

V februarju najdeš svoj notranji mir in spet središče in takrat točno veš, kaj hočeš (karta zvestobe), sledi karta zaklada, svadba ... tako da pomlad bo zelo zelo ugodno obdobje za tvoje ljubezenske zadeve.

----------------

Drugače pa za ta dva moška, zaradi katerih si bila razdvojena: eden od njiju, ali je mlajši, ali pa bolj razmišljujoč in idealističen od drugega, nosi nek potencial, ampak odločitev je tu bistvena in ta mora priti s tvoje strani. K tistemu drugemu pa te bolj vleče neko dušno prepoznavanje, gre bolj za sorodno dušo, ampak tukaj so tudi neki karmični dolgovi (ne nujno prijetni - karta izgub). Kakorkoli že obrnemo, vsak človek se v našem življenju pojavi z razlogom. Nekateri ostanejo dolgo, drugi kratek čas, vsak pa opravi neko nalogo, ki našemu razumu ni nujno jasna, ve pa naša duša, zakaj je nekaj tako kot je.

.......................

Ne vem, upam, da so ti karte kaj pomagale :wink:
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

:D :D očitno je tole pravi zadnji seznam ali pa se je kdo kje pozabil podpisat ... v glavnem:

Postavite vprašanje, skopirajte čisto zadnji čakalni seznam in se na koncu čakalne vrste dopišite:

pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
sirova štručka, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Majchyy napisal/-a:Zdravo,

mene zanima ljubezen in sicer kako nama kaže s sedanjim fantom v prihodnosti, bova še skupi? In tudi glede šolanja kako bo, ter če me čaka mogoče tudi kakšna selitev?

Hvala za odgovor!

Ljubezen:

... mislim, da bi to lahko bila kar ena lepa, dolgotrajna zveza. Komunikacija je, ljubezen je očitna, prijateljstvo, skupni načrti za prihodnost ... edina karta, ki ni ravno najboljša, pa je padla na nedavno preteklost, pa še ta je karta žalosti, ki kaže bolj na neko obžalovanje, žalovanje ... torej karto, ki v takšni kombinaciji, prej kaže na neko čustveno zorenje in rast (in tu čisto brez bolečin ponavadi ne gre).

Seveda se zdaj ne gre kar sprostiti, češ, nama je namenjeno samo lepo. Karte kažejo samo potencial, največjo verjetnost, in če hočemo lahko hote ali nehote sami sabotiramo to, kar nam dobrega prihaja nasproti.

Karte so ugodne in to je vse kar rabiš vedeti. Zdaj pa samo takoj pozabi nanje in uživaj v tem kar imaš, kar živiš :wink:

Šolanje in selitev:

Ključna karta, ki je padla pod tvoje šolanje, je karta ljubezni, kar kaže, da se glede šolanja odločaš na osnovi svojih srčnih želja, nagnjenj, talentov, kar je vedno dobro. Tudi zato je videti pot do uresničitve ciljev jasna. Zlagoma in z vztrajnostjo jih uresničiš.

Karte sedanjosti (predvsem okoliščine, na katere ne moreš najbolj vplivati) so ta trenutek manj ugodne. Karta smrti kaže na neko prelomnico in neko stanje upočasnitve, oddaljitve o začrtane poti, ki zna nekaj časa trajati. Zaradi tega sicer imaš nekaj težav, ampak samo zato, ker si jih narediš sama sebi. Tudi te težave so povsem prehodne in že s februarjem in marcem se ti tu odpre na polno.

Mene skratka ne skrbi za tvoje šolanje :wink:

... ker se selitev ni pokazala v nobenem od setu izbranih kart, sem morala vržt poseben set še prav za to vprašanje. Verjetno ali ni tako pomembno, da bi bilo v prvem planu, ali je že mimo ali pa je samo vprašanje časa, da bo speljano.

Po vrženih kartah še najbolj navijam za to zadnje: karta misli, zaklada (torej finance temu so naklonjene), srčni fant in hrepenjenje, pa darilo kažejo, da do selitve (še posebno, če gre za to, da ima selitev za glavni namen, da bosta skupaj) slej ko prej pride. pa samo od sebe se obrne tako, da je za vaju najbolj ugodno ...
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Postavite vprašanje, skopirajte čisto zadnji čakalni seznam in se na koncu čakalne vrste dopišite:

pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TOM-Lady »

Pozdravljene...

Jaz imam zopet nekaj vprašanj in sicer:
Zanima me, kako bo na službenem področju, v prihajajočem letu? Se mi bo ponudila kakšna dobra ponudba, oziroma nekaj takšnega, kot si že od nekdaj želim?
Bom uspešno opravila ta tečaj in mogoče našla celo zaposlitev na tem področju?
Kako pa bo z najinim stanovanjem? Lahko v sredini leta računama na vselitev?
Bo morda zaradi pomanjkanja financ "ogrožen" najin dopust, ki ga želima preživeti v tujini?
In kako bo na ljubezenskem področju? Bodo v tekočem letu morda kakšne bistvene spremembe?
Zanima me še glede zdravja, osebno mene ter mojih najbližjih?
In na koncu me zanima le še, se bom morda odločila nadaljevati z šolanjem?!
Že vnaprej se ti zahvaljujem za odgovore.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TOM-Lady »

pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
TOM-Lady, str. 36 za Natašo
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

.pipi. napisal/-a:mene pa zanima če je na vidiku kakšna nova ljubezen?? in kdaj bo točno prišla...

