Kako nastane iz nečesa lepega nekaj sprevrženega?!
Pa naj dajo naprej darilo...navsezadnje tok ni bil prekinjen in so vsi veseli in zadovoljni. Morda ženska hujša in ima 150kg in je dobila za novo leto čokolado in bonbone in jih je dala naprej v upanju da jih dobi kakšna ki bo pa lahko tele čokoladice pojedla. Morda je alergična na cimet, rozine ali lešnike...
Morda jih sploh ni dala naprej in je tiste pojedla škatlico pa dala naprej saj ji je bilo nesmisleno, da se ji valja po omari ali da jo vrže stran.
Kdo ve kakšne zgodbe so zadaj za vsem tem...ampak sprevrglo se je v največjo kriminalko tega foruma. Morda je packa umazana odprla škatlo pojedla dva bombona in jih poslala naprej kakor da se nič ni zgodilo.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
OT: ryu10kyu pazi, ker se tu oglašaš, saj nisi sodeloval v tej zanimivi gesti in bodo tudi tebe linčali. kajti tisti, ki nismo sodelovali menda nimamo kaj tu komentirati
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.
anoyel napisal/-a:OT: ryu10kyu pazi, ker se tu oglašaš, saj nisi sodeloval v tej zanimivi gesti in bodo tudi tebe linčali. kajti tisti, ki nismo sodelovali menda nimamo kaj tu komentirati
Mene naj kar linčajo. Morda imam pa zanimiv fetiš, da sanjam o tem kako me 20 razjarjenih cosmopolitank priveže z lisicami na posteljo in me bičajo s šibo in praskajo in grizejo do onemoglosti. Daj grem rajši stran od te teme...da ne bom kaj preveč rekel.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
anoyel napisal/-a:OT: ryu10kyu pazi, ker se tu oglašaš, saj nisi sodeloval v tej zanimivi gesti in bodo tudi tebe linčali. kajti tisti, ki nismo sodelovali menda nimamo kaj tu komentirati
Dejmo se vzdržat tovrstnih OT-jev, kajti niso primerni.
Za komentiranje v tej temi ni nobenih določenih pravil in tudi tega ne, da tisti, ki niso sodelovali ne smejo komentirati.
Kaka luštna igra! Se vam pridružim naslednje leto Bi lahko bil tak velik razglas na Cosmotu, da ja ne moremo zgrešit nastasja, zakaj pa ne gledaš na zadevo takole: tudi, če tvoji obdarovanki darilo ni bilo všeč, ga je dobilo dekle, ki pa ji je všeč. Ti si lahko dobila, da je nekdo vesel 'tvojega' darila, tvoja obdarovanka je lahko vesela, ker se ji nekaj ne 'valja' doma (nihče ne pričakuje, da popolnega neznaca zadaneš po okusu) in ker je dala lepo darilo, njena obdarovanka pa je vesela lepega darila. Ta-da, pa ste vse srečni
Ne, js se pa ne strinjam s tem "razglasom" v Cosmotu (ja, sej vem, da je sam ideja ). Meni je forum vseeno malo bolj "intimna" zadeva, ker se mi zdi, da uporabnice vsaj malo poznam in mi sploh nebi blo všeč, če bi se prijavljal kar nek XY folk.
Se strinjam s tem. Definitivno se bomo trudili, da to postane del foruma in le tukaj to razširili.
A je z vami vse v redu? PMS? Al ste sam mal zatezene, ker vas tip ni peljal v Alpe smucat?
Jaz odkrito priznam, da bi z najvecjim veseljem poslala nek pink lipglos naprej. Se toliko bolje, ce bi bila obdarovanka vesela. Al naj ga stran vrzem, al kaj? Dejte se nehat zgrazat, pa mal globok vdihnite, pa uzivejte se ta lep soncn dan. nastasja: jebiga, darilo, ki si ga poslala ji ni bilo kul in ga je poslala naprej. Moja bozicka se je bolj potrudila in nisem nicesar dajala naprej, hehe
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Nastasja, meni se to, da si javno napisala foro okrog tega darila ne zdi čisto nič narobe.
Jst sicer nimam navade dajati darila naprej, ampak, če se je tvoja obdarovanka odločila za to, bi ga lahko podarila KOMURKOLI, samo ne svoji kozmoobdarovanki.
Čudi me, da ni podtaknila v darilo listka: "Ne omenjaj darila na forumu.", al pa kaj podobnega.
Itak je brezveze, da se še debatira o tem,ker predvidem , da punce ki je poslala darilo naprej ne bo več na forum. Me pa tole spominja na kakšno žajfasto nadaljevanko .
Če bi dobila kakega plišastega medvedka in uhane, bi bla sposobna tudi jaz poslat dalje. Ker na prvo ne padam, drugo pa sicer nosim, a nosim en in isti par že nekaj let. Se mi ne da menjavat. Pa bi blo darilo čisto ok in res lepa ideja, a žal..... žal bi znalo romat dalje v upanju, da bo moja cosmo obdarovanka bolj girly od mene.
Sej pravim skozi: ceni se misel, ne pa darilo. Kolko pa uporabnice vemo druga o drugi? Mislim, da jih je veliko preprosto ugibalo kaj naj pošlje (ene smo imele pač srečo in izbira ni bila pretežka).
Sicer pa komaj čakam, da libido objavi seznam imen. Da vidim kdo je bla moja Božička.