Vse o MSN / Problemi z msn
http://www.msngeeks.com/index.php?page=deletechecker
probajte še tu..sem za sebe probala pa mi je pokazalo....!!
When God Created Men, She Was Only Kiding!
Hvala! :bussi:_nana_ napisal/-a:http://www.msngeeks.com/index.php?page=deletechecker
Mam en problem z msn-ju..in to že dolgo ampak danes mi je zares dosadlo. Pač nemorem zamenjat prikazne slike..oz. lahko menjujem samo tiste ki jih imam še od prej na levi strani(ko odprem da bi zamenjala pa pokaže katere sem še imela za prikazne). Ko pa dam tam prebrskaj in izberem neko sliko mi napiše "The file you selected is not a valid image file. please choose another file." ja in ko naj bi izbrala drugo sliko mi isto napiše..pri vseh slikah kere kliknem
Pač sej učasih gre, če večkrat kliknem kako sliko, ampak to full dougo traja preden se spomne da hočem met kako drugo
In mi že res gre na živce...
Ve slučajno kdo kaj bi lahk blo narobe?

-
- Sramežljivka
*MajCiKa* napisal/-a:Mam en problem z msn-ju..in to že dolgo ampak danes mi je zares dosadlo. Pač nemorem zamenjat prikazne slike..oz. lahko menjujem samo tiste ki jih imam še od prej na levi strani(ko odprem da bi zamenjala pa pokaže katere sem še imela za prikazne). Ko pa dam tam prebrskaj in izberem neko sliko mi napiše "The file you selected is not a valid image file. please choose another file." ja in ko naj bi izbrala drugo sliko mi isto napiše..pri vseh slikah kere kliknemPač sej učasih gre, če večkrat kliknem kako sliko, ampak to full dougo traja preden se spomne da hočem met kako drugo
In mi že res gre na živce...
To tut men dela

-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Sramežljivka