Jaz sem micena, cca 160 cm. And I feel good with it! Itak ponavadi obujem še petke (min 8 cm oz. max 12 cm), pa sem še vedno malo manjša od mojega, tako da je ravno perfect.
veliko punc ki jih poznam si želijo bit visoke. sama sem 176 in čeprav nisem nekaj oh in ah vlka je problem z petami. obožujem visoke pete sam mi ni ravno fajn paradirat po mestu z 10cm petami z prijateljico 20cm manjšo ..
Magna paro, quas possit Amor remaner per artes, dicere, tam vasto pervagus orbe puer.
veliko punc ki jih poznam si želijo bit visoke. sama sem 176 in čeprav nisem nekaj oh in ah vlka je problem z petami. obožujem visoke pete sam mi ni ravno fajn paradirat po mestu z 10cm petami z prijateljico 20cm manjšo
evo pr men čis isti problem...pa tud visoka 176cm...
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt. Franklin Delano Roosevelt
Jst pa mislim da kar se tiče oblekc pri visokih ali pa nizkih ženskah nima veze.Postavna visoka ženksa prou super izgleda v poletnih cunjicah kot v zimskih. Sama merim 179 cm, in je res da bi bla z veseljem kak cm manja, ampak samo zato ker bi lahko obula visoke pete! (jih obožujem)