Tvoje ljubezensko življenje se le počasi spravlja v red. Po kartah sodeč te je neko nedavno razmerje, bolje rečeno nek ljubzenski trikotnik ali pa vsaj močan ljubosumen naboj, moral kar precej prizadeti, ker trenutno izhajaš iz karte velike nezaupanja. Deluješ prav po principu, kogar piči kača, ta se zdaj še zvite vrvi boji.

Karte sedajosti kažejo, da ravno na novo tehtaš preteklo in svoja prepričanja (karta sodnika), pa tudi, da se počasi nekaj v tebi radikalno spreminja (karta smrti). Ta zadnja je zaradi niza kart, ki kažejo na bolečino, nezaupanje, neiskrenosti še toliko bolj dobrodošla, ker ta niz na nek način seka in prekinja. Pa tudi za naprej se ti odpirajo veliko bolj sončne karte. Nekaj nezaupanja in strahov ti sicer še ostaja (karta sovražnika, ki pa se mi zdi, da počasi izveneva), zato pa se ti iz tega notranjega procesa (morda se ga niti ne zavedaš zares, bodi pa pozorna na svoje sanje v tem času, ker ti znajo precej pomagati razumeti) prebudi upanje.

Karte bližnje prihodnosti kažejo, da boš že s tem, ko boš dopustila možnost, da ljubezen pride v tvoje življenje (morda celo že je na dosegu roke, pa ti tega ne uvidiš), se zgodi. Tudi sicer pa te v februarju čaka neka izkušnja, ki ti bo svet postavila na glavo. Karta nenadne sreče, sledi pa ji veselje v dvoje, mi daje slutiti, da se znaš nepričakovano v nekoga še močno zagledati. Možnosti, da se iz tega kaj izcimi so precejšnje. V vsakem primeru pa, spomladi se ti na tem področju vsekakor veliko dogaja.

Lp, drži se!
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Postavite vprašanje, skopirajte čisto zadnji čakalni seznam in se na koncu čakalne vrste same dopišite:

haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
ališa, str. 35 za Natašo
tipika, str.35 za Natašo
TOM-Lady, str. 36 za Natašo
.pipi.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .pipi. »

kaj lahko dodam samo še eno maaajhno uprašanje?.. po čem bom prepoznala svojo bodočo ljubezen? :)
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

.pipi. napisal/-a:kaj lahko dodam samo še eno maaajhno uprašanje?.. po čem bom prepoznala svojo bodočo ljubezen? :)

:D ajaj, karte niso bile tako zelo natančne!

Če ti smem svetovati: Ne jemlji te moje 'napovedi' smrtno resno. Saj ne rečem: se mi je že zgodilo, da sem bila tudi že sama presenečena, kako natančno sem komu kaj 'napovedala', ampak imam za sabo tudi kar nekaj kiksov. Tako da nič ni sto posto in nihče ti tega tudi ne more obljubiti. No, lahko ti obljubi, ampak meni verjemi, da laže, se baha ali pa samega sebe precenjuje.

Vsega se NE DA NIKOLI NAPOVEDAT, ker ljudje nismo kot lutke, ki nam bi bilo že vse usojeno. Marsikaj je možno napovedat in marsikaj je mogoče spremeniti, po drugi strani pa ni mogoče vsega napovedat in žal ni mogoče niti vsega spremeniti.

Torej: če ti bo jutri nekdo všeč, pozabi na to, da karte pravijo, da bo prišel februarja ali kdaj že :wink: Konec koncev je čas sploh najbolj sporen pri teh napovedih (enim se počasneje odvija kot drugim, čas je res relativen). In če pač nekoga spoznaš ravno v februarju, ne misli, da je ta nujno pravi. Kaj pa če sem se zmotila glede časa, pa pride šele aprila, ti boš pa takrat v zvezi z enim težakom, za katerega boš zaradi mene mislila, da mora biti pravi?

Veš kaj je najbolj pravilno, ko ti kdo šloga? Zapomniš si, zapišeš in POZABIŠ. Potem pa čez pol leta še enkrat pogledaš in ugotavljaš, kaj je zadel, kaj je falil in sploh, kako so se stvari obrnile. MEDTEM PA ŽIVIŠ, KOT DA TI NI NIHČE NIČ NAPOVEDAL.

A me razumeš?

Ti si gospodar svojega življenja, ne neke karte, pa zvezde, pa ...
Uporabniški avatar
melodious
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a melodious »

Jaz se po nekaj mesecih ponovno javljam :D Sem takrat postavila vprašanje (str. 5) kako bo na glasbenem področju, če bom našla band. Še zmeraj me zanima isto vprašanje, saj ni bistvenih razlik :( Zanima me pa še striktno za en band, če se mi kaže kaj na glasbenem področju z njimi? Želja je velika, pa sem tako firbčna, da sem mogla vprašat :)

Hvala

haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo